Anket Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

• A101

OY: 403 7,4%
  • BİM

OY: 1.182 21,8%
  • Carrefour

OY: 1.236 22,8%
  • Metro

OY: 192 3,5%
  • Migros

OY: 1.338 24,7%
  • Real

OY: 274 5,1%
  • Şok

OY: 329 6,1%
  • Kipa

OY: 454 8,4%
  • Yerel süpermarketler

OY: 1.419 26,2%
  • Sanal Marketler

OY: 101 1,9%

• Ankete Katılan
    5.413
bim marketlerde her ürünü uygun fiyata alabildiğimden ve evime çok yakın olduğundan hemen hemen herşeyi ordan alıyorum

A101
BİM
Carrefour
Dia
Migros
Real
Şok
Tansaş
Yerel süpermarketler
(Hangisi olduğunu yorumlarınızda belirtir misiniz ?)
ben daha cok bizim toplu tüketim marketten alıyorum deterjanlarımı oldukça uygun ve genelde kampanyalı:34:bazende yakınmda hangı market uygunsa ordan alıyorum mesela çağrı hipermarket gibi

diğer yerel markatlarden alışveriş yapıyorum
kampanyalı oluyor genelde uyguna alabiliyorum
:40:öncü marka genelde bu iki markatten alıyorum

Son düzenleme:
Bim'i tercih ederim genelde,fiyatına göre gayet güzel deterjanları mevcut.bir de bazen Carrefour..

genelde tüm market alışverişimi kraas dan arada geltat dan yaparım sakaryanın yerel marketleri:87:

şok diğer markatlerden alışveriş yapıp sonra şokta ucuzunu görünce sinir oluyorum. o nedenle sadece şok

yerel marketlerden şaypayı tercih ediyorum bursada hem evime yakın hem de fiyatı uygun olduğu için

yerel marketlerden şaypayı tercih ediyorum bursada hem evime yakın hem de fiyatı uygun olduğu için

Aslında yerel market değil ama seçeneklerde olmadığı için yazamadım. Ben deterjan da dahil birçok malzememi metro gross lardan alıyorum. Çok daha ucuz.

Son düzenleme:
evime yakın oluşu, çeşit çokluğu, gıda ürünlerinin tazeliği ve güvenilirliği ve de personelinin cana yakınlığı ile ÇAĞRI MARKET diyorum! Büyük alışverişler için ise REAL...

Back
X