- Konu Sahibi PurpleRain
-
evet bendee :)
OST şahane bu arada opuyorumnanaktan
bu sahnede herseyin donması ve dokunduğu mısırların düşmesi değişikti, en azından 2002 yılına göre iyiydi=) tekrar tekrar izlerim hiç bıkmam bunu ya
ben dinlemedim bana yollarmısın cnm ??
resimler çoook qüzel tucecimm :)
bu resimdeki aydaki yansıma çok qüzel olmuş
Big Fish ten kareler..
linkinimi? indirmeden dinleyebiliyosun canımsırnaşık şey
Jango - Free Music - Internet Radio that Plays What You Want! Listen to Music Online Radio Stations
http://www.klippi.net/video/x4hsy2_pearl-jam-man-of-the-hour-live-klip.html
canım burdan bak istersen diğeri açılmıyo
evet canım bende çok seviyorumşarkı çok qüzel filmde neden dikkat etmediğimi anlamadım :))
filmin en sonunda çalıyo bu canım, bişey değil canım ne demek=)ben de dinliyorum, çok güzel burcu teşekkürler canım, dikkat etmemişim filmde a.s.
ay çok merak edıyorum bunu ızlemek ıstıyorum artık yaArkadaşlar 9 filminin torrenti çıkmış; bulup indirdim ve bir güzel izledim.
Tekniği ile kullanılan sahneler ve renkler bakımından çocuklara değil yetişkinlere hitap ediyor. Konusu ilginç, sahneleri sürükleyici bir macere animasyonu diyebilir ama süresi çok kısa ve sonunu da fazla beğenmedim açıkçası; bir de soundtrackinden çok umutluyum ama fragmanındaki aksiyonu bulamadım müziklerde...karakterler olabilecekleri en şirin formda, beter böceğe benzeyen bir tip vardı (6); o benim favorim :kedi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?