Desteğinizi istiyorum

Benim yaşadığım yerde de yok,zaten burası her şeye uzak ve tehlikeli... Neyse.. Manevi olarak destek verebilirim,yanınızdayım..

Ne yapayım o kadar aksiyon yok hayatımda =) Bir kara kızım var beş aylık, burnunu monitöre dayamış bakıyor , kardeşi de yanında =) Kedilerim sapık mı diye konu mu açsam bilemedim =)

benimde vardı beyaz kızım,pamuğum..ama aniden öldü,2 yıl oluyor..bütün hayvanları seviyorum ama kedileri daha çok sanki :)

konu başlığı şu olsun: sapık kedinin dramı :)

Son düzenleme:
benimde vardı beyaz kızım,pamuğum..ama aniden öldü,2 yıl oluyor..bütün hayvanları seviyorum ama kedileri daha çok sanki :)

konu başlığı şu olsun: sapık kedinin dramı :)

Kedi büyüsü diye bir şey var Kadesa, bir kere dokundun mu kalbini fethediyorlar.

Evde 4 demirbaş, 5 yavru 9 taneler. Oğlum gitti ama başka oğullarım oldu, öyle başkalar ki, hele bir çirkin kızım var, öpücük kedisi =) öp kızım diyorum dudaklarıma bir öpücük bırakıyor, sevgi manyağı yaptılar beni =)

o şehirlerde değilim ama desteğim sizinle..

hayvanları doğal ortamlarından alıp evcilleştiren biziz, üzerimize düşen görev onları öldürmek olmamalı.

çok zor değil, bu hayvanlara barınak sağlamak

devlet çoğu şeyden kaçtığı gibi bu sorundanda kaçıyor.

din allah diyenlere yakışmıyor bu davranış...

Batmanda yaşıyoruz burda ancak pkk sempatizanları eylem yapar, ama kalbim sizinle Allah ıslah etsin bu yasayı çıkaran düşünen hayvanları!

Bir kaç arkadaşla evcil hayvanlar bölümünde beraber gitsek mi diye konuşmuştuk.. Bencede arkadaşlar yaşam hakkına saygısı olan herkes bir kaç saatinizi ayırın onlara.. Onlar kendilerini savunamıyorlar anlatamıyorlar dertlerini can dostlarımızın ağzı dili biz olalım..

Bencede buluşup hep beraber gidersek çok iyi olur..

Bir buluşma noktası seçelim ve gelen herkesin elinde KK yazan bir yazı olsun, kendi grubumuzu kuralım, olur mu

Valla kırmızı çizgili şapkaya bile razıyım, elimde KK yazan bir A4 kağıdı ile Taksim meydan daki çiçekçilerin önünde olacağım, ölüp kalmazsam, herkesi beklerim =)

Valla kırmızı çizgili şapkaya bile razıyım, elimde KK yazan bir A4 kağıdı ile Taksim meydan daki çiçekçilerin önünde olacağım, ölüp kalmazsam, herkesi beklerim =)

Şimdi kızacaksınız bana ama..

İnşallah hayvanlara tecavüz edenlere öldürenlere işkence edenlerin ölüm cezasına çarptırılacağına dair hazırlanan yasa tasarısını alkışlamak için taksimde yürürüm..

AMİN..

ben de taksim'e geliyorum..sanırım galatasaray önünden taksime yürünecekmiş siyah giyinilmesi isteniyormuş diye haberler var ama net değil ki...ben de bilemedim..cumaya kadar kesinleştirelim arkadaşlar buluşma yerimizi saatimizi..çok çok büyük bir eylem olacak diye bekliyorum açıkçası..

Ben de gitmeyi düşünüyorum umarım işim çıkmaz... Gelebilirsem her ihtimale karşı siyah giyerim... Siz nerede buluşacaksınız saat kaçta buraya yazın ben de gelebilirsem ona uyayım çünkü İstanbulu hiç ama hiç bilmiyoruuuummm:26:

sen gel yeterki ben seni karşılarım.. :)

Evet bir an önce yer saat kararlaştıralım..

Banada öyle geliyorki evlatlar adına yapılan en büyük eylem olucak bu..

Harikasınız kıslar=))

Cumaya kadar netleştirelim, isteyen bana özelden de yazabilir.

Hadi biraz daha hareket, ne kadar ses çıkarsa o kadar iyi

Ankara da kesin 7 ekimde değil mi? bi değişiklik olursa özelden haber veririseniz sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…