eşinizle aranızda ne yaşanırsa yaşansın sizi oyunla hile ile oyalamayacaktı.. madem boşanma gibi derdi var adam gibi söylemeliydi size...
sizi oralarda aylarca yalnız bırakan biride artık sizin eşiniz olamaz çok doğru bir karar vermişsiniz dava açmakla..
kimi neden bekleyesiniz ki?..
inanın bana boşanmak o kadarda kötü bir şey değil önemli olan sizin huzurunuz mutluluğunuz..
çok şükür çalışıyorsunuz, aileniz arkanızda neden niçin korkacaksınız...
bende boşandım ikizlerimle herkesten uzakta yalnız başıma yaşıyorum halen dediğim tek şey iyikide boşanmışım. hiç ama hiç pişman değilim aksine olmadığım kadar huzurluyum mutluyum bebeklerimle...
Allahım sizede mutluluklar versin bir ömür...
size de Allahım sabır versin kolaylıklar getirsin Allah bağışlasın....evet beni oyalamıcaktı hem ben çok kötü bir kadın olsaydım emin olun hemen davayı açar ağzıma meder hakkını bende bırakmazdı canımı okurdu...karakter gereği susan biri değildir.ama güya benleyken çok susmuş.zaten ben 2 ayın üzerine hırsızlık olayında benimle beni ne arıyon ben zaten senden boşancam o çok mükemmel şehrinde beter ol diyince bitti.insan düşmanına merak eder sorar böyle şeyin yalanı olmaz ki.ne yalancıymışım da inanmadı dedim yazık...bir hafta regl olmamıştım gittim test aldım hamileyim diye korktum.onu da uydurduğumu sandı.benim ona sölediğim yalanlar beyazdır ama onun asıl çok yalanını yakalıyordum.görmüyordum çpk mühim değil diye...inş ben de sizin gibi hissedicem duruşma gününü bekliyorum...