Merhaba Çok üzüldüm düşük gerçekleşmesine.insallah bukez tutunur bebisiniz dualarım sizinleMerhabalar benim 4 kez tüp bebek denemem oldu 4.denemede intralipit tedavisi ile 5. gün çift embriyo transveri ile pozitif oldu ve 7. haftada düşük gercekleşti. şimdi 5. deneme için hazırlık yapıyoruz 4 gün sonra transverim var şuanda intralipite artı olarak prograf kullanıyorum diğer ilaçlar zaten klasik benim gibi olup prograf kullanan ve sağlıklı gebelik yaşayan varmı.. son embrıyom tecrübelerinizi paylasırmısınız ??
Tesekkür ederim sanırım aynı sorundan dolayı kullanıyoruz transverim gercekleşti benım 7.gündeyim ama gercekten cok korkuyorum insallah benimledirMerhaba Çok üzüldüm düşük gerçekleşmesine.insallah bukez tutunur bebisiniz dualarım sizinlebenimde 2. Tüp bebek denemem dondurulmuş embiyo konulacak ve prograf kullanyrm benim bağışıklığım bebekleri kabul etmiyor bunun için kullanyrm.insallah hepimiz için en guzeli olur
Ya hadi hayırlı, uğurlu olsun korkmayin naçizane fikrim kitap okuyun,bol bol ruhu dinlendirici müzikler dinleyin,yemek tariflerine bakınTesekkür ederim sanırım aynı sorundan dolayı kullanıyoruz transverim gercekleşti benım 7.gündeyim ama gercekten cok korkuyorum insallah benimledir
Evet oyle oldugunu soylüyolar ne bileyim okadar olumsuz sey yasayınca insan daha Bi tedirgin oluyo bide artık bu 5.deneme son embriyomYa hadi hayırlı, uğurlu olsun korkmayin naçizane fikrim kitap okuyun,bol bol ruhu dinlendirici müzikler dinleyin,yemek tariflerine bakınkesinlikle sizinledir prograf tedavisi çok etkili bir tedavi içinizi ferah tutun lütfen
Ya ama erken yapmışsınız idarara geç çıkıyor hiç moralinizi bozmayın,kanda çıkacaktır hep bu yönde düşünelimEvet oyle oldugunu soylüyolar ne bileyim okadar olumsuz sey yasayınca insan daha Bi tedirgin oluyo bide artık bu 5.deneme son embriyomElimden geleni yapıyorum ama korkumu yenemiyorum. Bugün 8.gün idrar testi yaptım negatif geldi carsamba test günüm korkuyodum şimdi hepten kafam gitti benım
Cok üzgünüm ki sonucum negatıf.. İnsallah sizin tedavınız iyi ilerler ve ıyı sonuclar alırsınız rabbim isteyen herkese nasip etsinYa ama erken yapmışsınız idarara geç çıkıyor hiç moralinizi bozmayın,kanda çıkacaktır hep bu yönde düşünelimbenimde 2. Tüp bebek denemem yılmak yok,bugunlerimizi unutacak derdimiz olmaz inşallah
Hiç üzülmeyin ya Allah sağlık bol kazanç versin yine denersiniz bizim bebisler nazlı ne yapalımCok üzgünüm ki sonucum negatıf.. İnsallah sizin tedavınız iyi ilerler ve ıyı sonuclar alırsınız rabbim isteyen herkese nasip etsin
bana progfafı transf sonrası vercekmiş doktor siz önce mi kullandınızMerhaba Çok üzüldüm düşük gerçekleşmesine.insallah bukez tutunur bebisiniz dualarım sizinlebenimde 2. Tüp bebek denemem dondurulmuş embiyo konulacak ve prograf kullanyrm benim bağışıklığım bebekleri kabul etmiyor bunun için kullanyrm.insallah hepimiz için en guzeli olur
Ben 5 6 gün önce kullanmaya başlamıştım prografi şuan hamilelik gerçekleşti hala kullanyrm ve biraz süre kullacak gibi duruyorum.sizde mi flow simetrik testi yaptırdınızbana progfafı transf sonrası vercekmiş doktor siz önce mi kullandınız
Yani transferden 5 gün önce kullanmaya başlamıştımBen 5 6 gün önce kullanmaya başlamıştım prografi şuan hamilelik gerçekleşti hala kullanyrm ve biraz süre kullacak gibi duruyorum.sizde mi flow simetrik testi yaptırdınız
hayır o test nedir? ben 1 olumsuz denemem var diye kullanıcamBen 5 6 gün önce kullanmaya başlamıştım prografi şuan hamilelik gerçekleşti hala kullanyrm ve biraz süre kullacak gibi duruyorum.sizde mi flow simetrik testi yaptırdınız
Yani bu test sonrası vücudunuz embiryo ile savaşıyor mu onu öğreniyorsunuz bende saldırgan hücreler fazla çıktı bunun sonucunda prografa başladı.Bu test yapılmadan bağışıklık düşürücü bir ilaç yazılması tuhaf geldihayır o test nedir? ben 1 olumsuz denemem var diye kullanıcam
ben zaten kronik hastayım.Bağışıklık sistemim yanlış çalıştığı için kullandığım ilaçlar var. 1.denemem olumsuz oldupu için verecek doktor.Yani bu test sonrası vücudunuz embiryo ile savaşıyor mu onu öğreniyorsunuz bende saldırgan hücreler fazla çıktı bunun sonucunda prografa başladı.Bu test yapılmadan bağışıklık düşürücü bir ilaç yazılması tuhaf geldi
test nerde yapılıyor peki ücreti nedir acabaYani bu test sonrası vücudunuz embiryo ile savaşıyor mu onu öğreniyorsunuz bende saldırgan hücreler fazla çıktı bunun sonucunda prografa başladı.Bu test yapılmadan bağışıklık düşürücü bir ilaç yazılması tuhaf geldi
Test laboratuvarda yapılıyor eğer Ankara'da yaşıyorsanız gen-art ta yaptırabilirsiniz,500 TL gibi bir fiyatı.test nerde yapılıyor peki ücreti nedir acaba
Anladım ozaman doktorunuz doğru karar vermiştir geçmiş olsun, embiryo kaliteniz nedir kaçıncı gunben zaten kronik hastayım.Bağışıklık sistemim yanlış çalıştığı için kullandığım ilaçlar var. 1.denemem olumsuz oldupu için verecek doktor.
2 tane 3.gün 1.kalite - daha once 5.gün 1.kalite olumsuz denmemem varAnladım ozaman doktorunuz doğru karar vermiştir geçmiş olsun, embiryo kaliteniz nedir kaçıncı gun
Himm anladım inşallah tutunurlar benimde 5.gun 1.kalite olumsuz denemem vardı işte bu testi yaptık şükür şuan tuttu,sizde faydasını görürsünüz etkili birde bana gebelik aşısı yaptı doktorum2 tane 3.gün 1.kalite - daha once 5.gün 1.kalite olumsuz denmemem var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?