Anket Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

• A101

OY: 403 7,4%
  • BİM

OY: 1.182 21,8%
  • Carrefour

OY: 1.236 22,8%
  • Metro

OY: 192 3,5%
  • Migros

OY: 1.338 24,7%
  • Real

OY: 274 5,1%
  • Şok

OY: 329 6,1%
  • Kipa

OY: 454 8,4%
  • Yerel süpermarketler

OY: 1.419 26,2%
  • Sanal Marketler

OY: 101 1,9%

• Ankete Katılan
    5.413
ben tansaş ve bim i tercih ediyorum evime yakın olduğu için bazen de kipa ya gidiyorum

ben bim i tercih ediyorum ama aslında amway uyesıyım saglıklı oldugu ıcın ozellıkle cocuklar ıcın ordan alıyorum deterjanlarımı

genelde kipa tansaş aslında son zamanlar da carfur daha çok alışveriş yaptığım mağazalae arasında

daha önce oturduğum muhitte bim çok yakındı ordan alırdım çoğu zaman bide happy center diye yerel bi marketten,
şimdi oturduğumuz muhitte evimize çok yakın olan burda marketten alışverişimizi yapıyoruz.

ben en cok çagrı marketı tercıh edıyorum orası olmazsa kım marketı tercıh edıyorum cunku mıgros tansaş gıbı yerlerden uygun

Genellikle tansaş ve bimden alışveriş yapıyorum ,arada birde carrefour dan

belli bir fiyatın üzerinde alışveriş yaptığımda bazı marketler büyük boy temizlik maddelerini çok uygun fiyata veriyorlar. çok gezdiğim için takip ediyorum işime hangisi gelirse oradan alışveriş ediyotrum

çogunlukla bim i tercih ederım ama şok ve kipayı da takıp edıyorum.kipa dakı bir tl günlerini özellikle kacırmamaya çalısırım.annemle ben sıksık gideriz ama bim daha yakın oldugu ıcın bım ı daha cok tercıh edıyoruz :34:

Back
X