Geçmişte ne yaşadığınızı nereden biliyor?sevdiğim kişi yaşadığım geçmişte ilişkide yaptığım hatayı anlatım için tekrar konuları açıp duruyor ve bundan rahatsız oluyorum sonuç olarak o varken hata yapmadım ne yapmalıyım
Kesinle çok doğruNasıl bir destek bekliyorsunuz? Konunuzu okuyan herkes ayrıl gitsin yazacak, ayrılacak mısınız? Böyle adamlara getir götür işleri bile yaptırılmaz ama siz sevdiğim kişi diyorsunuz. Defedin gitsin.
Öncelikle geçmişinizi ona anlatmaniz hata egerki geleceğinizi ilgilendiren Bi durum yoksa ayrıca bu adamlar sevmeyi bilmez boşuna zaman kaybı her fırsatta sizi suçlayarak aşağılık psikolojisine koyarak kendilerine gebe bırakmayı severler neyse ayrıl gitsinsevdiğim kişi yaşadığım geçmişte ilişkide yaptığım hatayı anlatım için tekrar konuları açıp duruyor ve bundan rahatsız oluyorum sonuç olarak o varken hata yapmadım ne yapmalıyım
sevdiğim kişi yaşadığım geçmişte ilişkide yaptığım hatayı anlatım için tekrar konuları açıp duruyor ve bundan rahatsız oluyorum sonuç olarak o varken hata yapmadım ne yapmalıyım
Ona diyeceksin ki “bak şurdan seke seke git”sevdiğim kişi yaşadığım geçmişte ilişkide yaptığım hatayı anlatım için tekrar konuları açıp duruyor ve bundan rahatsız oluyorum sonuç olarak o varken hata yapmadım ne yapmalıyım
Nesini açıyor sizde rahatsız olduğunuzu dile getirin baktınız halen devam ediyor yol verirsiniz gelecege bakmak zorunda geçmişe takılıp kalırsa sizden olmazsevdiğim kişi yaşadığım geçmişte ilişkide yaptığım hatayı anlatım için tekrar konuları açıp duruyor ve bundan rahatsız oluyorum sonuç olarak o varken hata yapmadım ne yapmalıyım
Ayrılmalısınsevdiğim kişi yaşadığım geçmişte ilişkide yaptığım hatayı anlatım için tekrar konuları açıp duruyor ve bundan rahatsız oluyorum sonuç olarak o varken hata yapmadım ne yapmalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?