Detayli ultrasyon sonucu :(

Bebeğinizin riski ense kalınlığına göre mi yoksa yas faktörü vs mi merak ettim çünkü böyle riskli denip normal doğan çok bebek gördüm
Yasim 22 ve 146/1 3li tarama testinde yuksek risk cikti ultrason bulgusu ense kalinligi herseyi normal bebegimin ayrintilida dr bebegin gayet saglikli dedi ama yine de amniyon sivisi yada dogumda netlesir ddi amniyon sivisi aldirmadim

Basta d

Nasil bakıyorlar tekrardan2. Kez Detayli mi yaptirdiniz ,kadin dogumcularin ultrasyon aleti yeterli mi gormeleri icin acaba.Benim bebegiminde gecsin hic bir problemi kalmasin insallah :KK43:

Canm benm doktorum ayrıntılıda görmüştü sonrasında memlekette doktor araştırırken iki doktor da gördü.Normal ultrasonda gördüler.Öyle görmeleri daha yıkıyo tabi insanı.sen üzme kendini

Hepinizi o kadar iyi anliyorum ki yawrunuza endiseleniyosunuz ama bebeginize can veren Rabbim en dogrusunu bilir 100 tane dra gidin isterseniz dogmadan netlik kazanmaz hicbirsey benm durumum da kötü bebegim ozel bir bebek olarak yani down sendromuyla dogabilir yasima gore risk cok yuksek ve ben yine de icimi rahat tutuyorum hamileliginizi bebeginize ve kendinize zehir etmeyin bircok bebege yanlis tanı koyuluyor ama dunyaya gelen bebeklerin bircogu sapasaglam

Back
X