Desteğinizi istiyorum

ATTRAENTE

ACTA EST FABULA
Pro Üye
19 Ağustos 2008
18.098
54.966
1.123
İstanbul
Merhaba Hanımlar

30 Eylül Pazar günü, çıkarılmaya çalışılan kanlı yasaya hayır demek için bir yürüyüş var, katılabilecek olanların destek vermesini rica ediyorum. Herhangi bir derneğe üye değilim, yıllardır hayvanlar için elinden geleni yapmaya çalışan sade bir vatandaşım ve bu konuda görevimi yapmaya gideceğim. İsterseniz KK üyeleri olarak birlikte gidebiliriz, isterseniz bireysel olarak katılın ama ne olur ses verin. Caniliğin meşrulaştırılmasına izin vermeyin nolur

İyi günler arkadaşım yürüyüş nerde olacak İstanbuldamı

İyi günler arkadaşım yürüyüş nerde olacak İstanbuldamı

30 Eylül Pazar

İstanbul - Taksim Meydanı - 14:00

İzmir - Konak YKM önü - 14 : 00

Antalya - Kent Meydanı - 14:00

Bursa - Kent Meydanı - 14 : 00

Yukarıdaki illerde eş zamanlı bir yürüyüş olacakmış, bana da mail yoluyla bir dernekten bilgi geldi.

o tarihte oradaki hiçbir şehirde değilim.ama kalbim,gönlüm sizlerle,destekcinizim(-z)....

yaşadığım yerde yürüyüş olmayacak ama manevi destek verebilirim ancak..

duyarlılığın için teşekkürler..birgün dünyanın sadece bize ait olmadığını anlayacağız İnşallah!

Bu konuyu düşünmek bile içimi acıtıyor, hangi dine, hangi insanlığa sığıyor bu kanun bilemiyorum. Aklım almıyor bu kadar zalimliği, çıldıracak gibi oluyorum. Sanki yeterince işkence görmüyor bu canlar, bir de katmerlisini yapacaklar, Rabbim fırsat vermesin, beddua etmek istemiyorum ama bu kanunu tasarlayan, çıkması için çalışan herkesin ahirette iki elim yakasında olsun, öyle üzgün öyle öfkeliyim ki ...

Benim yaşadıgım yerde de yürüyüş yok ama kalbimiz sizinle

yaşadığım yerde yürüyüş olmayacak ama manevi destek verebilirim ancak..

duyarlılığın için teşekkürler..birgün dünyanın sadece bize ait olmadığını anlayacağız İnşallah!

Ah Kadesa ; anlamıyorlar, anlatamıyoruz, çırpındıkça bizim gibilere deli gözüyle bakılıyor. Allah yardımcımız olsun

ANKARA da yok mu?
dünyayı asıl kirleten asıl mahveden insanlarken
dünyayı ayakta tutan en zararlı denilenin bile besin zincirinde bir halka olduğunu bilmekten aciz olduğumuz hayvanlar
bu ülke ne zaman yaşayan her canlıya değer vermeyi öğrenecek ...
çok üzülüyorum

Ah Kadesa ; anlamıyorlar, anlatamıyoruz, çırpındıkça bizim gibilere deli gözüyle bakılıyor. Allah yardımcımız olsun

onlar gibi akıllı olmaktansa bu şekilde deli olmayı tercih ederim :)

sadece insanın bazı hakalara sahip olduğu düşünülen ve hayvan hakları savunuculuğunun komik bulunduğu bir ortamda bazı şeyleri anlatmak zor ama imkansız değil..

