Destek Olmak ve Köstek Olmak

DUYGUCIKMAZI

maskeli balo ve shte yüzü
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2008
9.240
20
158
Konya
hayatımızda hiç beklemedigimiz zorluklar olabilir. belkide gelecegimizle ilgili planlarımız olabilir.işte bunları gerçekleştirmek için birilerinin destegine ihtiyaç duyarız bu belki maddi belki manevi destektir......

işte öyle anlarda bir anda belki aileden belkide aile dışından hiç beklemedigimiz bir yetişiverir....hani deriz ya hızır gibi diye

ailemizden görmedigimiz destegi çokta tanımadıgım kişilerden görürüz...

yada bir şeyler yapmak için adım attıgımızda hiç ummadıgımız kişi yada kişilerin köstegiyle karşılaşırız...içimizdeki hevesi öldürürler...

yapacagımız hayallerini kurdugumuz işten soguturlar .ister istemez uzaklaşırız.ve bu hayatımız boyunca aklımızdan çıkmaz...

yapacagımız şeyde içimizde uhde kalır gider....

oysa ufak bir destek lazımken köstek olurlar.....sizinde hayatınızda varmıdır...elinizden tutup destek olanlar yada köstek olupta hayatınızı hayallerinizi mavfedenler.....

Üniversite hazırlığı içerisindeyim. Ailemin manevi desteğine ve fikirlerime saygı duymasına o kadar ihtiyacım var ki sadece maneviyat geri kalan maddi kısmı ben hallediyorum zaten. Yalnız olduğunu düşünmek çok kötü mirmirmirmir

Peki senin cnm?

Annemden hem destek görürüm hemde köstek olabiliyor...
Önce olumlu yönünü iyiyi söyler sonrada kötü yönünü söyler içimdeki o olcak olması gereken duyguyu köreltir...

Birde sevgilim canım hayatım destek olur...Saolsun :asigim::1hug:

Köstek olcak insanların köstekliğine pek izin vermemeye calışıyorum :dilcikar:

Back
X