• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

desteğinize ihtiyacım var saçmasapan bir boşanma yolculuğundayım:(

eşinizle aranızda ne yaşanırsa yaşansın sizi oyunla hile ile oyalamayacaktı.. madem boşanma gibi derdi var adam gibi söylemeliydi size...
sizi oralarda aylarca yalnız bırakan biride artık sizin eşiniz olamaz çok doğru bir karar vermişsiniz dava açmakla..

kimi neden bekleyesiniz ki?..

inanın bana boşanmak o kadarda kötü bir şey değil önemli olan sizin huzurunuz mutluluğunuz..

çok şükür çalışıyorsunuz, aileniz arkanızda neden niçin korkacaksınız...

bende boşandım ikizlerimle herkesten uzakta yalnız başıma yaşıyorum halen dediğim tek şey iyikide boşanmışım. hiç ama hiç pişman değilim aksine olmadığım kadar huzurluyum mutluyum bebeklerimle...

Allahım sizede mutluluklar versin bir ömür...

size de Allahım sabır versin kolaylıklar getirsin Allah bağışlasın....evet beni oyalamıcaktı hem ben çok kötü bir kadın olsaydım emin olun hemen davayı açar ağzıma meder hakkını bende bırakmazdı canımı okurdu...karakter gereği susan biri değildir.ama güya benleyken çok susmuş.zaten ben 2 ayın üzerine hırsızlık olayında benimle beni ne arıyon ben zaten senden boşancam o çok mükemmel şehrinde beter ol diyince bitti.insan düşmanına merak eder sorar böyle şeyin yalanı olmaz ki.ne yalancıymışım da inanmadı dedim yazık...bir hafta regl olmamıştım gittim test aldım hamileyim diye korktum.onu da uydurduğumu sandı.benim ona sölediğim yalanlar beyazdır ama onun asıl çok yalanını yakalıyordum.görmüyordum çpk mühim değil diye...inş ben de sizin gibi hissedicem duruşma gününü bekliyorum...

önce dedi ki gitti yerleştirdi beni.senin kişiliğin senin karakterinle ben ömür geçiremem senin iç huzurun yok dedi.sen değişmezsin dedi.sehir mevzusunu arkadasından duydum.ben de benim yüzümden gelmiyor diye kendimi paraladım.sonra ilk mail geldi.evde uyardığım gördü kurallarını yapmayan birini bul vb cümleler yazdı benimle görüşmeye kapattı.hiç elle tutulur sebepler değil arkadaşım.
belki başka biri çıktı ordan karşısına en kötü seçenek bu geliyor aklıma bunu da sormuştum o zaman ben senle bir yıl bile uzaktan evli kalırım benim acelem yok demişti...
çok üzgünüm..belki başkasını sevip beni böyle kazıklarla donattı.kardeşim de orda yaşadığı için onlar için geldin dedi.tek hatam koşullarım nedeniyle onun üzerine çok gittim arkadaşım yoktu çok sosyaldim çevrem yoktu çok yalnızdım hep ilgi bekledim ondan başka sığınak yoktu...hep kendimi suçlamıştım.arkamda olan bir adamsaydı hırsız girdiğinde seyretmezdi...sonra oturdum ben kötü biri yalancı olmadım aldatmasım çalmadım...bunu hakedecek ne yaptım gözümün içine baka baka benimle son gün bile sevişti gitti midem bulanıyor şimdi aylardır beni mal gibi kullandı mı yalan mıydı die yalanmış...

ya niye hatan olsun tabiki herşeyi ona anlatıcaksın üstüe de gidiceksin sonuçta sen onun için yerinden yurdundan oldun herşeyini onunla paylaşmak zorundaydın bence kendini suçlama hiç biri bu durum için yeterli değil hırsız girdiğinde onun senin yanında olması da gerekirdi bunların hiç biri mazeret değil yanlış anlama ama bence gerçektn seven bunları yapamaz ya da belkide dediğin gibi başkası var bilemiyorum günahını almıyalım

ya niye hatan olsun tabiki herşeyi ona anlatıcaksın üstüe de gidiceksin sonuçta sen onun için yerinden yurdundan oldun herşeyini onunla paylaşmak zorundaydın bence kendini suçlama hiç biri bu durum için yeterli değil hırsız girdiğinde onun senin yanında olması da gerekirdi bunların hiç biri mazeret değil yanlış anlama ama bence gerçektn seven bunları yapamaz ya da belkide dediğin gibi başkası var bilemiyorum günahını almıyalım

