Merhaba bayanlar ben 19 yaşındayım ve nişanlıyım 5 ay sonra evleniyorum..Ve zaman geçtikçe daraldıkça içime kasvet basıyor..Sebebi ise doğup büyüdüğüm şehirden,ailemden,evimden ayrılıp uzak bir şehire gelin gitmek..Mutluyum sevdiğim adamla evleniyorum ama yaşayacağım yerde tanıdığım kimse yok eşimden başka...Düşündükçe korkmaya başlıyorum naparım nasıl vakit geçiririm diye..Nişanlım çalışmamı istemiyor..Ailemin hasretine nasıl dayanırım bilmiyorum ben bu zamana kadar ailemden en fazla 1 hafta ayrı kalmışımdır ben aileme ailemde bana aşırı düşkün..Nişanlım beni görmeye geldi 3 gündür bizdeydi gezdik,tozduk ama aklıma ailemden ayrılış,yalnızlığım gelince biranda nişanlıma bile düşman oluyorum..Sanki beni zorla götürüyor gibi bir hal alıyor..Nişanlımla Allah'a şükür bir sorunum yook sevgisinden,sevgimden eminim..Nişanlıma anlattığımda sıkıntımı herşey yoluna girer yanındayım vs. gibi destekte bulunuyor sağolsun...Ama ben çok sulu gözlüyüm sürekli ağlayıp zırlamaktan depresyona girmekten korkuyorum...Bilmediğim tanımadığım bir şehirde yaşamak nasıl olur nasıl gider bilmiyorum..Bütün evde ne yaparım ne ederim bilmiyorum..Şimdiden düşünmeye başladım düşündükçe canım sıkılıyor..Bende yuva kurmak çocuk sahibi olmak istiyorum ama bu zorlukların üstesinden nasıl gelirim bilemiyorum..Evli olup tecrübeli arkadaşlar bana tavsiyelerinizi önerilerinizi söylerseniz sevinirim..Vakit ayırdığınız için tşkler...