Hanımlar3 sene önce ben hamileyken lenf bezim şişmişti ve doğumdan sonra kanser şüphesinden biyopsi olmuştum o sıralar hastalık hastalığı başladı ve sürekli doktor doktor gezdim. Yeri geldi altın satıp özele gittim bişeymi var diye çok şükür biyopsi temiz gelmişti ve ben unutmuştum bu lensleri neyse sonra köprücük kemiğinde lenf buldum biyopsiden hemen sonraki ay yine Prof doktora usg oldum enfeksiyona bağlı şiş demişlerdi hemotoloji doktorumda çok iyiydi belli aralıklı takipten sonra bu lenfleri unutmamı söylemişti neyse ben yine 1 yıla kadar yine doktora gidip kontrol ettirdim hep reaktif geldi. Şimdi bu köprücük kemiğim deki lenf aklıma geliyor orda yıllar önceden beri vardı biyopsimi yapan da Prof doktordu Hematoloji doktorumda Prof su düşünüyorum bi sıkıntı görseler beni bırakmazlardı ama internette orada kötü huylu olur yazıyor başka doktorda söylemiştim köprücük kemiği kimisi orandaki lenfler önemsiz dedi kimi oranda yok bile dedi aradan 2 yıl sonra neyse sorun bu seneye kadar herçeye doktora koşan ben şimdi doktorlardan korkar olup asla doktora gitmiyorm böyle bir bunalıma girdim ne önerirsiniz Burdaki siz bilgili kişilere çok inanıyorum