- 15 Temmuz 2017
- 22
- 8
- 1
- 54
- Konu Sahibi senasahinsoy
Merhaba bana yardımcı olabilecek tecrübeli anneler özellikle de prematüre anneleri varsa sizden destek bekliyorum bana yardımcı olun 5 gündür psikolojik olarak çökmüş durumdayım. 11 Temmuzda tansiyonum aşırı yüksek olduğu için 31+6 iken erken doğum yaptım. 1760 gr kızım oldu. Bebeğim şuanda küvözde ve solunum makinasına bağlı. Her gün sütümü sağıyorum hemşireler damar yolu ile bebeğime veriyorlar. Merak ettiğim ve korktuğum şeyler var bana lütfen yardımcı olun. Bebeğim ne kadar daha makina ile nefes alacak? Bu süreç tahmini ne zaman bitecek. Doktorlar pek ümit vererek konuşmuyor ama hemşireye sorduğumda toparlayacak diyorlar. Ne yapayım neye inanayım neye dayanayım bilemiyorum. Bebeğim akciğer gelişimini ne zaman tamamlar,onu ne zaman kucağıma alırım sabırsızlanıyorum. Benim yavrumdan daha küçük doğan bebeklerin çıktığını hemşirelerden duyuyorum ama yine de sizlere danışmak istedim nolur bi şeyler söyleyin
** az önce kızımın yanından geldim süt götürüp hemsirelere teslim ettim ama üzüntüden mi stresten mi bilmiyorum sütün azaldı. arttırmak icin ne yapabilirim? bebeğim birkac kere esnedi bu iyi birsey degil mi? esneyebilmesi nefes alabildigi anlamina gelir mi? bir de ellerini bacaklarini ayni anda hareket ettiriyor sanki bisiklet hareketi yapiyormus gibi ayaklarını kıpırdatıyor. bunlar güzel seyler degilmi?
** az önce kızımın yanından geldim süt götürüp hemsirelere teslim ettim ama üzüntüden mi stresten mi bilmiyorum sütün azaldı. arttırmak icin ne yapabilirim? bebeğim birkac kere esnedi bu iyi birsey degil mi? esneyebilmesi nefes alabildigi anlamina gelir mi? bir de ellerini bacaklarini ayni anda hareket ettiriyor sanki bisiklet hareketi yapiyormus gibi ayaklarını kıpırdatıyor. bunlar güzel seyler degilmi?
Son düzenleme: