İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Desteksiz iç çamaşırı arıyorum

MyNaYiNo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2010
2.682
19
66
- Yurtdışı
kizlar cildiricam artik..

hangi magzaya gidersem gideyim sütyenler hep destekli push upli kap kalin seyler

benim aradigim halis mulis normal sütyenler yahuu

nerede bulabilirim lütfen bi fikir verin..

internette de bakabilirim kizlar..

lüüütfen yardim.. ic camasirlarimi yenilemem gerekiyor.. acilen..

Son düzenleyen: Moderatör:
kizlar su tarz ic giyim ariyorum..

ama bunun sirf sütyeni 28€..

biraz tuzlu gibime geldi..

daha uygununu bulabilirmiyim kizlar??

bunuda begendim ammaa 38€

süpermişşş valla bulursan banada haber ver xen yine bulmuşsun ama fiyatı tuzlu gelmiş ben hiç bulamadım gerçi senin gibi bulsamda alamazdım. uygun fiyata bi yer bulursan vanım hemennn mesaj at ben ordayım yarım sütyen bile buramıyorum ben artık

Hakkaten güzellermiş ama göğüsler küçük olunca ben giyemiyorum böyle Bi büyüsünler o zaman inşallahhh...Ben de bakayım sizin için kızlar,nerde vardır diye...

Hakkaten güzellermiş ama göğüsler küçük olunca ben giyemiyorum böyle Bi büyüsünler o zaman inşallahhh...Ben de bakayım sizin için kızlar,nerde vardır diye...

aynen katılıyorum küçük gögüslülerde güzel durmuyor ki ni tekimbenm bi tane var takınca hoş durmadığı için kullanmıyrum memişleirm büyüsün öleeee

canlarim evet buldum amma cok pahalilar sirf sütyene 30€ 40€ veremem ki ben

memi$cikleri hemen büyütürsünüz kizlar umarim ben güveniyorum size

bildiginiz magzalar yahut intnert alis veris siteleri varmi canlar ic camasiri bakabilecegimiz??

şu push up olayına bende sinir oluyorum hangi çamaşırcıya girsem küçük göğüsler için süslü süslü şeyler ama ya dolgulu ya da bedenleri yok büyük göğüs için!
öyle karpuz kıvamında da değil yani mumuşlarım tamam ortalama üstünde ama ben neden nene çamaşırı giymeliyim ki yani büyükler diye :84:
bulamıyorum ben dertliyim bu konuda bi kere zeki de mi ne bi sütyen gördüm petrol mavisi ama nasıl güzeeel hani fiyatı ne olursa olsun kesinlikle alırım dedim girdim içeri
satıcı da incecik küçük göğüslü bi kadın bedenimi sordu söyledim
üzgünüm bizde 85 b ye kadar var dedi
kadınla tartışmıştım b cup orta beden c d cuplar da var diye kadın da şaşırmıştı ama napayım yani sinir oluyorum

barro canim senin bedenin kac peki sormama müsade varmi?

ya benim bildigim bir iki yer var büyük beden icin ic camasiri satan ama internet üzerinden ve yurt disindan istersen sana yinede linklerini ekleyim buraya?

dedigin gibi büyük gögüsler icin de aynen koca kari tipli ic camasirlari oluyor.. sadece büyük gögüslü diye azicik cekici ic camasiri giyemezmiler yani ?

ah ah.. napsak acep kendi sütyenlerimizi kendimiz mi diksek ne

he bu arada kocaeliye gelecekmişsin sanırım evlenince
kocaelide var mı bilmiyorum ama istanbulda marks and spencer mağazalarında her beden için çok güzel çamaşırlar oluyo
çeşit çok fazla
indirim zamanında da aşırı düşüyo fiyatları oradan bakabilirsin
kom un da yukardaki resimlerdeki gibi sütyenleri var takım olarak da var kom dan da alabilirsin
hem toparlayıcı özelliği oluyo hemde fiyatları böyle uçuk değil
o kocaelide de rahatlıkla bulunur

