Basiniz sagolsun. Kardesiniz kac yasindaydi ?
Ben de kizimi kaybettim, erken dogumla. Cocuk sevindirmeye gayret ediyoruz ozellikle acikcasi.
Internetten kardes okullar, yardima muhtac cocuklar icin, eksiklerini belirten (kiyafet_kirtasiye) okullara bi seyler gonderebilirsiniz.
Bankalarin mobil uygulamalarinda, bagis yapilabilcek, kurumlarin isimleri var. Cocuk esirgeme, mehmetcik vs gibi kurumlar.
Katarakt ameliyati yapan, tv de reklam veren yerler var.
Ne biliym, pazarda ya da markette annesi, istedigi meyveyi, cikoltayi alamayan birine minin minik yardimlarda da bulunabilirsiniz.
Eve gelen yardimciniz varsa, ona fazladan verirsiniz arada, malum ihtiyaci olmasa calismazdi.
Kardesinizin adina agac dikebilirsiniz, o agac buyudukce, meyvelerinden hatta golgesinden insanlar, hayvanlar yararlandikca, asla kapanmayacak bi iyilik kapisi acmis olursunuz.
Arabanizda, hep kedi/kopek mamasi , suluk bulundurabilirsiniz, piknige yuruyuse ciktiginizda, belli noktalara birakirsiniz.
Eger niyetinizi o yone cevirirseniz, Allah firsat verip nasip ediyor. Ben boyle dusunuyorum.
Allah simdiden kabul etsin. Hepimize daha fazla yardimda bulunabilmeyi nasip etsin.