- 26 Temmuz 2013
- 1.114
- 1.007
- 138
Çok zor biliyorum ama kendinize acımaktan vazgeçin lütfen.Ona, annesine şuna buna acıyın.Kendinize değil...Kurtulun bu haksızlığa uğramış mağdure psikolojisinden.Zor biliyorum ama yapabilirsiniz.Elbet ağlayın ,sızlayın.Acıyı zamanında yaşayın.Ama bi yanınız güçlü olmak için savaşsın, umutlu olmak için.Bakın böyle yaralarınızı aça aça gezerseniz, gelip o yaralara basan, kullanan çok olur.Karşı tarafa karşı dik durun...Bol şans ve sevgiler.Allah'a emanet olun...inanın psikologumun laflarına çok benzer tahlil ettiniz.beni 3-5 günde sildi çöp gibi attı.çok haklısınız ben kendimi kandırıyorum hala eski eşim kafamdaki adam diyee üzülüyorum.hala şaşkınım o yüzden destek istedim sizlerden çünkü ben kayıkta gibiyim.eşyalrını bilerek almış önceden uyumuşum ben.belki de rabbim beni eski yasadığım şehre bu adamın öbür yüzünü görmem için geri getirdi.bunları hakettimi düşünüyor suçum neyse anlamadım.sınav stresimden benden evlilk kurallarından üzerime saldırdı bunları yaşamayan bilmezz.onun tuzu kuruydu kendi çevresi bildiği yerler işi var eşi evde oh kebap ben ne oldum.yalnız işsiz çaresiz sevgiye aç kaldım.sevgi vermeye çalıştını sanmışım sevseydi koymazdı böyle beni.çok kırgınım benim üzerime titredini sanmışım.hediyeler alan benimle baarışmadan uyumayan bir adamdı.sevmişim buraya gelirsen gene sevebilirim dedi orda da bitti.ben seviyorum hala böylee bir adamı ama gelse de geri dönmem içsesim unut diyor.başarmam için sabır![]()