- Konu Sahibi PurpleRain
-
kızlar 9 u izledim ama tim burton tadı vermiyor film , ve asmin'in de söylediği gibi sonu tahmin edilebilir olmuş:) yinede hoş vakit geçirtiyor keşke daha uzun olsaymış
malesef canım, sonunu beğenen duymadım bugüne kadar, demek genel kanı aynı :uhm:
belkide sonunun beğenilmemesindeki sebep filmin hemen bitmesi.. tahmin edilir bile olsa sonu ,gülümseme bırakıyor yüzde :)
hadi ya üzüldüm valla... alice i bekliyorum ben, hem ozamana nişanlımda gelmiş olur inşallah belki beraber gideriz:kedi:kızlar 9 u izledim ama tim burton tadı vermiyor film , ve asmin'in de söylediği gibi sonu tahmin edilebilir olmuş:) yinede hoş vakit geçirtiyor keşke daha uzun olsaymış
hadi ya üzüldüm valla... alice i bekliyorum ben, hem ozamana nişanlımda gelmiş olur inşallah belki beraber gideriz:kedi:
ışıklarını kırpıştırmaları çok şirindi opuyorumnanaktanikizleri ben de cok sevmistim :)))
evet ikizler çok hoş.. filmde müzik çalarken makinenin ağır çekimde gelişi çok gzldi değilmi kızlar? aslında uzun olsa bence hepimiz çok severdik filmi.. başlamasıyla bitmesi bir oluyor
ya kizlar siz sanirm filmin kisaligini dert etmissiniz sadece ama acikcasi seneryo da beni tatmin etmedi..
en sevdigim kismi bilim adaminin ortaya ciktigi kismdi. aha burda sasirtti beni iste dedim, ama geri kalani hep tahmin edilesi seylerdi. bir de genelde yakin cekim almislar hep sahneleri. mesela dunya nasil bir yere donusmus cok goremedik. olaylarin gelisimini cok cok kisa vermisler, kendi aralarindaki muhabbetler de cok siradandi. bilgi verme amacli degildi sure doldurma amacli gibi geldi bana.
bu malzeme ile daha kaliteli birsey cikabilir mis. bir daha kimse 9 gibi bir karakter yapmaz mesela, keske bunu iyi degerlendirselerdi.
katılıyorum canım, film çok kısa; fragmanda çalan müziği duyamadım, sen duydun mu canım? belki de benim dikkatimi çekmedi, duyamadım :uhm:
ay ben hala izleyemedim öff ya bıktım şu net sorunlarından
yok bende duyamadım o şarkıyı , çalan slow şarkıda soundtrackte yoktu :)
hemen hemen bütün filmlerini izlediğim bir yönetmendir. candır canandır. bir de bir çok filminde kulladığı olmazsa olmaz bir kadrosu vardır tim amcanın. konusu geçti mi bilmiyorum ama şimdi de Alice in Wonderland geliyor. yine Tim kadrosu, Mia Wasikowska, Johnny Depp.. merakla bekliyoruz!
hemen hemen bütün filmlerini izlediğim bir yönetmendir. candır canandır. bir de bir çok filminde kulladığı olmazsa olmaz bir kadrosu vardır tim amcanın. konusu geçti mi bilmiyorum ama şimdi de Alice in Wonderland geliyor. yine Tim kadrosu, Mia Wasikowska, Johnny Depp.. merakla bekliyoruz!
Katılıyorum Malice önünde saygıyla eğiliyorum ustanın...
tim burton ve coni ayrılmaz bir ikili bence..uğur yücel ve şener şen gibi çok yakışıyolar bence:1closedeyes:
allahın egzantiriklerisempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?