• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Desteğe ihtiyacım var.

İşsizlik,sınav stresi ve asosyallik boğmuş seni canım.

Sevgilini öp de başına koy,bu devirde bulamazsın böylesini.Hıncını ondan çıkarma.Alttan almış ama sen çok üstüne gitmişsin.

Ayrılığı da dillendiren sen olmuşsun.Kavga anında susmaya çalış.:51::32: Sus hatta.Sinirliyken ne dediğini bilmiyor insan.

Kendine uğraşlar bul.:7:

İşsizlik,sınav stresi ve asosyallik boğmuş seni canım.

Sevgilini öp de başına koy,bu devirde bulamazsın böylesini.Hıncını ondan çıkarma.Alttan almış ama sen çok üstüne gitmişsin.

Ayrılığı da dillendiren sen olmuşsun.Kavga anında susmaya çalış.:51::32: Sus hatta.Sinirliyken ne dediğini bilmiyor insan.

Kendine uğraşlar bul.:7:

Ya sen yapma bari:1:
Diğer yazdıklarımı okudun mu niye dellendiğimi:1:
Bi'insan karşı dairelerindeki öğrenci kızların evine çeviri için gider de sonra mı der? Ben yapsam ayrılacakken ben medeni düşünüyorum tek sorun sonradan öğrenmem ve onun üste çıkma çabaları.

Bi'insan karşı dairelerindeki öğrenci kızların evine çeviri için gider de sonra mı der? Ben yapsam ayrılacakken ben medeni düşünüyorum tek sorun sonradan öğrenmem ve onun üste çıkma çabaları.

Valla çok takdir ettim, ben olsam alnını karışlarım sevgilimin:1:

Valla çok takdir ettim, ben olsam alnını karışlarım sevgilimin:1:

İşte marifet diye demiyorum da herkes sevgilinin kıymetini bil deyince ayrıntı vermek zorunda kaldım:9:
İçinde kötülük olduğundan değil yoksa söylemese ruhum duymaz gayet rahat söylüyo ama yaptıktan sonra söylüyo:37:
Adamın ilk uzun ilişkisi ben olunca yaptıklarında hata görmüyo haliyle.
Komşu kızlar beni biliyo Allah'tan ki taşındılar çok şükür bekar bi'erkek taşındı karşıya:27:

İşte marifet diye demiyorum da herkes sevgilinin kıymetini bil deyince ayrıntı vermek zorunda kaldım:9:
İçinde kötülük olduğundan değil yoksa söylemese ruhum duymaz gayet rahat söylüyo ama yaptıktan sonra söylüyo:37:
Adamın ilk uzun ilişkisi ben olunca yaptıklarında hata görmüyo haliyle.
Komşu kızlar beni biliyo Allah'tan ki taşındılar çok şükür bekar bi'erkek taşındı karşıya:27:

Yok canım normal olan sensin ben aşırı kıskancım. Baya baya yani. Bi kıza merhaba dese bile belli etmem ama içten içe gıcık olurum:1: Ben de bu kıskançlığımdan kurtulmaya çalışıyorum yoksa kanser olucam yakındaaa

Yok canım normal olan sensin ben aşırı kıskancım. Baya baya yani. Bi kıza merhaba dese bile belli etmem ama içten içe gıcık olurum:1: Ben de bu kıskançlığımdan kurtulmaya çalışıyorum yoksa kanser olucam yakındaaa

Bana yarın bilmem ne şehirden kız arkadaşım gelecek gezdireyim İstanbul'u desin, aynı şekilde benim de erkek arkadaşlarım geldiğinde sorun çıkarmayacaksa umrumda bile olmaz. Yapan yapıyo zaten ben gitme deyince engellemiş olmıycam. Takılma sen de canına yazık:31:

Bana yarın bilmem ne şehirden kız arkadaşım gelecek gezdireyim İstanbul'u desin, aynı şekilde benim de erkek arkadaşlarım geldiğinde sorun çıkarmayacaksa umrumda bile olmaz. Yapan yapıyo zaten ben gitme deyince engellemiş olmıycam. Takılma sen de canına yazık:31:

Doğru valla, yapacağından da korkum yok da işte ne bileyim:/ Kıskançlık çok pis bi duygu malesef:18:

Ben akrep burcuyum çok kıskancım normalde:1: Ama kötü hissetmediğim kimseleri kıskanmıyorum illa o kızın bi'tavrından huylanmam lazım.