evet arkadaşım ben zaten hırsızlık olayını şer gibi görmedim evde olmadığıma şükrettim.çok berbat geçen haftada dostlarım kuzenlerim yanımdaydı.ama o ilk aradığım insan yoktu refleksle ilk onu aradım kocam sayıp da.o an anladım ki onun merhamet duvarlarında en dipteyim.ve insan insana bunu yapmaz....ne kadar çıkarcıymış demek ki ben bırakıp gitmesem burayı benimle hiç evlenmezmiş.halbuki her acımı her kederğimi onunla paylaşmıştım..doğru diyorsun eş demek hayat arkadaşı demekse tabiki de onunla paylaşacaktım.hırsızlık olayından sonra en uzak arkadaşlarım bile cnm durum ne paran var mı nasılsın dediler usulen bile olsa...ama o...ve dedim ben boşuna bekliyorum zamanımdan çalıyorum dedim maili yolladım.o da zaten istemiyor beni madem neden bekliyoruz.başkası varsa da günahı onun artık itiraf edemez ki olsa bile hoş etse de ben uğraşmam yoluma giderim yapım gereği işte...çok saol...

Arkadaşım çok geçmiş olsun, yaşadıkların için çok üzüldüm. Bana eşin ailesinin ve özellikle de annesinin dolduruşuna geliyor gibi geldi.
Ben de bu tür olaylar yaşıyorum, çok canım yanıyor bu yüzden seni anlıyorum. Acaba diyorum, eşin ile bir başbaşa konuşsanız, ikinizde çok sinirli ve gerginsiniz... Böyle bir anda boşanıp gideceksiniz, elbette hayırlısı olsun ama , bana herkes sinirle birilerinin dolduruşa getirmesi ile hareket ediyor gibi geliyor... Ortada saçma sapan söylenen sözler, hareketler var .. Hiç başbaşa görüşme imkanınız yok mu ? senin dava açmana da çok sinirlenmiş sanırım, en azından " ne yapacağımı şaşırdım dava açtım, bilemedim vs.. " dersin..
Bilmiyorum, sadece bana tüm bu olaylar biraz mantıksız geldi.. Allah yardımcın olsun

Arkadaşım çok geçmiş olsun, yaşadıkların için çok üzüldüm. Bana eşin ailesinin ve özellikle de annesinin dolduruşuna geliyor gibi geldi.
Ben de bu tür olaylar yaşıyorum, çok canım yanıyor bu yüzden seni anlıyorum. Acaba diyorum, eşin ile bir başbaşa konuşsanız, ikinizde çok sinirli ve gerginsiniz... Böyle bir anda boşanıp gideceksiniz, elbette hayırlısı olsun ama , bana herkes sinirle birilerinin dolduruşa getirmesi ile hareket ediyor gibi geliyor... Ortada saçma sapan söylenen sözler, hareketler var .. Hiç başbaşa görüşme imkanınız yok mu ? senin dava açmana da çok sinirlenmiş sanırım, en azından " ne yapacağımı şaşırdım dava açtım, bilemedim vs.. " dersin..
Bilmiyorum, sadece bana tüm bu olaylar biraz mantıksız geldi.. Allah yardımcın olsun

saol arkadaşım sana da geçmiş olsun..yüzyüze son bir kere bile konuşalım dedim en azından hakkını helal deriz diye...gerek yok kararım kesin değişmeyecek dedi...bunun için bile gelmeye beni değer görmedi yani...nasıl güzel mail attım hep yapıcı konuştum hep itti hep itti...hırsız girdiğinde ben zaten boşanıcam bana ne dedi pardon dedim işte...davayı açtım ama anlaşmalı bizimki ben gidemem onun yaşadığı şehre aday memurum iznim yok diye burda açtım...yoksa adli tatil eylül maaaş günü uzatttı...ilk evlilik yıldönümünü bile kutlamadık...iki aydır bana ettiği muamele...o kv ninkine geldiğini biliyorum zaten altın istemesi yazdığı cümleler aynı kv bana söledikleri...bunu anladım zaten...ama beni sokma akıllı ailemi en kötü yaptı bana yedirdiği yemekleri yazmadığı kalmış birtek...benim çevrem hep yapıcıydı...ama artık psikolojimi düşünüyorlar biz de yolda bulmadık diyolar ne karar alırsan arkandayız diyolar...onlar adım attılar eşim onlara da kapısını kapadı..bir tek saçmasapan ailemden birini aramış doğumgününü kutlamış dilekçeyi yolladıktan sonra.sessizce izliyorum bitti içim arkadaşım hırsızlık olayı yüreğimden sildirdi...sinirli değilim ama çok kırgınım çok tüketti...benim bütün olayım mantıksız saçmasapan ama ben çözüm bulamadım arkadaşım etrafında akıllı beni isteyen biri de yok bir de eşim beni gerçekten sevse hırsızlık olayında arar sorardı...öyle işte saolasın

