• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

destek lütfen :)

Bugün diyetisyene gittim hiç öyle korktuğum gibi geçmedi miktarları doktorum belirledi ne yemek istediğimi ben :) inanılmaz içimi rahatlattı :) 9 gün kendime eziyet etmişim ya :) onun dışında hic bi çabam olmadan bi ara kendi kendime 87 den 83e düşmüştum bugün diyetisyende tartildigimda 82yi gördüm şok oldum :) eve dönerken yolda annem bi arkadasina rastladi konusurlarken kadın birden oha ne kadar zayiflamıssın ben seni başkası sandım hic bakmadım dedi moralim bir düzeldi anlatamam :) 5 kiloya bu tepkiyi veren 82den 64e düştüğümde napar bilmiyorum :) kısacası kafama gore doktorumu buldum mutluyum :)

Çok sevindim canım senin adına gerçekten =) en başta dedim onlar yardımcı oluyorlar kendi kendini boşuna üzdün.. Olsun şimdi daha hevesle yaparsın diyetini çabuk farkedilmesi de ayrı güzel değil mi bayılıyorum ayyy sen ne kadar zayıflamışsın diyenlere =)) Ben de 55 olayım diyorum ama 58 de kaldım geçen bi baktım 59 yine bi ayar çekmek lazım =))

Çok sevindim canım senin adına gerçekten =) en başta dedim onlar yardımcı oluyorlar kendi kendini boşuna üzdün.. Olsun şimdi daha hevesle yaparsın diyetini çabuk farkedilmesi de ayrı güzel değil mi bayılıyorum ayyy sen ne kadar zayıflamışsın diyenlere =)) Ben de 55 olayım diyorum ama 58 de kaldım geçen bi baktım 59 yine bi ayar çekmek lazım =))

Ne kadar güzel bir duygu vallahi :) inşallah hepimiz istedigimiz kiloya varabiliriz :) doktor 1 ayda 4 kilo ideal dedi 3 ayda aksilik olmazsa 10 kiloyu gözden çıkarcaz sakın acele yok dedi bakalım :) heyecanlıyım çok :)

Ne kadar güzel bir duygu vallahi :) inşallah hepimiz istedigimiz kiloya varabiliriz :) doktor 1 ayda 4 kilo ideal dedi 3 ayda aksilik olmazsa 10 kiloyu gözden çıkarcaz sakın acele yok dedi bakalım :) heyecanlıyım çok :)

Kesinlikle öyle olmalı canım hızlı kilo vermek zararlı yavaş yavaş gitsin kalıcı olsun =))

Back
X