İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar Desteksiz iç çamaşırı arıyorum

canim bende az önce tam tersini yazdim ya

genc kizlar cok zayif olduklari icin gögüsleride kücük oldugunu yazdim..

ama kadinlar da yine farkli hani evli olanlarda yada dogum yapmis olanlarda mesela..

tamam simdi anladim canim ne demek istedigini :)

peki sen kom da buluyormusun kendine göre? yada nerden aliyorsun sen ?

sağol canım.
yalnız bende 54 kiloyum fazla kilom yok ama fazla memişim var.ince bedene 90-95 göğüs ekle.woow ne seksi dışarı çıkınca millet bakıyor ama bir de bana sorsunlar.

işte yeni nesil süt içmiyo kahve içiyo küçük göğüslü oluyo o yüzden yurt dışında kahve çook içerler o yüzden küçük hep göğüsleri
ben maltepede oturuyorum istanbulda
burda devamlı aldığım çamaşırcılar var onlarda komun kataloğundan sipariş veriyorum bi hafta içinde getiriyolar komda da sadece küçük göğüs için modeller var ama büyük bedende rahatlıkla bulunuyo şükür
marks and spencerda indirimlerde alıyorum normalde pahalı çünkü benim için

siyahı ve ekrusu da olmalı onun siyahından eminim ama kesin vardı bi de vişne çürüğü vardı bunda ya da benzer modelde
yarım o evet biraz pırtlar gerçi üstten ama

tamam canim bakarim bi..

iste yarim olunca da bana disari tasacakmis gibi bir korku verir yine rahat edemem galiba.. daha önce hic o tarz sütyen giymedim cünkü :44:

sağol canım.
yalnız bende 54 kiloyum fazla kilom yok ama fazla memişim var.ince bedene 90-95 göğüs ekle.woow ne seksi dışarı çıkınca millet bakıyor ama bir de bana sorsunlar.

canim benim sende haklisin herse disardan göründügü gibi degil iste.. bünyen zayif ama gögüslerin büyükmüs demek ki.. buda sagligin acisindan iyi degildir eminim.. en basta bel ve sirt agrilarin cok vardir dimi canim? sonucta gögüsleri tasiyan yine omuzlarin sirtin..

sütyen askilari daha kalin olanlardan aliyomusun canim faydasi olur belki?

anladim canim evlenene kadar bol bol süt iceyim ben

marks and spencer banada markaymis gibime geldi zaten.. ama indirime denk gelirse neden olmasin dimi..

bende dedigim gibi cok pahaliyada kacmak istemiyorum.. aldimi bir takim degil bir kac takim alicam cünkü..

Canım Marks and Spencer'da çeşit çeşit sütyen var.
Çok da güzeller. Senin aradığın tarz da gözüme ilişmişti sanki.
Orada aradığını bulabilirsin diye düşünüyorum.
Ben konforlu cinsinden aldım geçende 60 TL idi.
Bir bak istersen.

Son düzenleme:

Tesekkürler canim.
Konforlu cinsinden dedigin nasil oluyor peki?
60TL sadece sütyen mi yoksa takim mi?

Tesekkürler canim.
Konforlu cinsinden dedigin nasil oluyor peki?
60TL sadece sütyen mi yoksa takim mi?

Çeşit çeşit asmışlar canım. İşte ne bileyim mükemmel uyum, extra konfor falan diye.
Sadece sütyen 60 TL, benim aldığım çok ahım şahım bir şey değil ama ben rahat edemiyorum sütyenle, bu eski sütyenime göre çok rahat ettirdi beni.
Biraz pahallı normale göre.
Ama belki daha ucuz olanları vardır. Değişik takımlar da vardı.
Ben olsam bir gider bakardım. Vaktin varsa gidebilirsin.
Hem gezme de olur .

Son düzenleme:

Anladim canim.
Ben suan yurt disinda yasiyorum.
Ama dedigim gibi dügünüm olmadan önce illa ki alis verise cikacagim.
O zaman gidip bir kac takim alicam kesinlikle.
InsaAllah hem fiyat olarak hem rahatlik olarak uygun olanini bulurum.
Tesekkürler tekrar canim :)

kızlar aslında o kadar zor degil ya var onlardan mesela ten de var hemde indirim vardı son gittiigimde triumpta var aynı zamanda fantezi çamaşır satan her yerde var bunlardan dert edecek kadar zor bulunan bişi diil ilahi kızlar :)) internetten de bakıcaksanız su fantezi ürünleri satanlarda var..

canim triumph burda da var ve has bir ic camasiri markasi oldugu icin fiyatlari daha da ucuk.. zaten bu yüzden actim konuyu internette en azindan bildiginiz siteler var mi diye.. fantazi siteleriyle ne demek istedin tam olarak anlayamadim canim.. ama ben ic camasiri konusunda pek sansli degilim dedigim gibi senin sandigin gibi basit bir sekilde bulamiyorum :)

zaten onlar erotik takım degil bilmiyorum bktın mı ama ilk resimde beyaz takım ben mesela erotik olsun diye onu alıpta giymem tercih meselesi tabi ki bunlar erotik degil senin paylastıklarında erotik o zaman cünkü aynı tarzda magazalara gidince de zaten kilot kombinini de kendin yapıyosun

kullaıyorum çok güzel ürünleri ve cok rahat arkadaşlar tavsiye ediyorum

Son düzenleyen: Moderatör:
meliscim nbb de bu çamaşırlardan bolca bulabilirsin fiyatları da uygun şunun gibi mesela
ben bunu aldığımda 18 liraydı 1 ay bile olmadı nbb ye bak tavsiye ederim kolay gelsin

18 lira mi inanmiyorum gercekten baya ucuzmus ya saglam mi acaba yani hemen yirtilmasinlar da?

alt kisim olarak penty tercih ediyorum hafif uzun olanlardan hani erkeklerin boxer leri gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…