Ya ben annem kardeşimle daha çok ilgilense onu bile kıskanırım, yani biri iyi güzel bi şey yapsa öyle pis bi kıskançlık duymam ama dediğim gibi sevddiğim insanları feci sahipleniyorum:( Sevdiğim insanlar sadece benim olsun gibi kötü bir düşünce tarzım var :( Ama sşzş çok takdir ettim, böyle devam:46:

Ya ben annem kardeşimle daha çok ilgilense onu bile kıskanırım, yani biri iyi güzel bi şey yapsa öyle pis bi kıskançlık duymam ama dediğim gibi sevddiğim insanları feci sahipleniyorum:( Sevdiğim insanlar sadece benim olsun gibi kötü bir düşünce tarzım var :( Ama sşzş çok takdir ettim, böyle devam:46:

Ben de çok sahiplenirim sevgilimi ama ben de şey olayı var "bu adam beni seviyo, elini ben tutuyorum":9:
Yapan havada karada yapıyo, yıpratma boşa kendini sürekli kendine tekrarla bi'süre sonra bırakırsın bu huyu:)
Çok teşekkür ederim bu arada:42:

bence normal, gidebilir... bu konularda sizin gibi dusunuyorum.
ama sonradan soylemesi unutkanlık da olabilir siz kızmayın diye de.
tepki vermeniz de bence gayet dogal.
ama kendi icinde sucluluk psikolojisine sahipse o yuzden üste cıkmaya calısıyor olabilir. ya da hersey olup bittikten soylemeyi haklı bulup savunuyor.

ikinizin de sakin oldugu bir zaman beklentilerinizi, neden sorun cıkardıgınızı vs paylasıyor musunuz,
yoksa bunları hep kavganın hemen pesine mi konusmaya calısıyorsunuz?

bence normal, gidebilir... bu konularda sizin gibi dusunuyorum.
ama sonradan soylemesi unutkanlık da olabilir siz kızmayın diye de.
tepki vermeniz de bence gayet dogal.
ama kendi icinde sucluluk psikolojisine sahipse o yuzden üste cıkmaya calısıyor olabilir. ya da hersey olup bittikten soylemeyi haklı bulup savunuyor.

ikinizin de sakin oldugu bir zaman beklentilerinizi, neden sorun cıkardıgınızı vs paylasıyor musunuz,
yoksa bunları hep kavganın hemen pesine mi konusmaya calısıyorsunuz?

Yani nasıl anlatıyım asıl sorunumuz çoğu zaman benim bencillik olarak nitelendirdiğim davranışı yapması.
Mesela ben yapsam aynı şeyi desem cevabı biliyosun der ama gün gelip kendi yaptığında ben tepki gösterirsem o bi'şekilde haklı çıkartıyo kendini üstüme geliyo ben de patlayınca ben suçlu oluyorum sırf patladığım için. Ama normalde de herkesin maşallah dediği bi'çiftiz. Şu tartışma olayındaki tutumlarımızı da bi'oturtsak daha korkmayız.

Son zamanlarda kavganın hemen peşine anlatmaya çalışıyorum haliyle anlamıyo sorun sanırım bu kısımda bende:26:Bi'an önce hallolsun istiyorum/istiyodum iyice beter oluyo.

Yani nasıl anlatıyım asıl sorunumuz çoğu zaman benim bencillik olarak nitelendirdiğim davranışı yapması.
Mesela ben yapsam aynı şeyi desem cevabı biliyosun der ama gün gelip kendi yaptığında ben tepki gösterirsem o bi'şekilde haklı çıkartıyo kendini üstüme geliyo ben de patlayınca ben suçlu oluyorum sırf patladığım için. Ama normalde de herkesin maşallah dediği bi'çiftiz. Şu tartışma olayındaki tutumlarımızı da bi'oturtsak daha korkmayız.

