Anket Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

Deterjan alışverişi yaparken en çok hangi marketi tercih ediyorsunuz ?

• A101

OY: 403 7,4%
  • BİM

OY: 1.182 21,8%
  • Carrefour

OY: 1.236 22,8%
  • Metro

OY: 192 3,5%
  • Migros

OY: 1.338 24,7%
  • Real

OY: 274 5,1%
  • Şok

OY: 329 6,1%
  • Kipa

OY: 454 8,4%
  • Yerel süpermarketler

OY: 1.419 26,2%
  • Sanal Marketler

OY: 101 1,9%

• Ankete Katılan
    5.413
alacagım markalardan tavız veremem ama bu demek degıldır kı cok para vereyım.. o markayı arastırır nerde en ucuzsa ordan alırım .. yıyecekte genelde bim ..bırde bimden bılhassa aldıgım güldal (domestos) benzerı bır urun var cok memnunum ama bu marka yı sadece bim kendı adına ürettırırdıgı ıcın ordan alıyorum ..domestostan daha ucuz ama farkı yok... vc ,banyo ve mutfakta cok kullanıyorum.

carrefour cok pahalı..hesaplıymıs gıbı gorunsede dıger bırcok marketle arasında en az 3 4 lıra oynuyor...daha dun aksam gırdım oha dedım :53: etrafınızda baska market varsa carrefour tercıh edılesı degıl bence..bılhassa sebze ve meyvede uçmuşlar resmen .:10:

yaşadığım yerde çok katlı yerel bi market var.. genelllikle orayı kullanıyrm.. yakın olmasından dolayı.

ben çoğunlukla yerel marketimiz olan şaypaya gidiyorum çünkü ordan gıda alısverişimizi yaparken kampanyalarda genellikle kullandığım ürün indirimlli fiyata geliyo yada özdilekde büyük indirimler olunca özdilketen alıp kenera koyuyorummm

genellikle Migros ve Tansaş fakat fiyat araştırması mutlaka yaparım uygun olursa yerel markete yada Kipa'ya yönelirim.....

genelde carrefour ve realden yapıyorum alışverişimi aradıgım herseyı bulabıliyorum.
bımden ve yerel marketlerden de izmitte çakmak marketten yapıyorum izmitin en uygun marketi diyebilirim.

real migros ve carrefour gibi yerlerden mecbur kalmadıkça alışveriş yapmam paramla yabancıları zengin etmekten pek hoşlanmıyorummmm izmitte kostaş var alişverişlerimizi ordan yapıyoruz hemde puan kazanıyoruz.ayrıca yerli sermaye kazanıyor

Back
X