Canım Ankara'da 7 Ekim Pazar günü, Sakarya Caddesi Meydanı'n da düzenleniyormuş

30 EYLÜL PAZAR SAAT 14:00 TAKSİM MEYDANI(İSTANBUL)

30 EYLÜL PAZAR SAAT 14:00 KONAK YKM ÖNÜ (İZMİR)

30 EYLÜL PAZAR SAAT 14.00 BELEDİYE ÖNÜ (BODRUM)

30 EYLÜL PAZAR SAAT 14:00 MURATPAŞA CAMİ KAPALI YOL HALK BANKASI ÖNÜ (ANTALYA)

30 EYLÜL PAZAR SAAT 14:00 KENT MEYDANI(BURSA)

30 EYLÜL PAZAR SAAT 14.00 ADALAR MİGROS ÖNÜ(ESKİŞEHİR)

7 EKİM 2012 PAZAR SAAT 14.00 GANİTA ÖNÜ (TRABZON)

30 EYLÜL PAZAR SAAT 14.00 (ÇANAKKALE)

30 EYLÜL PAZAR SAAT 14.00 TUĞLALI PARK (TEKİRDAĞ)

30 EYLÜL PAZAR SAAT 14.00 ATAPARK KENT MEYDANI (GİRESUN)

6 EKİM CUMARTESİ SAAT 14.00 TAKSİM MEYDANI (İSTANBUL)

7 EKİM PAZAR SAAT 14:00 SAKARYA CAD. MEYDANI(ANKARA)

Bu listede facebook da yayınlanmış arkadaşlar

sözde müslüman bu toplum
hangi müslüman yaratılan masum canlıların yaşam hakkını elinden alır
benim inandığım müslümanlık yunusun mevlana nın müslümanlığıdır
ve yaratılanı hoşgörür korur
yaratandan ötürü

hayvana hatta doğaya bitkiye saygı duymayan insanı da sevmez etrafımızda bunca nefret ve suçun asıl kökenlerinden biri budur
zalim yetiştiriyoruz ne yazık ki çocuklarımızı
ve yasalarla destekliyoruz artık zalimliğimizi

Ne zaman hayvanlarla ilgili bir konu açsam yıkılıyor ortalık ilgiden ...

Günümüzde insan hayatının bile değeri kalmamışken hayvan haklarını düşünen ve bu konuda birşeyler yapmak isteyenleri bulmak güç..
Benim bulunduğum şehirde yürüyüş yok maalesef ama gönülden destekliyorum sizi..
Bu konu için çaba gösterenlere gerçekten saygı duyuyorum..
Umarım yapılanlar yerini bulur..
Ekokojik sistemde yaşayan her canlının hayatı eşit miktarda değerlidir zira..

çok duyarlıyız değil mi?

şöyle çok bilinmeyenli bir aldatma konusu açsaydın o zaman yıkılırdı ortalık :)

Ne yapayım o kadar aksiyon yok hayatımda =) Bir kara kızım var beş aylık, burnunu monitöre dayamış bakıyor , kardeşi de yanında =) Kedilerim sapık mı diye konu mu açsam bilemedim =)

O tarihte istanbulda olmıcam keske olaydım da gelebilseydim..=(

kendimi bildim bileli hayvan besliyorum evlendim yeni evime ben girmeden kedimi yerleştirdim
ilkokul ortakul lise üniversite hayatım boyunca sokakta bulduğum butun hayvanları eve topladım annem bigun bile off demedi
evimiz bahceli die hayvanat bahcesi diodu arkadaşlarım bana kalsa penguenle mirket bile getirticektim yurtdışından
mümkün olmadığını büyüyünce öğrendim ve sayısal okumadığım için veteriner olamadım

babamm sokağa cıkar eline mama alır mahallenin butun kedileri köpekleri kendine gelsin die elleriyle besler
hayvan beslemek belki olanaklara bağlı bişey ama sevmek için herhangi bi engeli yok insanların
herzaman onları sevmem korumam öğretildi bana

ne zaman dostlarımla ilgili tv de kötü bi haber görsem izleyemiyorumm..
lanetler yağdırıyorum insanlığımdan utanıyorum......

seni okadar iyi anlıyorumki arkadaşım....

Hayvan beslemiyorum ama hayvanların öldürülmesine karşıyım. İnşallah bir engel mani olmazsa taksimde olacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…