Ben de aynen bu şekilde düşünüyordum. Ki hala ayı mantıktayım. Kendimi hiç zorlamadım. kibrit kutusu diye ölçmedim peynirimi ama yağsız ve tuzsuz yedim. zeytinimi 5 tane yedim. yanına mevsimine göre domates salatalık biber ekledim. kışın kahvaltıda portakal yedim. ( hem posalı olduğu için sindirime de destek hem de şekerli olduğu için enerji veriyor. C vitaminini söylemiyorum bile) öğlenleri çorba salata et akşamları çorba salata sebze yedim. bazen öğünlerin yerini değiştirdim. ara öğünlerimde yoğurt ve ya laktozsuz süt ve yanına 4-5 çiğ badem ya da 2 ceviz yedim. tamamiyle sağlıklı beslendim. hiç aç kalmadım. hatta daha önceden 2 öğün yemek yerdim şimdi 5 öğün yiyorum. asla zorlanmadım. diyet yapıyorum psikolojisine sokmadım kendimi. 6 haftada 7 kilo verdim. şimdi korumaya geçtim. Ama en önemlisi sabah uyandığımda aromalı bir su duymuştum arkadaşımdan onu yaptım.
Aromalı Su: akşamdan 2 litre suyu kaynatın. 1 limonu 1 kaba sıkın biraz da kabuk rendeleyin. içine 3-4 tane karanfil atın. son olarak da 1 çubuk tarçın koyun. kaynayan suyu bu karışımın üzerine dökün ve kapağını kapatın. Sabah uyanır uyanmaz 2 bardak bu sudan için. hem zinde oluyorsunuz hem kan şekeriniz dengeleniyor. hem ödem atıyorsunuz. harika ve basit bir karışımla mükemmel sonuçlar alabilirsiniz. Suyun kalanını gün içerisinde canınız istediği zaman tüketebilirsiniz.