normal sütyen bedenimi bilmiyorum vallahi göğüslerim çıktı çıkalı kom toparlayıcı kullanıyorum desem yeridir
85 c kullanıyorum komda dantelli toparlayıcılardan şimdi 80 c ye düştüm kilo verdiğim için sırtım daraldı
ama c cup sabit
ya bi kere leopar desenli sütyen beğendim koştur koştur girdim mağazaya
beden yok sinir oldum kadın bedenimi sordu söyledim
güldü güldü sizin bedeninizde partnerinizi baştan çıkarmak için böyle leopara dantele gerek yok ki boyutları yeter dedi
çok utanmıştım yahu
beyaz penye mi giyeyim yani ben aman büyüklüğüyle idare et mi diyeyim kaldı ki ben hiç de sevmem öyle dantelsiz düz çamaşırı
evli falan da değilim çamaşırcılar hep evli ya da evlilik hazırlığı yapıyo sanırlar beni

evet canim kocaeline gelin gidicemm

gercekten mi süper ya ben bu söyledigin magzalari bi kenara yazayim evlenene kadar unuturum cünkü yüzde yüz

dügünden önce ama mutlaka kocaeline giderim istanbulda cok uzak degil.. ic giyim alis verisimi o zaman dedigin yerden yaparim

bak canim burda büyük beden ic camasiri bulunuyor:

en azindan form yada tip olarak belki begendigin olur..

ona göre arastirma yaparsin belki

Son düzenleyen: Moderatör:
bak bunlar kom mesela ama sitesinden bakma çok çok az çeşit var sitesinde çamaşırcılarda katalogları oluyo orda bir sürü çeşit var mağazada yoksa da siparişle getiriyolar
35 lirayla 60 lira arası sanırım kom sütyenler

aynı dediğini yaşadım canım benim göğüslerim normalde 90 şimdi emziriyorum 95e kadar çıktı.ama bulamıyorum ya Türk kadınlarının memeleri nereye gitti anlamıyorum.hep 75-80 içlerinde bir destek var yastık sanki.ben de sıkış pıkış da olsa kalıbı büyük bir 85 aldım ahanda içimde o var şimdi ilk bir ay iyiydi ama şimdi bir de salınca oradan buradan fışkırıyorlar ya.emzirmeyle beraber sütyen bulamaz oldum.

bende evli degilim henüz ama bende dantel olanlari daha cok seviyorum napalim simdi aaa ille de evlimi olmak gerekiyor leopar desenli sütyen giymek icin

bende 75 c kullaniyorum ama ne gariptir ki bazen 75 dar geliyor bazen tam oluyor bazen de 80 aliyorum oda bir oluyor bir büyük geliyor..

77 filan lazim bana heralde cup olarak benim de c..

ayy kadina bak ne diyomus boyutlari yeter

hmm tamam canim.. beyaz olani güzel ama siyah renkte olsa daha hos durur dimi?

birde sag tarafta ki yarim kup olsa gerek dimi canim?

bunların çok benzerleri ve çok daha güzelleri kom da var
büyük beden sütyende hep böyle perde güpürü gibi dantel kullanılıyo ve benim hoşuma gitmiyo hiç ama dediğim gibi kom da çok var vişne çürüğü beğenmiştim bi tane ay çok güzeldi ya geldiğinde bak katalogdan kesinlikle ben maltepede oturuyorum burda da la senza var orda da büyük beden güzel şeyler olabiliyo bakmak lazım
türk kadınlarının göğüsler büyük olur genelde ama hep bu kahvenin sade olarak içilmesinden süt içilmemesinden küçüldü mumuşlar

canim ne yalan söyleyim benim gözlemledigim türk bayanlari en azindan gencler coook zarifler yani cok zayiflar.. ne et var ne but var anlayacagin dogal olarak gögüslerde kücük oluyor sanirim dimi? bu yüzden hep destekli yada push up giyenler var..

ama neden daha fazla bir senecek sunmuyorlar onu anlamiyorum.. herkese push up hitap etmeyebilir..

canim bebisini Allah bagislasin

hamilelikten önce büyük gögüslü olarnlar tabi hamilelikten sonra bir kat daha büyüyorlar cok zordur sizin icin eminim canim.. ve sütyenin icinde göügslerin sIkismasi hiiic hos degil gercekten..

hmm tamam canim.. beyaz olani güzel ama siyah renkte olsa daha hos durur dimi?

birde sag tarafta ki yarim kup olsa gerek dimi canim?

siyahı ve ekrusu da olmalı onun siyahından eminim ama kesin vardı bi de vişne çürüğü vardı bunda ya da benzer modelde
yarım o evet biraz pırtlar gerçi üstten ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…