Dev Yönetmen Tim Burton ve Filmleri

evet ikizler çok hoş.. filmde müzik çalarken makinenin ağır çekimde gelişi çok gzldi değilmi kızlar? aslında uzun olsa bence hepimiz çok severdik filmi.. başlamasıyla bitmesi bir oluyor

hadi ya üzüldüm valla... alice i bekliyorum ben, hem ozamana nişanlımda gelmiş olur inşallah belki beraber gideriz:kedi:

aynen canım, elice'i ben de merakla bekliyorum kaydirigubbakcemile2

ikizleri ben de cok sevmistim :)))
ışıklarını kırpıştırmaları çok şirindi opuyorumnanaktan

evet ikizler çok hoş.. filmde müzik çalarken makinenin ağır çekimde gelişi çok gzldi değilmi kızlar? aslında uzun olsa bence hepimiz çok severdik filmi.. başlamasıyla bitmesi bir oluyor

katılıyorum canım, film çok kısa; fragmanda çalan müziği duyamadım, sen duydun mu canım? belki de benim dikkatimi çekmedi, duyamadım :uhm:

ya kizlar siz sanirm filmin kisaligini dert etmissiniz sadece ama acikcasi seneryo da beni tatmin etmedi..
en sevdigim kismi bilim adaminin ortaya ciktigi kismdi. aha burda sasirtti beni iste dedim, ama geri kalani hep tahmin edilesi seylerdi. bir de genelde yakin cekim almislar hep sahneleri. mesela dunya nasil bir yere donusmus cok goremedik. olaylarin gelisimini cok cok kisa vermisler, kendi aralarindaki muhabbetler de cok siradandi. bilgi verme amacli degildi sure doldurma amacli gibi geldi bana.
bu malzeme ile daha kaliteli birsey cikabilir mis. bir daha kimse 9 gibi bir karakter yapmaz mesela, keske bunu iyi degerlendirselerdi.

evet canım senaryo yeterli olsaydı zaten daha uzun bir film çıkardı, mesela teknikler çok güzel olduğu halde doya doya mekanları izleyemedik, o animasyon karelerini görmek isterdim geniş geniş.

karakterler çok tatlıydı, rakamların verilişi ve herbirinin farklı karakteri simgelemesi de çok hoştu aslında. ama dediğin gibi biraz sığ kalmış bir animasyondu...akannehir

hemen hemen bütün filmlerini izlediğim bir yönetmendir. candır canandır. bir de bir çok filminde kulladığı olmazsa olmaz bir kadrosu vardır tim amcanın. konusu geçti mi bilmiyorum ama şimdi de Alice in Wonderland geliyor. yine Tim kadrosu, Mia Wasikowska, Johnny Depp.. merakla bekliyoruz!

Katılıyorum Malice önünde saygıyla eğiliyorum ustanın...

Konusu geçti tabiki Malice, keşke bir göz atıp geçseydin yorumuna, neyse en sevdiğim yönetmenlerden biri, kadrosu, zekası, karakterleri...

Katılıyorum Malice önünde saygıyla eğiliyorum ustanın...

eğilmemek mümkün değil opuyorumnanaktan

Sleepy Hollow u izledim sonunda . Tim Burton ve Johnny Depp izlemeyi özlemişim. Film su gibiydi baştan sona sıkılmadan izledim ayrıca espirili anlatımı müthişti son zamanlarda hiç gülmediğim kadar güldüm .harikasın Timmmmmm

En sevdiğim yönetmenlerden biridir Tim Burton; yarattığı mekanlar ve çizdiği absürd karakterlerle kendi tarzını ortaya koyan ve filmlerinin nitelik farkı olsa da her yapımında kendine has üslubunu kullanan; çizgisi, duruşu belli bizi gündelik yaşamın sıradanlığından koparan ve bilinmeyenin yolculuğuna çıkaran bir yönetmen.

Edgar Allan Poe'dan etkilenmiş bir yazardır; Edgar Allan Poe'nun şiir ve öykülerini okuyanlar Tim Burton'un yapımlarında izlerine de rastlar. Sanki Poe'nun karanlık dünyasının dışavurumudur Burton filmleri.

En sevdiğim filmlerinden birkaçını sıralamak istedim ayrıca ama hiçbir seçim yapamadım=)))

Ed Wood sanırım az duyulan filmlerinden onu tavsiye edeyim henüz izlememiş Tim Burton severlere.

tim burton ve coni ayrılmaz bir ikili bence..uğur yücel ve şener şen gibi çok yakışıyolar bence:1closedeyes:
allahın egzantiriklerisempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…