- 17 Aralık 2011
- 2.568
- 140
- 373
Ne yapayım o kadar aksiyon yok hayatımda =) Bir kara kızım var beş aylık, burnunu monitöre dayamış bakıyor , kardeşi de yanında =) Kedilerim sapık mı diye konu mu açsam bilemedim =)
benimde vardı beyaz kızım,pamuğum..ama aniden öldü,2 yıl oluyor..bütün hayvanları seviyorum ama kedileri daha çok sanki :)
konu başlığı şu olsun: sapık kedinin dramı :)
Bir kaç arkadaşla evcil hayvanlar bölümünde beraber gitsek mi diye konuşmuştuk.. Bencede arkadaşlar yaşam hakkına saygısı olan herkes bir kaç saatinizi ayırın onlara.. Onlar kendilerini savunamıyorlar anlatamıyorlar dertlerini can dostlarımızın ağzı dili biz olalım..
Bencede buluşup hep beraber gidersek çok iyi olur..
Bir buluşma noktası seçelim ve gelen herkesin elinde KK yazan bir yazı olsun, kendi grubumuzu kuralım, olur mu
Bir buluşma noktası seçelim ve gelen herkesin elinde KK yazan bir yazı olsun, kendi grubumuzu kuralım, olur mu
Valla kırmızı çizgili şapkaya bile razıyım, elimde KK yazan bir A4 kağıdı ile Taksim meydan daki çiçekçilerin önünde olacağım, ölüp kalmazsam, herkesi beklerim =)
ben de taksim'e geliyorum..sanırım galatasaray önünden taksime yürünecekmiş siyah giyinilmesi isteniyormuş diye haberler var ama net değil ki...ben de bilemedim..cumaya kadar kesinleştirelim arkadaşlar buluşma yerimizi saatimizi..çok çok büyük bir eylem olacak diye bekliyorum açıkçası..
Ben de gitmeyi düşünüyorum umarım işim çıkmaz... Gelebilirsem her ihtimale karşı siyah giyerim... Siz nerede buluşacaksınız saat kaçta buraya yazın ben de gelebilirsem ona uyayım çünkü İstanbulu hiç ama hiç bilmiyoruuuummm:26:
sen gel yeterki ben seni karşılarım.. :)
Canım Ankara'da 7 Ekim Pazar günü, Sakarya Caddesi Meydanı'n da düzenleniyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?