Son zamanlarda kavganın hemen peşine anlatmaya çalışıyorum haliyle anlamıyo sorun sanırım bu kısımda bende:26:Bi'an önce hallolsun istiyorum/istiyodum iyice beter oluyo.

zaten konusmaktan kactıgı, tartısmayalım diye ısrar ettigi sırada daha köklü sorunları hem de henuz sakinlesmemisken konusuyorsanız
istediginiz kadar dil dökün, dinliyor gibi gozukse de anlamayacak ki, yanıt verecegi varsa dahi bilerek susmayı tercih edecek.
verdiginiz orneklere gore soyluyorum. yoksa genelde nasıl davranır bilemem tabi.

bu arada siz bir sey yaptıgınızda "cevabı biliyorsun" demesi cok keskinmiş... burada bile tartısmak yerine bildigimiz seyleri yapmayalım mesajı veriyor ama bir de kendisi uysa... bu elestiriyi sakince konustugunuz zaman getirirseniz ve daha sonra her tekrarında aynı seyi yaptıgını hatırlatmanız yeterli olur diye dusunuyorum.

zaten konusmaktan kactıgı, tartısmayalım diye ısrar ettigi sırada daha köklü sorunları hem de henuz sakinlesmemisken konusuyorsanız
istediginiz kadar dil dökün, dinliyor gibi gozukse de anlamayacak ki, yanıt verecegi varsa dahi bilerek susmayı tercih edecek.
verdiginiz orneklere gore soyluyorum. yoksa genelde nasıl davranır bilemem tabi.

bu arada siz bir sey yaptıgınızda "cevabı biliyorsun" demesi cok keskinmiş... burada bile tartısmak yerine bildigimiz seyleri yapmayalım mesajı veriyor ama bir de kendisi uysa... bu elestiriyi sakince konustugunuz zaman getirirseniz ve daha sonra her tekrarında aynı seyi yaptıgını hatırlatmanız yeterli olur diye dusunuyorum.

Evet hemen konuşalım hallolsun mantığım daha beter yapıyo farkettim:26:
Aynen işte ilişkimizde belirli şeyler var hani yaparsan üzülürüm, kızarım gibi ama onlar hep ben yapınca söz konusu oluyo, o yaptı mı kesin haklıdır, açıklaması vardır. Ben de diyorum ki böyle olmak istiyosan ozaman bana da tepki gösterme eşit olalım yani. Oyüzden kızınca hep bencil diyesim geliyo.

Bugün sakinleşince konuştuk baya ilk defa hatamı anladım, haklısın saçmaladım dedi. Bakalım önerilerinizi ciddiye alıcam. İnşallah 5 yaşındaki çocukların oyuncak kavgası gibi inada bindirmeyiz artık. Çok teşekkür ederim:42:

Evet hemen konuşalım hallolsun mantığım daha beter yapıyo farkettim:26:
Aynen işte ilişkimizde belirli şeyler var hani yaparsan üzülürüm, kızarım gibi ama onlar hep ben yapınca söz konusu oluyo, o yaptı mı kesin haklıdır, açıklaması vardır. Ben de diyorum ki böyle olmak istiyosan ozaman bana da tepki gösterme eşit olalım yani. Oyüzden kızınca hep bencil diyesim geliyo.

Bugün sakinleşince konuştuk baya ilk defa hatamı anladım, haklısın saçmaladım dedi. Bakalım önerilerinizi ciddiye alıcam. İnşallah 5 yaşındaki çocukların oyuncak kavgası gibi inada bindirmeyiz artık. Çok teşekkür ederim:42:

rica ederim:42: maalesef benzer seyleri yasadıgım icin kendimdne cıkarım yaparak yazdım.
hatta size ve erkek arkadasınıza getirilen elestirilerin hepsi bende toplanıyor, nasıl köto bir insansam artık :27:

zamanla oturur bence :34: daha guzel haberlerinizi bekliyoruz... :7:

rica ederim:42: maalesef benzer seyleri yasadıgım icin kendimdne cıkarım yaparak yazdım.
hatta size ve erkek arkadasınıza getirilen elestirilerin hepsi bende toplanıyor, nasıl köto bir insansam artık :27:

zamanla oturur bence :34: daha guzel haberlerinizi bekliyoruz... :7:

Genel olarak sevgilim mükemmel ben onu çileden çıkaran kıymet bilmeyen sevgili oldum ama olsun:9:
İnşallaaah, çok teşekkür ederim şu bi'kaç günü düzgün atlatsak kurtarırız sanırım:31:

Yapacak olan adam yapar,ruhun duymaz.Kıskançlıktan çatlasan da sallama,ya da sallamıyormuş gibi yap.:30::9:

Yapacak olan adam yapar,ruhun duymaz.Kıskançlıktan çatlasan da sallama,ya da sallamıyormuş gibi yap.:30::9:

