Destek göremeyeceğimi bile bile konuşmam mantıklı olur mu?

Sizi ve konularınızı takip ediyorum ve gerçekten üzülüyorum.
Ne çektiniz şu yurtdışındaki eğitimden?
Sanırım süreçte psikolojiniz bozuldu o nedenle normalden daha fazla zorlanıyorsunuz.
Profesyonel bir destek mi alsanız?
Yoksa bitmeyecek bu doktora.

Merhaba, teşekkür ederim ilginiz için.
Terapi görüyorum Türkiye' deki terapistim ile online olarak tekrar başladım anksiyete ataklarım çok artmıştı.
Ben zaten çoktan bırakmak istiyordum ama terapistim daha çok erken bu karar için diyor.
Abartıyor muyum diye çok düşündüm ama gerçekten anlattıklarım bire bir yaşanan olaylar. Belki de ben gerçekten yetersizim ve buraya gelmekle hata ettim. Bilmiyorum...

Merhaba, teşekkür ederim ilginiz için.
Terapi görüyorum Türkiye' deki terapistim ile online olarak tekrar başladım anksiyete ataklarım çok artmıştı.
Ben zaten çoktan bırakmak istiyordum ama terapistim daha çok erken bu karar için diyor.
Abartıyor muyum diye çok düşündüm ama gerçekten anlattıklarım bire bir yaşanan olaylar. Belki de ben gerçekten yetersizim ve buraya gelmekle hata ettim. Bilmiyorum...
Yetersiz olsanız bu eğitime gelme şartlarını yerine getiremezdiniz.
Kültür farkı insanların algısını ve davranışlarını etkiliyor, hem yabancı bir ülkede yanlız olmanız hem de kaygılarınız sizin daha fazla zorluk hissetmenize neden oluyor.
On-line de olsa terapiye devam etmekle çok iyi etmişsiniz.

Benim şahsi fikrim fiziksel ve ruhsal sağlığımız her şeyden önemli ve öncelikli.
Bununla birlikte yurt dışında doktora yapmak da herkesin harcı değil.
Biraz destekle siz doktoranızı tamamlayacak güçtesiniz, bence sadece henüz bu gücü tam hissedemiyorsunuz.
O güç olmasa şimdiye bırakıp dönmüştünüz, bakın direniyorsunuz.
Lütfen pes etmeyin,biraz daha gayret edin.
Bırakıp gelmek sizi kısa vadede rahatlatsa bile uzun vadede mutlu eder mi? İyice düşünün.

Sizi iyi tanımadığım, sorun yaşadığınız kişileri tanımadığım ve olaylara vakıf olmadığım için size nasıl tavsiye vermeliyim? Emin olamıyorum.
Asıl uzmanlığım erken çocukluk olmakla birlikte psikolojik danışmanlık eğitimim mevcut.
Daha spesifik sorularınız ve yardımcı olabileceğim bir husus olursa elimden geleni memnuniyetle yaparım.
Her şey gönlünüzce olsun.

Yetersiz olsanız bu eğitime gelme şartlarını yerine getiremezdiniz.
Kültür farkı insanların algısını ve davranışlarını etkiliyor, hem yabancı bir ülkede yanlız olmanız hem de kaygılarınız sizin daha fazla zorluk hissetmenize neden oluyor.
On-line de olsa terapiye devam etmekle çok iyi etmişsiniz.

Benim şahsi fikrim fiziksel ve ruhsal sağlığımız her şeyden önemli ve öncelikli.
Bununla birlikte yurt dışında doktora yapmak da herkesin harcı değil.
Biraz destekle siz doktoranızı tamamlayacak güçtesiniz, bence sadece henüz bu gücü tam hissedemiyorsunuz.
O güç olmasa şimdiye bırakıp dönmüştünüz, bakın direniyorsunuz.
Lütfen pes etmeyin,biraz daha gayret edin.
Bırakıp gelmek sizi kısa vadede rahatlatsa bile uzun vadede mutlu eder mi? İyice düşünün.

Sizi iyi tanımadığım, sorun yaşadığınız kişileri tanımadığım ve olaylara vakıf olmadığım için size nasıl tavsiye vermeliyim? Emin olamıyorum.
Asıl uzmanlığım erken çocukluk olmakla birlikte psikolojik danışmanlık eğitimim mevcut.
Daha spesifik sorularınız ve yardımcı olabileceğim bir husus olursa elimden geleni memnuniyetle yaparım.
Her şey gönlünüzce olsun.

Çok teşekkür ederim sanırım yaşadıklarım beni iyice kırılgan yaptı yazınızı görünce gözyaşlarımı tutamadım.
Size özelden yazabilir miyim?

Back
X