devam eden sessizlik

Son konuşmadan sonra buradaki bi'çok arkadaş gibi düşünmüyorum ben. Eğer bu konuşmayı yapan erkek olsaydı "ailem de gelsin, her gün iş çıkışı gideyim sen gelmeden eve gideyim" vs. deseydi buradaki tüm bayanlar "evlenmiş, madem öyle annesinin eteğinin dibinden ayrılamayacaktı evlenmeseymiş ozaman:19:" derdi ki dediler de.

Geçen bi'konu vardı arkadaşın eşi işten çıkıp evine gitmeden hep annesine uğruyodu vs.ordaki yorumlarda anne kuzusu, aman çekilmez, işin zor denilmişti.

Ee bu konuda ne değişti?

Erkekler de bizler gibi kaynana olarak düşünüyorlar. Sonuçta hepimizin kendinde olmasada çevresinde örnekler mevcut. Haliyle örnekleri baz alıp, aileler uzak olsun diyo. Bu aileyi istememek değil, ileriyi görerek önlem almak.

Şahsen ben kk'de bi'çok konuda tek taraflı düşünüldüğünü görüyorum.

İstediğin kadar benim ailem hiç bi'şey yapmadı de, aynı soruyu ona yöneltsek o da der benim ailem hiçbi'şey yapmadı veya senin lafının üstüne yoo şöyle şöyle yaptılar diye.

Biz kadınlar kaynananın bi'bakışından bile anlamlar çıkarıp kötü kaynana damgası yapıştırıyorken bence ileriyi düşünerek iki tarafa da eşit uzaklık bana mantıklı geliyor.

Sizin olay saçma. Ben evlenirken ailem niye düzenini bozsun gelsin veya ben evlenecek olgunluğa gelmişim niye ille de annem de annem yapayım. Erkek yapsa hoop ana kuzusu evlenmesin ozaman! derken saçma geldi bilemedim.

Ama benim annem rahatsız, babam şöyle derseniz, o da evin bir oğluyum, babamların bana ihtiyaçları var der işin içinden çıkamazsınız. Ayrıca ben erkek olsam ben de istemem bukadar içli dışlı olmayı (yaşamadan örnekleri baz alarak konuşanlardanım:1:) Görüyoruz ki yeni kurulmuş çekirdek aileler gül gibi geçinirken hep tartışma konuları; ky,kp, görümce, kuzen vs vs.

Eşit uzaklık iyidir.:ssz:

Son konuşmadan sonra buradaki bi'çok arkadaş gibi düşünmüyorum ben. Eğer bu konuşmayı yapan erkek olsaydı "ailem de gelsin, her gün iş çıkışı gideyim sen gelmeden eve gideyim" vs. deseydi buradaki tüm bayanlar "evlenmiş, madem öyle annesinin eteğinin dibinden ayrılamayacaktı evlenmeseymiş ozaman:19:" derdi ki dediler de.

Geçen bi'konu vardı arkadaşın eşi işten çıkıp evine gitmeden hep annesine uğruyodu vs.ordaki yorumlarda anne kuzusu, aman çekilmez, işin zor denilmişti.

Ee bu konuda ne değişti?

Erkekler de bizler gibi kaynana olarak düşünüyorlar. Sonuçta hepimizin kendinde olmasada çevresinde örnekler mevcut. Haliyle örnekleri baz alıp, aileler uzak olsun diyo. Bu aileyi istememek değil, ileriyi görerek önlem almak.

Şahsen ben kk'de bi'çok konuda tek taraflı düşünüldüğünü görüyorum.

İstediğin kadar benim ailem hiç bi'şey yapmadı de, aynı soruyu ona yöneltsek o da der benim ailem hiçbi'şey yapmadı veya senin lafının üstüne yoo şöyle şöyle yaptılar diye.

Biz kadınlar kaynananın bi'bakışından bile anlamlar çıkarıp kötü kaynana damgası yapıştırıyorken bence ileriyi düşünerek iki tarafa da eşit uzaklık bana mantıklı geliyor.

Sizin olay saçma. Ben evlenirken ailem niye düzenini bozsun gelsin veya ben evlenecek olgunluğa gelmişim niye ille de annem de annem yapayım. Erkek yapsa hoop ana kuzusu evlenmesin ozaman! derken saçma geldi bilemedim.