Dava ne zaman? Bir de yani merak işte o kadar gözüne soktuğu, senin de yorumunda yazdığın, çok saçma ama eşinin boşanmanın temeline oturttuğu bu şehir neresi ki ya, merak ettim ama yazmak istemezsen de anlarım...

özelden mesaj atamıyormuşum henüz özelden yazarım sonra sana...burda sölemek istemiyorum..kusura bakma...dava bitsin o zaman sölerim belki yarından sonra duruşmamız...

saol arkadaşım sana da geçmiş olsun..yüzyüze son bir kere bile konuşalım dedim en azından hakkını helal deriz diye...gerek yok kararım kesin değişmeyecek dedi...bunun için bile gelmeye beni değer görmedi yani...nasıl güzel mail attım hep yapıcı konuştum hep itti hep itti...hırsız girdiğinde ben zaten boşanıcam bana ne dedi pardon dedim işte...davayı açtım ama anlaşmalı bizimki ben gidemem onun yaşadığı şehre aday memurum iznim yok diye burda açtım...yoksa adli tatil eylül maaaş günü uzatttı...ilk evlilik yıldönümünü bile kutlamadık...iki aydır bana ettiği muamele...o kv ninkine geldiğini biliyorum zaten altın istemesi yazdığı cümleler aynı kv bana söledikleri...bunu anladım zaten...ama beni sokma akıllı ailemi en kötü yaptı bana yedirdiği yemekleri yazmadığı kalmış birtek...benim çevrem hep yapıcıydı...ama artık psikolojimi düşünüyorlar biz de yolda bulmadık diyolar ne karar alırsan arkandayız diyolar...onlar adım attılar eşim onlara da kapısını kapadı..bir tek saçmasapan ailemden birini aramış doğumgününü kutlamış dilekçeyi yolladıktan sonra.sessizce izliyorum bitti içim arkadaşım hırsızlık olayı yüreğimden sildirdi...sinirli değilim ama çok kırgınım çok tüketti...benim bütün olayım mantıksız saçmasapan ama ben çözüm bulamadım arkadaşım etrafında akıllı beni isteyen biri de yok bir de eşim beni gerçekten sevse hırsızlık olayında arar sorardı...öyle işte saolasın

Hayırlısı olsun, haklısın çok yanlış hareket etmiş eşin... Belki ileride daha çok problemler olacaktı bu yüzden şimdi bitmesi daha hayırlı... Hiç üzme kendini, merak etme mutlu olacaksın, tekrar evlenip buradan bizlere bebek haberlerini anlatacaksın.. seni tanımıyorum ama içime böyle doğdu :3: Biraz gülümse , bunları da atlat, ailen yanında, seni sevenler yanında.. sevmeyenler de uzağında olsun. Merak etme herşey düzelecek. Bol bol dua et:54:

Hayırlısı olsun, haklısın çok yanlış hareket etmiş eşin... Belki ileride daha çok problemler olacaktı bu yüzden şimdi bitmesi daha hayırlı... Hiç üzme kendini, merak etme mutlu olacaksın, tekrar evlenip buradan bizlere bebek haberlerini anlatacaksın.. seni tanımıyorum ama içime böyle doğdu :3: Biraz gülümse , bunları da atlat, ailen yanında, seni sevenler yanında.. sevmeyenler de uzağında olsun. Merak etme herşey düzelecek. Bol bol dua et:54:

ağzından bal damlıyor arkadaşım valla Allah hepinizden razı olsun:)her gün hayırlısını ver allahım diyorum beni böyle ona ihanet etmeden şehir tercih ettim diye beni bırakan ona sınav stresi yaşattım diye koyup giden bir adamdan uzak durmam gerekiyorsa durdur diyom.sebebi de önemli değil sonuçta hırsızlık olayında beni düşmanım olsa arardı...ben de bu yüzden bitmesini hayırlı gördüm o da bunu çok istedi ki hiç geri adım atmadı..boşanma olayını ortaya atan kendisi bi de pişman olma diye mail yazmıştı.kendisi acaba bir gün pişman olacak mı millet ne sorunlarla el ele biz böyle hemencecik bitirmeye...düzelmesi için dua ediyorum arkadaşım...bir daha biri beni beğencek ben de beğencem kafamız uyuşçak bi de çocuk şu an çok uzak kavramlar ama bilemiyorum artık arkadaşım...olacak mı dersin...çok saol...her yazan arkadaşla biraz daha iyi oluyom sanki çok saolun:)

