Anket Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

• A101

OY: 403 7,4%
  • BİM

OY: 1.182 21,8%
  • Carrefour

OY: 1.236 22,8%
  • Metro

OY: 192 3,5%
  • Migros

OY: 1.338 24,7%
  • Real

OY: 274 5,1%
  • Şok

OY: 329 6,1%
  • Kipa

OY: 454 8,4%
  • Yerel süpermarketler

OY: 1.419 26,2%
  • Sanal Marketler

OY: 101 1,9%

• Ankete Katılan
    5.413
acil olanları makrodan toptan olan temizlik ve deterjan ihtiyaçlarını gimsadan...
en uygunları bu iki market

begendik magazalarından yapıorum alışverişimi hem hesaplı hem kaliteli bence....

genelde ne zaman aklıma gelirse o zaman yapıyorum bunun yanında hangisi yolumun ykaınındaysa :) fakat zor gelemdiği zamanlarda genelde bim, fakat dia carrefour dia a101 de tercihlerimin arasında

bu arada sizinde fikrinizi almak istiyorum siz hangisinden memnunsunuz hanımlar hangi genel olarak hem hesaplı hem kaliteli bulmak zor ama reklam için sormuyorum zaman zaman benim de tercihlerim değişiyor zaten

hem hesaplı hem kaliteli olsun dıye genelde carrefour a gıtmeyı tercıh edıyorum..cunku cesıt coklulugu war..her butceye uygun ve herkesın ıstedıgını secebılmesıde var..
hemde bılındık ıyı bı markayı cok uygun promosyonlu bı sekılde alma ımkanımda oluyo..hem kalıteden sasmıyorum hemde butceme desteklemıs oluyorum..buyuk marketlerın cok daha avantajları oluyor böyle seylerde..

ben carrefour u tercih ediyorum..

genelde çok çeşit ve arada kampanya (indirimleri) oluyor...

ayrıca evimede yakın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…