Desteğinize ihtiyaçım var

beesstemm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2023
12
-4
1
28
sevdiğim kişi yaşadığım geçmişte ilişkide yaptığım hatayı anlatım için tekrar konuları açıp duruyor ve bundan rahatsız oluyorum sonuç olarak o varken hata yapmadım ne yapmalıyım

sevdiğim kişi yaşadığım geçmişte ilişkide yaptığım hatayı anlatım için tekrar konuları açıp duruyor ve bundan rahatsız oluyorum sonuç olarak o varken hata yapmadım ne yapmalıyım
Geçmişte ne yaşadığınızı nereden biliyor?

Nasıl bir destek bekliyorsunuz? Konunuzu okuyan herkes ayrıl gitsin yazacak, ayrılacak mısınız? Böyle adamlara getir götür işleri bile yaptırılmaz ama siz sevdiğim kişi diyorsunuz. Defedin gitsin.

Ne saçma. İlişkinizi öyle mi ilerletmeyi düşünüyor. Gerçi pek düşündüğü de yok gibi.

Öncelikle geçmişinizi ona anlatmaniz hata egerki geleceğinizi ilgilendiren Bi durum yoksa ayrıca bu adamlar sevmeyi bilmez boşuna zaman kaybı her fırsatta sizi suçlayarak aşağılık psikolojisine koyarak kendilerine gebe bırakmayı severler neyse ayrıl gitsin

“ O varken hata yapmadım “ bu cümle ile başlamak istiyorum hatalar vardır hatalar vardır ve hatalar yapılır büyük olmadıkça hepimiz insanız …Geçmişinizde ne yaşadığınız sadece sizin ve inandığınız şeyler arasında kalmalı ciddi ve evlilik yolunda söylenmesi gereken şeyler varsa o ayrı , bir insanı önce tanıyıp sizi yargılar mı size köstek olur mu ? Önce bunları analiz edin bence zaten sizi yeren insanları hayatınızda tutmanız o insanların da bir süre sonra geçmişiniz olacağı anlamını taşır bazen yürüdüğümüz yolu görürüz görmek istemeyiz :) yapıcı insanlara sabaha kadar her şey anlatılır da yerene beş saniye ayrılmaz .

Ay ona ne? Ona mı zilmetlisin geçmişten beri sanki. Hayatında mı vardı salın s,ktir edin şu kıroları hayatınızdan ya. Kendileri eskort aratıyor yürümediği kız kulesi kalmış herifler bunlar hep hiç şaşmaz onlar da kim oluyor hesap soruyor?
Anlatman bile yanlış seni ilgilendirmiyor demeliydin.

Sevdiğiniz kişi demek ki doğru insan değil. Zaman kaybetmeden ayrılmak en mantıklısı

Ona diyeceksin ki “bak şurdan seke seke git”
Herkese her şeyinizi anlatmayın eski ilişkinde yaşadığın şeyi ona neden anlatırsın hata ne demekse artık eski sevgilinin avukatı mı, hak gözeticisi mi ona ne aw.

Nesini açıyor sizde rahatsız olduğunuzu dile getirin baktınız halen devam ediyor yol verirsiniz gelecege bakmak zorunda geçmişe takılıp kalırsa sizden olmaz

Hata yaptım dediğiniz şey, eski ilişkinizde beraber olduğunuz kişi ile cinsellik yaşamak gibi bir şeyse, önce kendi kafa yapınızı düzeltin.
Bu bakış açısı ile, kime selam verirseniz verin, o bilinçte olduğunuz için daima tenkit edileceksiniz.
İradenizle yaptığınız her şeyin de arkasında durun. Neye göre ya da kime göre hata?
Sonra da, kendi mahreminizi başka birine anlatmamayı seçin.
Yoksa sonsuza kadar süren bir kısır döngü içinde hayat geçer gider.

Nasil destek olmamizi istersiniz? Sizi ezerken bizde mi ezilmek icin sıraya girelim?

Sizin gecmis olarak niteleyip zaten kendinizi ezerek bizle paylaştığınız durumlar, sizin tecrübeleriniz, degistiremeyeceginiz gercekler. Gercekleri degistiremeyecegini bile bile kullanan adam net serefsizdir. Bir serefsizle birlikte olmaya devam etmek ise kendinize saygisizliktir.

Kabullenemiyorsa ayrılsın ya da siz ayrılın. Kendisi pürü paktır muhakkak.(!)

sizi elinde tutmak icin bunu yapiyor daha dogrusu kendi yerini saglamlastirmak icin ve bunu iliskiniz boyunca yapacak buna katlanıp katlanmamak sizin seciminiz bu iliskidede hata yapmissiniz hataniz gecmisinizi simdiki herife anlatmak olmus dersinizi alip birakin ve baska yeni deneyimlere acilin

Çok üzgünüm ama ayrılmanız gerekiyor.
Asla ve asla bu konuları kabullenip okey demeyecek,huylu huyundan vazgeçmez .
Ömür boyu hesap verip açıklama yapmak istiyorsanız ayrı tabi

Back
X