ağzından bal damlıyor arkadaşım valla Allah hepinizden razı olsun:)her gün hayırlısını ver allahım diyorum beni böyle ona ihanet etmeden şehir tercih ettim diye beni bırakan ona sınav stresi yaşattım diye koyup giden bir adamdan uzak durmam gerekiyorsa durdur diyom.sebebi de önemli değil sonuçta hırsızlık olayında beni düşmanım olsa arardı...ben de bu yüzden bitmesini hayırlı gördüm o da bunu çok istedi ki hiç geri adım atmadı..boşanma olayını ortaya atan kendisi bi de pişman olma diye mail yazmıştı.kendisi acaba bir gün pişman olacak mı millet ne sorunlarla el ele biz böyle hemencecik bitirmeye...düzelmesi için dua ediyorum arkadaşım...bir daha biri beni beğencek ben de beğencem kafamız uyuşçak bi de çocuk şu an çok uzak kavramlar ama bilemiyorum artık arkadaşım...olacak mı dersin...çok saol...her yazan arkadaşla biraz daha iyi oluyom sanki çok saolun:)

Şu an acın çok taze o yüzden sana tekrar sevemezmişsin gibi geliyor ama zamana bırak, kendine süre ver. Önce şu boşanma olayını sağ salim atlat, kendini biraz işine ver. Güzel şeyler düşün, olumlu düşün. İnan ki seni bekleyen, senin gibi birisini arayan çok iyi, sevgi dolu bir yakışıklı vardır :1:
amaan hayat şu senin geçimsiz, insafsız, acımasız kocan olacak adamla geçer mi yaa ;)
ne harika erkekler var, sen onlara layıksın, bu adama değil :) yaşandı bitti
Elbette seveceksin, hem de bu sefer daha çok seveceksin, hem de bebeklerin olacak.. Çok Mutlu olacaksın
Merak etme, şu güzel hayatını böyle sorumsuz bir adama feda mı edeceksin. Otursun anasıyla, kara kara düşünsünler.. Seni bekleyen mutlu günler var. Her zorluğun, sıkıntının ardından Allah ferahlık verir.. şimdi sıkıntıyı yaşıyorsun, sıra mutlu günlerde ;)

Eşin karaktersizin önde gideni,asıl şimdi mutlu olacağınız zamanda seni terk ediyor başka biri var bence kv'de de az değil,duygularını tart istiosan devam edin saçmasapan sebeple boşanıyorsunuz yazık ya mail at kocana hislerini yaz az insaflıysa adamsa döner ama hayırlısı olsun

Ben Hırsızlık Olayına Takıldım Bi Arkadaşta Takılmış Oraya Bilmiyorum O Hırsızlık Olayında Bunların Bağlantısı Olabilir mi?:44: Nasıl Olduki Anlatabilirmisiniz

Eşin karaktersizin önde gideni,asıl şimdi mutlu olacağınız zamanda seni terk ediyor başka biri var bence kv'de de az değil,duygularını tart istiosan devam edin saçmasapan sebeple boşanıyorsunuz yazık ya mail at kocana hislerini yaz az insaflıysa adamsa döner ama hayırlısı olsun

ben ona çok güzel bütün hislerimi anlatan bir mail atmıştım ama o hiç yumusamadı aksine ters tepti sevmiyorum seni artık dedi tamam dedim.sonra bir ara buraya gelirsen belki o da blki sevbilirim bir kere sevmişim ki evlenmişim demişti...oraya gidince sevecek burda sevmeyecek adamı napayım.demek ki sevmemiş ki ben onun için gitmiştim o artık inanmak istediğine inanıyor..bana ne desem inanmadı tayin isteme görüşelim die yalverdğım günleri hatırlıyorum...ne olursa olsun gerçek sevgi böyle bitmez demek ki biz hiç karı koca olamamışız...merhamet insaf olsa en zor anımda arardı..

