Anket Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

• A101

OY: 403 7,4%
  • BİM

OY: 1.182 21,8%
  • Carrefour

OY: 1.236 22,8%
  • Metro

OY: 192 3,5%
  • Migros

OY: 1.338 24,7%
  • Real

OY: 274 5,1%
  • Şok

OY: 329 6,1%
  • Kipa

OY: 454 8,4%
  • Yerel süpermarketler

OY: 1.419 26,2%
  • Sanal Marketler

OY: 101 1,9%

• Ankete Katılan
    5.413
şıklardakilerden hiçbirinden yapmıyorum mecburen yerel market dedim ama deterjanlarımı kipa dan alıyorum.hem evime yakın hemde dönem dönem indirimleri oluyor.evimde bitmese de indirime girdiği zaman alıp yedekliyorum :34:

Listede KİPA neden yok? Urfa'da Migros'tan alışveriş yapıyorum. KİPA olsaydı oradan yapardım.

a101
bim
carrefour
dia
migros
real
şok
tansaş
yerel süpermarketler (hangisi olduğunu yorumlarınızda belirtir misiniz ?)

genelde yerel marketlerden burda ve happy center dan alışveriş yapıyorum. Migros ta indirim yapılsa dahi onlardaki fiyata inmiyor.

genellikle yerel marketleri tercih ediyorum. Özler market ve pehlivanoğlu market. bazende kipa

Genellikle carrefourdan alıyorum. Fakat Şaypada ara ara kampanyalar oluyor orayı da tercih ediyorum.

Alışverişlerimde daha çok carrefour tercihim.Evime yakın olması ayrı bir ayrıntı ama fiyatlarıda daha uygun oluyor.Güvenilir bir market.

Çalıştığım yere yakın olan yerde bim ve şok mağazaları bulunuyor.Kullandığım marka varsa buralardan alıyorum,yoksa diğer marketlere gidiyorum.

en çok alışveriş yaptığım pehlivanoğlu ve kibarım

kasap , manav her türlü reyonu var
derlitoplu ve düzenli
evime yakın olduğu için rafların yerlerini kolaylıkla bulabiliyorum.
sürekli kampanya ve çekiliş düzenliyorlar
izmir de oturanlar için çok keyifli ve kazançlı:49:

Konya genelinde yaygın markettir. Evime ve iş yerime yakın ve istediğim markayı bulabildiğimden dolayı tercihim Adese

Back
X