bunuda begendim ammaa 38€
Hakkaten güzellermiş ama göğüsler küçük olunca ben giyemiyorum böyleBi büyüsünler o zaman inşallahhh...Ben de bakayım sizin için kızlar,nerde vardır diye...
barro canim senin bedenin kac peki sormama müsade varmi?
ya benim bildigim bir iki yer var büyük beden icin ic camasiri satan ama internet üzerinden ve yurt disindan istersen sana yinede linklerini ekleyim buraya?
dedigin gibi büyük gögüsler icin de aynen koca kari tipli ic camasirlari oluyor.. sadece büyük gögüslü diye azicik cekici ic camasiri giyemezmiler yani ?
ah ah.. napsak acep kendi sütyenlerimizi kendimiz mi diksek ne
normal sütyen bedenimi bilmiyorum vallahi göğüslerim çıktı çıkalı kom toparlayıcı kullanıyorum desem yeridir
85 c kullanıyorum komda dantelli toparlayıcılardan şimdi 80 c ye düştüm kilo verdiğim için sırtım daraldı
ama c cup sabit
ya bi kere leopar desenli sütyen beğendim koştur koştur girdim mağazaya
beden yok sinir oldum kadın bedenimi sordu söyledim
güldü güldü sizin bedeninizde partnerinizi baştan çıkarmak için böyle leopara dantele gerek yok ki boyutları yeter dedi
çok utanmıştım yahu
beyaz penye mi giyeyim yani ben aman büyüklüğüyle idare et mi diyeyim kaldı ki ben hiç de sevmem öyle dantelsiz düz çamaşırı
evli falan da değilim çamaşırcılar hep evli ya da evlilik hazırlığı yapıyo sanırlar beni
bak bunlar kom mesela ama sitesinden bakma çok çok az çeşit var sitesinde çamaşırcılarda katalogları oluyo orda bir sürü çeşit var mağazada yoksa da siparişle getiriyolar
35 lirayla 60 lira arası sanırım kom sütyenler
Eki Görüntüle 201219 Eki Görüntüle 201220
aynı dediğini yaşadım canım benim göğüslerim normalde 90 şimdi emziriyorum 95e kadar çıktı.ama bulamıyorum ya Türk kadınlarının memeleri nereye gitti anlamıyorum.hep 75-80 içlerinde bir destek var yastık sanki.ben de sıkış pıkış da olsa kalıbı büyük bir 85 aldım ahanda içimde o var şimdi ilk bir ay iyiydi ama şimdi bir de salınca oradan buradan fışkırıyorlar ya.emzirmeyle beraber sütyen bulamaz oldum.
hmm tamam canim.. beyaz olani güzel ama siyah renkte olsa daha hos durur dimi?
birde sag tarafta ki yarim kup olsa gerek dimi canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?