Ben Hırsızlık Olayına Takıldım Bi Arkadaşta Takılmış Oraya Bilmiyorum O Hırsızlık Olayında Bunların Bağlantısı Olabilir mi?:44: Nasıl Olduki Anlatabilirmisiniz[

ben göreve başladım evde kalmadığım bir gece havalandırma boşluğundan girmiş gümüşlerle altın takılarımı götürmüş.ben işten eve gelince gördüm ki musluk su akıtıyor kutularım yatakta...özet bu zaten hemen polisi aradım onlar da eşiniz nerde husumetiniz var mı dediler.ben beddua ettin değil mi diye gitti altınlar diye ağlayarak onu aradım...sen ne demek istiyon bana dedi.bikaçkişi daha yaşadığın yerden soğuman için yaptırabilir mi demişti.takıları götürmek isteseydi memleketine giderken alırdı benim de ruhum duymazdı...ben öyle düşündüm...kendi de kamu görevlisi bunu riske almaz dedim bunu yaptıramaz yapmaz diye düsündüm.polisler de çok profesyonel iş diyince çok iyi bir hırsızın takipçisi olmuşum dedim.şimdi çok şükür demirler alarm sistemi güvndeyim.siz bu olayın neresine takıldınız?

Ben Tam da Boşanma Arefesi Olduğundan Eşinizin Yaptırabileceğini Düşündüm Anlaşmıştır Yani Profesyonel Biriyle Böle Tesadüf Olmaz Adam Zaten Altınları İstiyor Kaldıki Kendi Alıp Gidemez Belli Olur Mahkemece Suçlu Olur :34:

Ben Tam da Boşanma Arefesi Olduğundan Eşinizin Yaptırabileceğini Düşündüm Anlaşmıştır Yani Profesyonel Biriyle Böle Tesadüf Olmaz Adam Zaten Altınları İstiyor Kaldıki Kendi Alıp Gidemez Belli Olur Mahkemece Suçlu Olur :34:

eşim kalan bilezikleri istedi giden takıları değil.kim yaptıysa zaten günahı boynuna allah bezbeter etsin...nasıl yani tesadüf değil eşim yaptırmıştır mı diyorsunuz.bütün altınları getirmiş olsam şüphelenrdim ama getirmedim benim ailemde duruyordu.çok iyi bilen birinin yapmış olması gerek bu işi o boşluktan kim geçer...neyse bu konunun detayıyla burda kimseyi oyalamayayım

Ben Eşinizin Yaptırdığını Düşünüyorum Fazlaca İyi Niyetlisiniz Bazı Şeyleri Göremiyorsunuz Ve Üstelik Siz Evde Yokken Giriyor Hırsız Adam Ne Koparırsam Kar Diye Düşünmüştür Ha Takı Ha Bilezik Ne Farkeder Altın mı Altın

eşiniz karakterini göstermiş başkalarının dolduruşuyla sizin gitmeniz sadece bahanesi olmuş...şanslıymışsınız ileride daha kötü şeyler olabilirdi yolunuzu çizmişsiniz zaten işiniz var kimseye muhtaç değilsiniz umarım ileride sevip sevileceğiniz birisi karşınıza çıkar şimdiki yaşadıklarınıza gülüp geçersiniz.

Ben Eşinizin Yaptırdığını Düşünüyorum Fazlaca İyi Niyetlisiniz Bazı Şeyleri Göremiyorsunuz Ve Üstelik Siz Evde Yokken Giriyor Hırsız Adam Ne Koparırsam Kar Diye Düşünmüştür Ha Takı Ha Bilezik Ne Farkeder Altın mı Altın

teşekkür ederim yorumunuz orasını artık Allah biliyor.o da mümkün olabilir.olan oldu artık.Allaha havale sonuta elimde delil olmadan kimseye bişiy diyemem.eevde olmadığım ilk akşam değildi çok uzun süreli takip gerektiriyor.onun bulunduğu yer çk uzak.zaten ben de altın derdinde benim evliliğim bitiyor arkadaşım altın neki koyarsın yeriine...ben çok zor durumda kaldım bitek o üzdü beni yoksa hırsızlık her yerde her zaman olabilir.

eşiniz karakterini göstermiş başkalarının dolduruşuyla sizin gitmeniz sadece bahanesi olmuş...şanslıymışsınız ileride daha kötü şeyler olabilirdi yolunuzu çizmişsiniz zaten işiniz var kimseye muhtaç değilsiniz umarım ileride sevip sevileceğiniz birisi karşınıza çıkar şimdiki yaşadıklarınıza gülüp geçersiniz.

çok saolun teşekkür ederim....inşallh evet özeti dediğinz gbi...

Back
X