- 26 Ağustos 2014
- 207
- 144
- 53
- 31
- Konu Sahibi teletabiyim
-
Çamaşıra çok para vermekten sıkıldığım için açtım konuyu. Canıma yetti valla. Ama nbb ye bakacağım uygunmuş fiyatları.marks & spencer
nbb
victorias secret
biraz pahalı olabilir ama gerçekten kaliteli.uzun ömürlü olsun istiyorsan değer.
Çamaşıra çok para vermekten sıkıldığım için açtım konuyu. Canıma yetti valla. Ama nbb ye bakacağım uygunmuş fiyatları.
Sorulmadı ama alırsanız da çok büyültenlerden tercih etmeyin diye kişisel fikrimi yazıcam, Lütfen kusura bakmayın, şimdiden özür dilerim
Destekli sütyenlere çok karşıyım, sonra göğüslerim çok küçük nişanlım görürse ne yapacağım konuları açılıyor.( e dışardan bomba gibi durduğu için). Alınacaksa da gerçeklikten çok uzaklaşmamak gerek diye düşünüyorum. Pazara da gerek yok aslında iç giyim mağazalarında da var, denetiyorlar da sanırım. (gerçi deneme hijyenik değil ama denetiyorlar)
Kesinlikle loya nbb balkonet sütten mühteşem hem rahat hem dik gösteriyor benimde çok küçük 75 beden alıyorum ana gayet düzgün gösteriyorArkadaşlar göğüslerim küçük ve destekli sütyen kullanıyorum. Şimdiye kadar hep la senzadan aldım ama ocağıma incir ağacı dikiyor. Acaba orta halli fiyatı olan, minikleri güzelce şekle sokup kaldırcak sütyen markası biliyor musunuz? Ama doğal durmalı ve göğüsleri tam sarmalı. Teşekkür ederimmm.
ne kadar örneğin fiyatı..hangi südyen olursa olsun direk makinaya atarsan özelliği bozuluyor..pahalıysa top şeklinde yıkama kabları olanlar var südyen yıkamak için onuda almak gerek sanırım..Kizlar benim goguslerim kucuk degil ama bende asiri derecede bi sutyen bikini hastaligi var... Ben la senzayi tek gecerim en efsane marka hic suphesiz. Ama loya zeki ve intimissimide harika bence alacaksaniz guzel bisey alin omurluk kullanin . Gecen gun normal bi markadan aldim ama cok guzel :)
Bende destekli kullaniyorum ve teni cok begeniyorum sutyen aldim ve hala herhangi bir esneme yapmadi ilk gunki gibi duruoArkadaşlar göğüslerim küçük ve destekli sütyen kullanıyorum. Şimdiye kadar hep la senzadan aldım ama ocağıma incir ağacı dikiyor. Acaba orta halli fiyatı olan, minikleri güzelce şekle sokup kaldırcak sütyen markası biliyor musunuz? Ama doğal durmalı ve göğüsleri tam sarmalı. Teşekkür ederimmm.
yıkama olayını nasıl yapıyorsun..Bende destekli kullaniyorum ve teni cok begeniyorum sutyen aldim ve hala herhangi bir esneme yapmadi ilk gunki gibi duruo
la senzaları kaçıncı yıkayışım bilmem herhangi bir bozulma olmadı hiç birinde.ne kadar örneğin fiyatı..hangi südyen olursa olsun direk makinaya atarsan özelliği bozuluyor..pahalıysa top şeklinde yıkama kabları olanlar var südyen yıkamak için onuda almak gerek sanırım..
Canim 25 tlye aldim ama masallah hic bozulmadine kadar örneğin fiyatı..hangi südyen olursa olsun direk makinaya atarsan özelliği bozuluyor..pahalıysa top şeklinde yıkama kabları olanlar var südyen yıkamak için onuda almak gerek sanırım..
Benimkinin boyutlardan haberi varSorulmadı ama alırsanız da çok büyültenlerden tercih etmeyin diye kişisel fikrimi yazıcam, Lütfen kusura bakmayın, şimdiden özür dilerim
Destekli sütyenlere çok karşıyım, sonra göğüslerim çok küçük nişanlım görürse ne yapacağım konuları açılıyor.( e dışardan bomba gibi durduğu için). Alınacaksa da gerçeklikten çok uzaklaşmamak gerek diye düşünüyorum. Pazara da gerek yok aslında iç giyim mağazalarında da var, denetiyorlar da sanırım. (gerçi deneme hijyenik değil ama denetiyorlar)
Markası ne acaba? Boşluk kalıyor mu sütyende?Canim 25 tlye aldim ama masallah hic bozulmadi
Markasi yok baya bildigimiz pazar markasi gibi canim :) bosluk kalmiyor cunku ukalalik olarak algilamayin ama benim goguslerim biraz dik ve dolgun o yuzden silikonlu gibi duruyor bendeMarkası ne acaba? Boşluk kalıyor mu sütyende?
sanırım 80..85..net bir şey diyemeyeceyim..95 ve üstü büyük kabl edilebilir sanırımnormal ölçü kaçtır kızlar ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?