bunların çok benzerleri ve çok daha güzelleri kom da var
büyük beden sütyende hep böyle perde güpürü gibi dantel kullanılıyo ve benim hoşuma gitmiyo hiç ama dediğim gibi kom da çok var vişne çürüğü beğenmiştim bi tane ay çok güzeldi ya geldiğinde bak katalogdan kesinlikle ben maltepede oturuyorum burda da la senza var orda da büyük beden güzel şeyler olabiliyo bakmak lazım
türk kadınlarının göğüsler büyük olur genelde ama hep bu kahvenin sade olarak içilmesinden süt içilmemesinden küçüldü mumuşlar
Eki Görüntüle 201221 Eki Görüntüle 201222 Eki Görüntüle 201223
canim ne yalan söyleyim benim gözlemledigim türk bayanlari en azindan gencler coook zarifler yani cok zayiflar.. ne et var ne but var anlayacagin dogal olarak gögüslerde kücük oluyor sanirim dimi? bu yüzden hep destekli yada push up giyenler var..
ama neden daha fazla bir senecek sunmuyorlar onu anlamiyorum.. herkese push up hitap etmeyebilir..
canim bebisini Allah bagislasin
hamilelikten önce büyük gögüslü olarnlar tabi hamilelikten sonra bir kat daha büyüyorlar cok zordur sizin icin eminim canim.. ve sütyenin icinde göügslerin sIkismasi hiiic hos degil gercekten..
canim bende az önce tam tersini yazdim ya
genc kizlar cok zayif olduklari icin gögüsleride kücük oldugunu yazdim..
ama kadinlar da yine farkli hani evli olanlarda yada dogum yapmis olanlarda mesela..
tamam simdi anladim canim ne demek istedigini :)
peki sen kom da buluyormusun kendine göre? yada nerden aliyorsun sen ?
siyahı ve ekrusu da olmalı onun siyahından eminim ama kesin vardı bi de vişne çürüğü vardı bunda ya da benzer modelde
yarım o evet biraz pırtlar gerçi üstten ama
sağol canım.
yalnız bende 54 kiloyum fazla kilom yok ama fazla memişim var.ince bedene 90-95 göğüs ekle.woow ne seksi dışarı çıkınca millet bakıyor ama bir de bana sorsunlar.
işte yeni nesil süt içmiyo kahve içiyo küçük göğüslü oluyo o yüzden yurt dışında kahve çook içerler o yüzden küçük hep göğüsleri
ben maltepede oturuyorum istanbulda
burda devamlı aldığım çamaşırcılar var onlarda komun kataloğundan sipariş veriyorum bi hafta içinde getiriyolar komda da sadece küçük göğüs için modeller var ama büyük bedende rahatlıkla bulunuyo şükür
marks and spencerda indirimlerde alıyorum normalde pahalı çünkü benim için
Canım Marks and Spencer'deki çeşit çeşit sütyen var.
Çok da güzeller. Senin aradığın tarz da gözüme ilişmişti sanki.
Orada aradığını bulabilirsin diye düşünüyorum.
Ben konforlu cinsinden aldım geçende 60 TL idi.
Bir bak istersen.
Tesekkürler canim.
Konforlu cinsinden dedigin nasil oluyor peki?
60TL sadece sütyen mi yoksa takim mi?
Çeşit çeşit asmışlar canım. İşte ne bileyim mükemmel uyum, extra konfor falan diye.
Sadece sütyen 60 TL, çok ahım şahım bir şey değil ama ben rahat edemiyorum sütyenle, bu eski sütyenime göre çok rahat ettirdi beni. Biraz pahallı normale göre.
Ama belki daha ucuz olanları vardır. Değişik takımlar da vardı.
Ben olsam bir gider bakardım. Vaktin varsa gidebilirsin.
Hem gezme de olur .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?