Yok yahu olay gidip gitmemesi değil ben yapsam kızacak olup, kendininse hem yapıp hem de yaptıktan çok sonra söyleyip bi'de bunlardan sonra zeytinyağı gibi üste çıkması:19: Yoksa bekar evinde kalıyo, haftada bir görüyorum, evlerimizde yakın değil yapsak ikimizinde ruhu duymaz o konuda takılmıyorum zaten:31:

Arkadaşlar merhaba...
Erkek arkadaşımla iki buçuk senenin neredeyse tamamında (hastalığında, mezuniyetinde, dara düştüğünde) yanyanaydık. Didişiyoduk ama iki dakika sonra birimiz kesin dayanamayıp sonlandırıyodu sonra gülüşmeye başlıyoduk. Ama dün ve bugün öyle olmadı. Dün çok abuksabuk bi'şeyde verdiği cevaplardan dolayı tahammülüm kalmadı ve ilk defa basit biri gibi açtım ağzımı yumdum gözümü habire suçlayıp durdum "sen böyle dedin, sen şöyle dedin, sen beni anlamıyosun, yoruldum, yıprandım, bi'kerede hata benim desen nolur sanki düşmanın mıyım ben senin" vs vs. Sonra üstüme geldi geldi hiç alttan almadı en son tam artık ağladım kafam aptal gibi oldu "bitanem özür dilerim gerçekten" dedi ben de şu saatten sonra dileme dedim o da kapatalım sakinleş sonra konuşalım dedi. 3 saat sonra yazdı ama cidden içimden gelmedi ben de "ben yazıcam sana şimdi değil" dedim tamam dedi.

Gece uzun uzun ve en önemlisi -sakince- anlattım neden artık her küçük olayda dünyanın en büyük olayını yapmış gibi tepki verdiğimi, onu hala çok sevdiğimi ama bazı anlar çok yorduğunu... Sabah şöyle yazmış: "ben de onu diyorum küçük büyük ne yapsam tepkin aynı artık aldatsam ne yapacaksın Allah bilir bunda böyle tepki veriyosan... Yoruyosam söyle zaman tanıyalım sakinleşelim, durulalım. Böyle üzülüyoruz, çıkmaza giriyoruz sonra ben de tıkanıyorum." ben de tekrar tekrar nedenini anlattım sonra konu öyle bi'yere geldi ki ayrılmak istiyo musun içinde böyle bi'şey var mı dedim "ben sadece sen ne istiyosun onu anlamaya çalışıyorum, naparsak mutlu olcaksın" dedi bende "var mı yok mu bunu duymak istiyorum" dedim yine "ben sadece durulalım istiyorum, durulalım ki yıpratmayalım birbirimizi aklımın ucundan senden hiç tamamen ayrılmak gibi bi'şey geçmedi bu iki buçuk yılda, sadece seninle tartışmak istemiyorum bu kadar sık ve büyük. Yıpranıyoruz" dedi ben ısrarla net evet var ya da yok cevabını istedim yok diyemedi bunları söyleyip durdu. Sen beni seviyomusun gerçekten dedim saniyesinde "seviyorum tabii" yazdı. Şimdi de yüksek lisans için derse gitmem lazım akşam konuşalım tamam mı dedi ben de tam şu sorumun üstüne mi çıkıyosun dedim. Akşam konuşucaz bekle dedi.

O çıktı ben yine durur muyum. "bunu düşüneceksen zaten kafadan bitmiştir. İnsan bunu nasıl net cevaplayamaz. Nefes almak istemek ayrı ayrılık istiyorumun cevabı ayrı" dedim.

Saçma sapan yazıyo olabilirim gözyaşlarımdan ekranı zor görüyorum şuan. Tamam sinirlenince iki dakika susamıyorum ama insan hatalıyken alttan almaz mı bu burnundan kıl aldırmıyo hani adama biri küfreder küfreder adam da artık sinirlenir vurur da %100 adam suçlu olur ya bizde de hep ben o vuran adam oluyorum, o kusursuz ben suçlu. Üstüne net cevap da vermeyince bitti bence tam bu noktada. Çok seviyo biliyorum ama ayrılık geçince ilişkiden hayır gelmiyo. Akşam ne konuşucaz ki? Cidden kestiremiyorum:14:

yapman gereken geri adım atmak. takipte kal ama ona belli etme. feys şifreni değiştir onda varsa telefonlarını reddet ikibuçuk yıllık ilişkide gerçekten sevmişsse arar arar arar

Son düzenleme:
Back
X