Anket Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

• A101

OY: 403 7,4%
  • BİM

OY: 1.182 21,8%
  • Carrefour

OY: 1.236 22,8%
  • Metro

OY: 192 3,5%
  • Migros

OY: 1.338 24,7%
  • Real

OY: 274 5,1%
  • Şok

OY: 329 6,1%
  • Kipa

OY: 454 8,4%
  • Yerel süpermarketler

OY: 1.419 26,2%
  • Sanal Marketler

OY: 101 1,9%

• Ankete Katılan
    5.413
Bu seceneklerden sadece real vardi benim bulundugum yerde artik oda yok:44:

Kaufland benim her türlü alisveris marketim:1:

Ben camasir deterjanimi Bimden aliyorum ama bebegim icin kullandigim camasir deterjani farkli, bulasik mk deterjani ile ikisini Emin hipermarketten yapiyorum. Fiyat olarak da kalite olarak da uygun ikisi de.

carrefour, Pehlivanoğlu, Beşkardeşler... Hangisinde ucuz ise ordan alıyoruz... İndirimleri takip ediyoruz yani...

Bi sorum olacak... bana gelen Mailde sadece izmirli üyelere yollandı yazıyor... ama izmirde Real yokki??
yada var da ben mi bilmiyorum ??

Bence butun herkes cevaplmıs bende İzmirdeyım İzmirde real yok çetınkaya yok ..İzmirde bende deterjan alısverısını genelde PEHLIVANOĞLU dan yaparım cok sıkı takıp ederım butun marketlerı genelde en uygun pehlıvanoğlu bırde yanında mutlaka ufak bır hedıyesı olur deterjanların ..Tansaş Migroş çok pahalı deterjan konusunda ... Et ürünlerınde tek tercihim TANSAS ama en ekonomık ve guvenılır Et orda ..

gıda alışverişimi bimden deterjanı bana yakın bı marketten indirimlerini takıp ederek alıyorum

buyuk marketler bana cok uzak oldugu ıcın kucuk yerel marketlerden yapıyorum alısverısımı en cok efor marketten alışveriş yapıyorum...

büyük marketler evimize biraz uzak o yüden şaypadan alışveriş yapıyoruz

genellikle mahallemin bakkalını tercih ediyorum.çünkü paramın nereye gittiğini biliyorum enazında!!!!:72::

Back
X