• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

desteğinize ihtiyacım var saçmasapan bir boşanma yolculuğundayım:(

inanın psikologumun laflarına çok benzer tahlil ettiniz.beni 3-5 günde sildi çöp gibi attı.çok haklısınız ben kendimi kandırıyorum hala eski eşim kafamdaki adam diyee üzülüyorum.hala şaşkınım o yüzden destek istedim sizlerden çünkü ben kayıkta gibiyim.eşyalrını bilerek almış önceden uyumuşum ben.belki de rabbim beni eski yasadığım şehre bu adamın öbür yüzünü görmem için geri getirdi.bunları hakettimi düşünüyor suçum neyse anlamadım.sınav stresimden benden evlilk kurallarından üzerime saldırdı bunları yaşamayan bilmezz.onun tuzu kuruydu kendi çevresi bildiği yerler işi var eşi evde oh kebap ben ne oldum.yalnız işsiz çaresiz sevgiye aç kaldım.sevgi vermeye çalıştını sanmışım sevseydi koymazdı böyle beni.çok kırgınım benim üzerime titredini sanmışım.hediyeler alan benimle baarışmadan uyumayan bir adamdı.sevmişim buraya gelirsen gene sevebilirim dedi orda da bitti.ben seviyorum hala böylee bir adamı ama gelse de geri dönmem içsesim unut diyor.başarmam için sabır:(
Çok zor biliyorum ama kendinize acımaktan vazgeçin lütfen.Ona, annesine şuna buna acıyın.Kendinize değil...Kurtulun bu haksızlığa uğramış mağdure psikolojisinden.Zor biliyorum ama yapabilirsiniz.Elbet ağlayın ,sızlayın.Acıyı zamanında yaşayın.Ama bi yanınız güçlü olmak için savaşsın, umutlu olmak için.Bakın böyle yaralarınızı aça aça gezerseniz, gelip o yaralara basan, kullanan çok olur.Karşı tarafa karşı dik durun...Bol şans ve sevgiler.Allah'a emanet olun...

inanın psikologumun laflarına çok benzer tahlil ettiniz.beni 3-5 günde sildi çöp gibi attı.çok haklısınız ben kendimi kandırıyorum hala eski eşim kafamdaki adam diyee üzülüyorum.hala şaşkınım o yüzden destek istedim sizlerden çünkü ben kayıkta gibiyim.eşyalrını bilerek almış önceden uyumuşum ben.belki de rabbim beni eski yasadığım şehre bu adamın öbür yüzünü görmem için geri getirdi.bunları hakettimi düşünüyor suçum neyse anlamadım.sınav stresimden benden evlilk kurallarından üzerime saldırdı bunları yaşamayan bilmezz.onun tuzu kuruydu kendi çevresi bildiği yerler işi var eşi evde oh kebap ben ne oldum.yalnız işsiz çaresiz sevgiye aç kaldım.sevgi vermeye çalıştını sanmışım sevseydi koymazdı böyle beni.çok kırgınım benim üzerime titredini sanmışım.hediyeler alan benimle baarışmadan uyumayan bir adamdı.sevmişim buraya gelirsen gene sevebilirim dedi orda da bitti.ben seviyorum hala böylee bir adamı ama gelse de geri dönmem içsesim unut diyor.başarmam için sabır:(

başaramayacak neyin var ki arkadasım? Sınavın ataman hepsi olmuş.ev tutmussun yerleşmissin.babacın ölse de ailen arkanda durmuş 2 ay da olsa sana bakmış para kazanmaya başlıyacaksın artık.bebek yok ...takıldıgın şey nedir?
Tokat yemişsin.kv den hakaret etmiş.şiddetli kavgalar,huzur yok.sende o da yalnışlar yapmışsınız.bitmiş...
Evine hırsız girmiş yalnız bir kadın---hani derler ya namus namus...adam seni gözden çıkartalı çok olmuş.ne canın ne namusun adamın derdi degil...o altınların derdine düşmüş.seni yalancı çıkartmış...

Iyi şeyleri düşünme artık.bunları düşün.
Kopart artık bagını...gururunu ayaklar altına alma daha...güçlü olmak için her türlü destege sahipsin...eminim çok zaman geçmeden kendin de böyle düşüneceksin zaten...boş yere üzülüyorsun...boş yer...

