• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Destekli sütyen

teletabiyim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2014
207
144
53
31
Arkadaşlar göğüslerim küçük ve destekli sütyen kullanıyorum. Şimdiye kadar hep la senzadan aldım ama ocağıma incir ağacı dikiyor. Acaba orta halli fiyatı olan, minikleri güzelce şekle sokup kaldırcak sütyen markası biliyor musunuz? Ama doğal durmalı ve göğüsleri tam sarmalı. Teşekkür ederimmm.:KK19:

Canım benimde gogusler ufak, baya ufak hemde :KK48:
Ben loyadan nbb markasının dolgulu balkonet tip sutyenlerinden cok memnunum, su ana kadar kullandıgım ve gogsumu en biçimli tutanlar bu.
Siyah beyaz ve krem rengi olanlar 18 tl desenli renkli olanlar 30 olması lazım galiba.
Birde geçen pentiden aldım bir tane, bu balkonet tip degil, explore sutyen olması lazım, galiba tam 50 liraydı.
Ama ozellikle nbb balkonet sutyene bir bak derim ben.

Canım benimde gogusler ufak, baya ufak hemde :KK48:
Ben loyadan nbb markasının dolgulu balkonet tip sutyenlerinden cok memnunum, su ana kadar kullandıgım ve gogsumu en biçimli tutanlar bu.
Siyah beyaz ve krem rengi olanlar 18 tl desenli renkli olanlar 30 olması lazım galiba.
Birde geçen pentiden aldım bir tane, bu balkonet tip degil, explore sutyen olması lazım, galiba tam 50 liraydı.
Ama ozellikle nbb balkonet sutyene bir bak derim ben.
Ay fiyatı inanılmazmış iyiymiş. Denemek için bile alınır. Zaten balkonet en beğendiğim tarz. Çok teşekkür ederim. Bakacağım kesinlikle.

Arkadaşlar göğüslerim küçük ve destekli sütyen kullanıyorum. Şimdiye kadar hep la senzadan aldım ama ocağıma incir ağacı dikiyor. Acaba orta halli fiyatı olan, minikleri güzelce şekle sokup kaldırcak sütyen markası biliyor musunuz? Ama doğal durmalı ve göğüsleri tam sarmalı. Teşekkür ederimmm.:KK19:

lasenzayı tek geçerim. bir kaç destekli sütyen kullandım ama onun 3 kat büyüten sütyenleri gibi büyüteni ve saranını görmedim. Eğer burda önerilenlerden deneyip lasenzaya yakın bir şey yakalarsan konuya yazarsan sevinirim. Benim de bütçemi sarsıyor çünkü :)

Benim goguslerimde kucuk sahsen ben pentiden aldim 65 tl gibi bir fiyati var ama asiri guzel ve rahat, bakmani tavsiye ederim :)
Ya ben la senzadan da çok memnunum ama orda da fiyatlar böyle. Ben daha ucuz bişeyler istiyorum artık. Çok teşekkür ederim yine de.:KK68:

lasenzayı tek geçerim. bir kaç destekli sütyen kullandım ama onun 3 kat büyüten sütyenleri gibi büyüteni ve saranını görmedim. Eğer burda önerilenlerden deneyip lasenzaya yakın bir şey yakalarsan konuya yazarsan sevinirim. Benim de bütçemi sarsıyor çünkü :)
Ah sorma ya. Olmayan göğüsten göğüs çıkarıyor maşallah. Ben 2. seviye kullanıyordum artık küçük gelmeye başladı.:KK53:
Ben de başka markaları deniyim dedim bunun üzerine. Yakalarsam yazarım tabiki.:KK54:

teletabiyimvepost: 36786311 .!.:
Kompedan ve loya bunlara git bi ugra her cesit ve fiyattan bulursun

intimissimi'ninkiler çok güzel push up, kaldırıyor ama çok tuzlu
para biriktir ondan al bir ömür kullanırsın :KK53:
Ay çok güldüm. La senzadan da memnunum da ateş pahası resmen ya. Bide yok elde yıkayın cart curtu var. Ucuz, düz, memeleri kocaman göstereninden arıyorum.:KK45:

Le jardin :)). Hem daha uygun hem kaliteli. Yıllarca bozulmadan duruyor. Ama tek alma ve takim almada fark yasayabiliniyor dayaniklilik bakimindan. Tavsiye ederim :KK52:

Le jardin :)). Hem daha uygun hem kaliteli. Yıllarca bozulmadan duruyor. Ama tek alma ve takim almada fark yasayabiliniyor dayaniklilik bakimindan. Tavsiye ederim :KK52:
Aman zaten ömürlük olmasa da olur eğer uygun fiyatlıysa. Çok teşekkür ederimm bakacağım ona da. :KK68:

marks & spencer
nbb
victorias secret

biraz pahalı olabilir ama gerçekten kaliteli.uzun ömürlü olsun istiyorsan değer.

Back
X