Desteğinizi istiyorum

ben de geliyorummm

ben bu haftasonu sanıp cumadan konu açmıtım burası daha iyi olmuş.

Hayvan Hakları'yla ilgili, Meclis'e sunulan yeni yasanın geri çekilmesi için ve tepki göstermek adına, hayvan hakları savunucuları tarafından 30 Eylül'de düzenlenecek eyleme hayvanseverlerden olumlu tepkiler geldi. Hayvanseverler, 'gerekli izinlerin alınarak' bu eylemin eş zamanlı tüm illerde yapılması için paylaşımlarda bulundu. Siz de kendi şehrinizde, 30 Eylül 2012 Pazar günü 14:00'de toplanarak tüm Türkiye genelinde sesinizi duyurabilirsiniz. Bu haberi, hayvansever dostlarınızla paylaşarak ÖLÜM YASASI'NA HAYIR eylemini duyurarak, sessiz canların hayatta kalmalarına destek olabilirsiniz.

Not: YENİ YASAYA GÖRE, ''40 CM. ÜSTÜ 20 KG. ÜZERİ TÜM KÖPEKLER TEHLİKELİ OLARAK SINIFLANDIRILACAK" ve otomatikman toplatılacak! Sokaklarda yaşamaya çalışan hayvanlar da toplanacak ve doğal yaşam parkı adı altındaki ÖLÜM KAMPLARINA ATILACAK!

Not: Sizler de hangi şehirde nerede toplanacaksanız lütfen bu habere yorum yazın, biz de yayınlayalım. Ayrıca, tepki göstermek adına tüm eylemlere SİYAH renkli tişört giyilerek gidilecektir.

ÖNEMLİ NOT:

"Eş zamanlı eylemlere katılacak guruplara duyurudur: Hangi guruptan , kurumdan , dernekten olursa olsun, kişisel katılım olarak eylem planlandığından kesinlikle logo pankart ve giyimlerde gurup , kurum ve derneklerin adının yada logosunun geçtiği hiçbir şey kullanılmayacaktır. Bu konu es geçilir ve insanlar bu konuya dikkat etmezse, basın ve yayında tek yürek, tek güç çizgisi kaybolur ve çıkacak tartışmalarla eylem olumsuz sonuçlanır ve bu hatanın affı yoktur. Sonuç, kamuoyu gözünde fiyasko olacaktır. Yine aynı şekilde ısrarla köpekleriyle gelmek isteyenlerin baskısıyla karşılaşıyoruz, orada herhangi bir köpekli olayda tüm hayvanların ipini çekmiş olacağınız düşüncesiyle, köpeklerinizi getirmeyin. Benim köpeğim sakin diyerek binlerce insan arasında dar sokakta köpeklerin stress altında kalmalarına neden olmayın. Basın orada olacağı için yanlışlıkla köpeğin kuyruğuna dahi bassanız, köpek bunun etkisiyle saldırsa bile basın gözünde işte vahşi köpekler saldırıyor durumuna girmeyin".

Haydi duyarlı hayvanseverler! Sessiz kalmayın, suça ortak olmayın! Tek suçu yaşamak olan canlara, özgürlüklerini kaybettirmeyin!

Yer: TÜRKİYE/Tüm Şehirler

• 29 Eylül C.tesi 15:00 / Ankara-Ahlatlıbel (MadDog)
  • 30 Eylül Pazar 14:00 / İstanbul-Taksim Meydanı
  • 30 Eylül Pazar 14:00 / İzmir-Konak /YKM önü
  • 30 Eylül Pazar 14:00 / Antalya-M.Paşa Cad. Kapalı Yol Halk Bankası önü
  • 30 Eylül Pazar 14:00 / Bursa-Kent Meydanı
  • 30 Eylül Pazar 14:00 / Bodrum-Belediye Meydanı
  • 30 Eylül Pazar 14:00 / Eskişehir-Adalar Migros önü
  • 30 Eylül Pazar 14:00 / Tekirdağ-Tuğlalı Park
  • 30 Eylül Pazar 14:00 / Çanakkale-Cumhuriyet Meydanı
  • 30 Eylül Pazar 14:00 / Giresun-Atapark Kent Meydanı
  • 30 Eylül Pazar 14:00 / Mersin-Taşbina önü
  • 30 Eylül Pazar 14:30 /Adana-Atatürk Parkı
  • 30 Eylül Pazar 14:00 /Aydın-Zafer Meydanı
  • 7 Ekim Pazar 14:00 / Ankara-Sakarya Cad. Meydanı
  • 7 Ekim Pazar 14:00 / Trabzon-Ganita önü

*Ankara'da 2 gün yapılacaktır.

(alıntı - hayvansevergazetesi)

istanbul'dan kimler katılıyor kızlar
bir manim olmazsa kuvvetle ihtimal ben de orada olacağım
bir araya gelip bir grup olabiliriz.

umarım katılım çok olur. ben o tarafta oturan birkaç arkadaşa da söyledim, gelmeye çalışacaklar...

Ben geleceğim. Duruma göre annem de gelebilir.

Eylemin Galatasaray Lisesi önünden başlayacağını okumuştum.

İnşallah kalabalık oluruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…