çok saolun.güçlü olduğumu sanıyorum ama bu ara çok sarsıldım olumsuzluklar üstüste geldi.şok üzerine şok.topraktaki babama bir sözüm var heep onun kızı gibi yaşayıp ona layık şekiilde ölcem diye.çok sabır gerekti babam okurken ölmüştü çok kazık yedim geçmişte de ama bu en büyük kazığım.evlenmek istemezken o ne yapıp edip beni ikna etmişti aksine şu kazığına kadar hep iyiliğini görmüştüm.kavgalar her yerde olur daha çok yenisin evlilikte dedim.işsizdim bu beni çok geriyordu ona tam anlamıyla hanımlık yapamadım diye kendimi suçladım ta ki o şer görünen hırszlık olayına kadar.elin yedi kat yabancısı insanlar yardımıma koşarken o inanmadı üzerine ben sende zaten boşancam neden aradın dedi.ben de bana vurduğu zaman boşanma lafı ettim zamanında ama evimi hiç bırakmamıştım demk ki o beni hiç sevmemiş.

ben de çok güçlü olduğumu sanırdım.boşanma sürecim çok acılı geçti.çoook.ayrılırken iyice acıtmak için canımı eve kadın getirmişti.ben evde değildim ama sonra gittiğimde gözüme soktular.hatta alay ettiler benle.neyse şimdi bu acıları hatırlamak istemiyorum.sadece şunun için yazdım;ben de hep onun beni sevdiğini zannederdim,bu hareketi asla beklemezdim.ama yaşayarak görüyoruz işte bazen insanların bizim sandığımız gibi olmadıklarını.sen de gördün görüyorsun.bir süre acı çekeceksin sanırım.psikoloğa gidiyormuşsun bu güzel.iyi gelir,ilaç da kullan gerekirse.bir süre sonra acısı hafifleyecek.ama sabır.gerçekten senin için hayırlı olan neyse o olsun.

O kadar icten anlatmissinki hislerini, yuregime dokundu inan..

Tek soylemek istedigim, Allah yardimcin olsun, insallah en az yara ile atlatirsin. Yurekten diliyorum tekrar mutlu olabilmeni...

Çok zor biliyorum ama kendinize acımaktan vazgeçin lütfen.Ona, annesine şuna buna acıyın.Kendinize değil...Kurtulun bu haksızlığa uğramış mağdure psikolojisinden.Zor biliyorum ama yapabilirsiniz.Elbet ağlayın ,sızlayın.Acıyı zamanında yaşayın.Ama bi yanınız güçlü olmak için savaşsın, umutlu olmak için.Bakın böyle yaralarınızı aça aça gezerseniz, gelip o yaralara basan, kullanan çok olur.Karşı tarafa karşı dik durun...Bol şans ve sevgiler.Allah'a emanet olun...

inan çok teşekkür ederim...kulağımda olup da yüreğime indiremediklerimi sizler indiriyorsunuz.arkadaşlarımın hepsi çok destek hepsi şokta ama haketmedin bunu kesinlikle senin gibi dürüst iyiniyetli bir kızı arasın bulsun diyolar mesela...karşıya karşı çok dikim hiçbir çirkinliğine cevap vermedim kötü...seviyemi indirmedim.en acı lafları etti dinledim peki dedim.siz de Alllaha emanet olun

başaramayacak neyin var ki arkadasım? Sınavın ataman hepsi olmuş.ev tutmussun yerleşmissin.babacın ölse de ailen arkanda durmuş 2 ay da olsa sana bakmış para kazanmaya başlıyacaksın artık.bebek yok ...takıldıgın şey nedir?
Tokat yemişsin.kv den hakaret etmiş.şiddetli kavgalar,huzur yok.sende o da yalnışlar yapmışsınız.bitmiş...
Evine hırsız girmiş yalnız bir kadın---hani derler ya namus namus...adam seni gözden çıkartalı çok olmuş.ne canın ne namusun adamın derdi degil...o altınların derdine düşmüş.seni yalancı çıkartmış...

