- 7 Mart 2010
- 28.022
- 14.077
- 498
- 47
- Konu Sahibi teletabiyim
büyük göğüsler içinde minimizer südyenler var küçük gösteren..ben 80 b yim ama o şeklde kullanıyorumnormal ölçü kaçtır kızlar ?![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
büyük göğüsler içinde minimizer südyenler var küçük gösteren..ben 80 b yim ama o şeklde kullanıyorumnormal ölçü kaçtır kızlar ?![]()
büyük göğüsler içinde minimizer südyenler var küçük gösteren..ben 80 b yim ama o şeklde kullanıyorum
görümcem kilolu değil ama göğüsleri 110 ..45 yaşında..sırt ağrısı yaptığını söylüyor..ayyy ben hiç söylemeyim bedeni![]()
komun minimizer südyenini kullan gerçekten kurtarıcı toplar ve küçük gösterir..ayyy ben hiç söylemeyim bedeni![]()
ameliyat olmayı düşünüyorum en kısada doktora gitcem nasipsekomun minimizer südyenini kullan gerçekten kurtarıcı toplar ve küçük gösterir..Eki Görüntüle 1235590 marta klasik südyen..49 tl ama uzun kullanırsın..3yıl falan..
devlet karşılıyor şimdi sağlık sorunu olduğundan görümcem korktuğundan olmadı:)ameliyat olmayı düşünüyorum en kısada doktora gitcem nasipse![]()
denemeden almakta risk gibi..Ben de destekli kullanıyorum maalesefönceden nbb balkonet kullanıyordum memnundum ama geçenlerde oysho dan bir tane aldım desteği o kadar hoşuma gitti ki balkonet tipi olmamasına rağmen çok daha dolgun gösterdi fiyatı da 50-60 civarıydı
Dene tabiki ben mutlaka ince atlet giyer üstünden denerimdenemeden almakta risk gibi..
Nbb ve manken kullanıyorum ben ama en çok kullandıgım ve devamlı aldıgım nbb push up sutyenler hem sekilli gosteriyor hem fiyatları uygun fiyatına göre kalitesi de güzel.Arkadaşlar göğüslerim küçük ve destekli sütyen kullanıyorum. Şimdiye kadar hep la senzadan aldım ama ocağıma incir ağacı dikiyor. Acaba orta halli fiyatı olan, minikleri güzelce şekle sokup kaldırcak sütyen markası biliyor musunuz? Ama doğal durmalı ve göğüsleri tam sarmalı. Teşekkür ederimmm.![]()
Kotonun 75A bedeni bana büyük geldikotonun sütyenleri hiç fena değil.yumuşacık ve kavrama dediğin olay var kendilerinde.her tipte modelleri ve çok hoş da renkleri var.üstelik şu aralar indirimde bildiğim kadarıyla.
normalde de la senzadan her türlü ucuzdur tabii de
tavsiye ederim.
Ciddi misiniz ya bakıcam kesinlikle. Çünkü desenleri de çok güzel çok şık.yazildi mi bilmiyorum ama h&m de 30 liraya muthis push up sutyenler var, daha once penti ve la senza kullandim ama fiyat performans acisindan h&m i tek gecerim.
Herkesin de sıkıntısı ayrı işteameliyat olmayı düşünüyorum en kısada doktora gitcem nasipse![]()
Herkes nbb diyor ben ilk kez duydum çoğu kişi de memnun. Bakmakta yarar var.Nbb ve manken kullanıyorum ben ama en çok kullandıgım ve devamlı aldıgım nbb push up sutyenler hem sekilli gosteriyor hem fiyatları uygun fiyatına göre kalitesi de güzel.
Bildiğim kadarıyla bu bilinen bir yanlış. Yani harfler göğüs büyüklüğünü, sayılar sırt genişliğini belirtir. Yani 75d bir kadın incecik ama çok büyük göğüslüdür. 90A ise kilolu küçük göğüslü bir kadındır. Yanlışım varsa düzeltin tabiki.sanırım 80..85..net bir şey diyemeyeceyim..95 ve üstü büyük kabl edilebilir sanırım![]()
Canım çamaşırım etiketini kesmediysen orda da yazıyor olması lazım ne olduğu.Bu nbbde falan denettiriyorlar mı? lasenza 34b neye tekabül ediyor ki? Şurda 75b demiş ama:
http://www.brasize.com/us-to-uk-eu-fr-it-au.html
Ben hiç 75 giyemedim hep 80.
ah evet doğru..numaralar sırt neişliği evet..bende b yim..c dolgun d de bayağı dolgun sanırım:)Bildiğim kadarıyla bu bilinen bir yanlış. Yani harfler göğüs büyüklüğünü, sayılar sırt genişliğini belirtir. Yani 75d bir kadın incecik ama çok büyük göğüslüdür. 90A ise kilolu küçük göğüslü bir kadındır. Yanlışım varsa düzeltin tabiki.![]()