Iyi şeyleri düşünme artık.bunları düşün.
Kopart artık bagını...gururunu ayaklar altına alma daha...güçlü olmak için her türlü destege sahipsin...eminim çok zaman geçmeden kendin de böyle düşüneceksin zaten...boş yere üzülüyorsun...boş yer...

eminim öyle düşüneceğime bir gün kızlar saolun boşandıma çok mutluyum diye de yazıcam...o günün biran evvel gelmesi için daha çokgayret edicem.eski tanıdığım çevreme geri geldim demek ki rabbim bunu uygun gördü.arkadaşım zaten hırsızlık olyında gördüm onun erkek gibi erkek olmadığını ben o durumdayken bana ne o çok övündüğün şehrinde mutlu ol beter ol gibi laflar etti.iki senelik süreçte çalışmıyordum sınava hazırlandım.maddi desteği haliyle oldu evliyken bana başkası mı bakacaktı.üstün başın en su kadar diye de yazmış..terbiye dipte...yazık dedim çok şükür ki annem kardeşim ben memur insanlarız da babam da memurdu da ele güne muhtaç kalmadık.
ailem bitmesin diye onları aradı onun ailesinden bir üzerine düsen olmadı kv zaten yönetmeyi çok seven biir kadın ben de ezdirmedim kendimi benden kötüsü olmadı.hiç aramıyorum arkadaşım onu resmi şeyler dışında haftaya duruşmada btsin diyorum...çok saol...

ben de çok güçlü olduğumu sanırdım.boşanma sürecim çok acılı geçti.çoook.ayrılırken iyice acıtmak için canımı eve kadın getirmişti.ben evde değildim ama sonra gittiğimde gözüme soktular.hatta alay ettiler benle.neyse şimdi bu acıları hatırlamak istemiyorum.sadece şunun için yazdım;ben de hep onun beni sevdiğini zannederdim,bu hareketi asla beklemezdim.ama yaşayarak görüyoruz işte bazen insanların bizim sandığımız gibi olmadıklarını.sen de gördün görüyorsun.bir süre acı çekeceksin sanırım.psikoloğa gidiyormuşsun bu güzel.iyi gelir,ilaç da kullan gerekirse.bir süre sonra acısı hafifleyecek.ama sabır.gerçekten senin için hayırlı olan neyse o olsun.

sana da gönlüne göre olanı versin Allahım...çok üzüldüm yazdıklarınıza...yaşamadan anlaşılmıyor işte...aynı evin içne girince olaylar baş gösterince...hırsızlık olayıyla beraber üst üste geldi çok şükür ki işe başladım.o benim için kendini her yola koycagını sandığım adam tüm bunları onun memleketinde kalmam için yapmış...iki aydır alışıyorum onun yokluğuna yatak biraz boş geliyordu başlarda onu da aşıcam inş...çok teşekkür ederim

Sana öncelikle geçmiş olsun diyorum canım ayrıca HELAL OLSUN SENİN GİBİ KADINA.. :46:
Pislik kvdene kendini ezdirmemen saygını bozmaman davayı düşünmeden açman her kadının yapacağı şeyler değil..
Bence şuanda herşey yolunda sadece yapılanlar sizi üzebilir oda zamanla geçer..
Allah yardımcınız olsun bize söylenecek birşey kalmamış siz zaten gereken herşeyi başarmışsınız..
Yolunuz bahtınız açık olsun ..
Her yeni bir gün yeni umuttur hoşçakalın

Sana öncelikle geçmiş olsun diyorum canım ayrıca HELAL OLSUN SENİN GİBİ KADINA.. :46:
Pislik kvdene kendini ezdirmemen saygını bozmaman davayı düşünmeden açman her kadının yapacağı şeyler değil..
Bence şuanda herşey yolunda sadece yapılanlar sizi üzebilir oda zamanla geçer..
Allah yardımcınız olsun bize söylenecek birşey kalmamış siz zaten gereken herşeyi başarmışsınız..
Yolunuz bahtınız açık olsun ..
Her yeni bir gün yeni umuttur hoşçakalın

Allah razı olsun çok saolun sabırla ve sukunetle bekliyorum o duruşma gününü...onurumu kadınlığımı namusumu suya atmadım ben..çok saolun tesekkür ederim...

arada gelenlerim geliyor duvarlar üzerime geliyor.ailesinin hiç aramaması da benim beklediğim bir davranıştı.kabul ediyorum aptalmışım arkadaşlar...şu duruşma günü geçse onu görünce de dik durcama eminim sonrasını bilemiyorum iş yerine boşandımı tescillicem yeni iş ortamıma da gelip tanışmıştı...neden ben diyorum çektiğim onca acı yetmezmiş gibi geçmişim sanki çok kolay olmuş gibi...ona bu kadar büyük ne kötülük ettim de canavara dönüştü bana karşı kendimi hep olduğum gibi bıraktım ona...atanmam burnumdan geldi iki yıldır beklyordum...Allaha havale diyim ne diyim...

Allah yardımcınız olsun :26:
Eşiniz size çok büyük oyun oynamış
Şehirden dolayı olduğunu zannetmiyorum boşanma olayının
Zaten kafasına koymuş ve uygulamak için de ortamı hazırlamış :36:
Atandığına sevindim en azından dimdik karşısında durursun hayatın
Ama eşinin yaptığı kahredici :43:
Bu kadar mı kolay mı yuvayı yıkmak,biz nelere göğüs geriyoruz :47:
Metanetini koru canım,gerekirse de boşanma :45::41:
Süründür :37:

saol cnm başka biri mi var diye sordum varsa da yolundan çekilirdim zaten aklıma ilk gelen buydu.başka bir sebep gelmedi aklıma bulamadım göremedim ya da.hep benimle zaman geçirirdi ama kv birini de bulmuştur belki kendilerine göre.takıları giderken götürmeyip sonra altınları istedi planlasa götürürdü diye düşünmüştüm ama bir plan yapmış dediği gibi yarımyamalak yapmış...yuva yıkmak bu kadar kolaymış iste bir de yaşı gelmiş 35 e...kaçak dövüşüyor işte ben de seyrediyorum Allaha havale..napabilirim ki başka ben de beni bu kadar istemeyen bir adamdan kurtulayım diyorum huzura ersin işte ben de belirsizlikten yoruldum.

kesinlikle arkadaşın yorumuna katılıyorum.şüphesiz

eğer eşin o kadar çirkin mailler attıysa milletin lafıyla yanlış yapmış ama ben neden birden bu kadar değiştiğini sorarım mutlaka belkide senin bilmediğin başka bi şey var ortada ama nolursa olsun eşinin yaptığı çok yanlış sen onun için yerinden yurdundan olmuşsun yaptığı ayıpp :45:

eşinizle aranızda ne yaşanırsa yaşansın sizi oyunla hile ile oyalamayacaktı.. madem boşanma gibi derdi var adam gibi söylemeliydi size...
sizi oralarda aylarca yalnız bırakan biride artık sizin eşiniz olamaz çok doğru bir karar vermişsiniz dava açmakla..

kimi neden bekleyesiniz ki?..

inanın bana boşanmak o kadarda kötü bir şey değil önemli olan sizin huzurunuz mutluluğunuz..

çok şükür çalışıyorsunuz, aileniz arkanızda neden niçin korkacaksınız...

bende boşandım ikizlerimle herkesten uzakta yalnız başıma yaşıyorum halen dediğim tek şey iyikide boşanmışım. hiç ama hiç pişman değilim aksine olmadığım kadar huzurluyum mutluyum bebeklerimle...

Allahım sizede mutluluklar versin bir ömür...

eğer eşin o kadar çirkin mailler attıysa milletin lafıyla yanlış yapmış ama ben neden birden bu kadar değiştiğini sorarım mutlaka belkide senin bilmediğin başka bi şey var ortada ama nolursa olsun eşinin yaptığı çok yanlış sen onun için yerinden yurdundan olmuşsun yaptığı ayıpp :45:

önce dedi ki gitti yerleştirdi beni.senin kişiliğin senin karakterinle ben ömür geçiremem senin iç huzurun yok dedi.sen değişmezsin dedi.sehir mevzusunu arkadasından duydum.ben de benim yüzümden gelmiyor diye kendimi paraladım.sonra ilk mail geldi.evde uyardığım gördü kurallarını yapmayan birini bul vb cümleler yazdı benimle görüşmeye kapattı.hiç elle tutulur sebepler değil arkadaşım.
belki başka biri çıktı ordan karşısına en kötü seçenek bu geliyor aklıma bunu da sormuştum o zaman ben senle bir yıl bile uzaktan evli kalırım benim acelem yok demişti...
çok üzgünüm..belki başkasını sevip beni böyle kazıklarla donattı.kardeşim de orda yaşadığı için onlar için geldin dedi.tek hatam koşullarım nedeniyle onun üzerine çok gittim arkadaşım yoktu çok sosyaldim çevrem yoktu çok yalnızdım hep ilgi bekledim ondan başka sığınak yoktu...hep kendimi suçlamıştım.arkamda olan bir adamsaydı hırsız girdiğinde seyretmezdi...sonra oturdum ben kötü biri yalancı olmadım aldatmasım çalmadım...bunu hakedecek ne yaptım gözümün içine baka baka benimle son gün bile sevişti gitti midem bulanıyor şimdi aylardır beni mal gibi kullandı mı yalan mıydı die yalanmış...

Back
X