Ama benim annem rahatsız, babam şöyle derseniz, o da evin bir oğluyum, babamların bana ihtiyaçları var der işin içinden çıkamazsınız. Ayrıca ben erkek olsam ben de istemem bukadar içli dışlı olmayı (yaşamadan örnekleri baz alarak konuşanlardanım:1:) Görüyoruz ki yeni kurulmuş çekirdek aileler gül gibi geçinirken hep tartışma konuları; ky,kp, görümce, kuzen vs vs.

Eşit uzaklık iyidir.:ssz:

son yorumlar bakış açımı değiştirmeme yardımcı oldu kızlar teşekkürler nişanlımla konuştum.
bana sen o şekilde konuştuğun için öyle dedim diyor.
sinirle söyledim vs vs.
elbette ki aile önemli ve ihtiyaçları olduğunda ben senden önce bu konuyu teklif ederim zaten dedi.
hatta uçak biletlerini alırım gelirler falan dedi.
bilmiyorum ya bi bakıma onada hak veriyorum.
bi bakıma kendime de hak veriyorum.
allah kötü günler göstermesin ama anlaşılan şu ki galiba bi şekilde ortayı bulmak gerekecek.

geriside çiftin anlaşılan kalmış. inş iyi olur ne diyeyim. tüm yorum yapanlara teşekkürler

Canım ben sana ilk konunda demiştim sen öyle dedin diye demiştir inat yapmıştır onunda senin aileni istemediğini düşünmüştür diye. Bende aynen dediğin gibi ortada kalan yerleri yazın. Böyle şeyler için birbirinizi kırmaya değmez. Ama nişanlının yaklaşımı kötü bu bir gerçek.

son yorumlar bakış açımı değiştirmeme yardımcı oldu kızlar teşekkürler nişanlımla konuştum.
bana sen o şekilde konuştuğun için öyle dedim diyor.
sinirle söyledim vs vs.
elbette ki aile önemli ve ihtiyaçları olduğunda ben senden önce bu konuyu teklif ederim zaten dedi.
hatta uçak biletlerini alırım gelirler falan dedi.
bilmiyorum ya bi bakıma onada hak veriyorum.
bi bakıma kendime de hak veriyorum.
allah kötü günler göstermesin ama anlaşılan şu ki galiba bi şekilde ortayı bulmak gerekecek.

geriside çiftin anlaşılan kalmış. inş iyi olur ne diyeyim. tüm yorum yapanlara teşekkürler

İyi yapmışsınız canım tekrardan konuşarak ben zannetmiyorum ki erkek arkadaşın aileni sevmediğinden böyle bi'tepki veriyor. Bu şey gibi burda okadar çok kaynana ile sorunları okuyoruz ki istemdışı sevgili annesi deyince gözlerimiz büyüyo:1:

Emin ol tam tersi durumda olsaydınız sen buraya "nişanlım ailesine yakın oturalım istiyo, annesi vs.rahatsızmış tamam haklı ama ben sürekli içli dışlı olalım istemiyorum. Ya sorun çıkarsa:50:" diye konu açacaktın ve gelen yorumlar da "sakın izin verme, uzak olsun, sorun olur" olacaktı:31:

Allah ailelerimize sağlık, uzun güzel bi'ömür versin tek çocuğum ailem hasta vs. dersen o da benim ailem de yaşlı evin oğlu olarak uzağa gidemem der. Yuva kurmayı istiyorsanız bu tür şeyleri göze almanız lazım. Senin ailenin yanında olman bi'uçağa bakar onun da dediği gibi.

Şu güzel dönemlerinizi böyle abuk şeyler yüzünden kötü geçirmeyin. Bak kaç gündür canın sıkkın:50:

İnşallah en kısa zamanda aranız düzelir:nazar:

zaten ailen de emin ol gelmeyecektir. babanın veya annenin 27 yıl yaşadığı yerden kopabileceğini mi sanıyosun?
yaşlılığını orada geçirmek isteyecek tabiki. kendi memleketinde.
peşinden gelip de seni bikaç saat görüp diğer zamanlarda sıkıntıdan patlayacağına,gider 30 senelik arkdşlarıyla oturur vakit geçirir.
seni görmek istediği zamanda gelir 1 hafta "kaliteli" zaman geçirirsiniz ve giderler.
bence en güzeli iki aileye de eşit uzaklıkta biryerleri yazmak.

ha şu da var tabi :)
siz böyle doğmamış çocuğa don biçicez diye kavga ediyosunuz ama hayatın sizi nereye sürükleyeceğini bilemezsiniz.
hiçbirşey planlandığı gibi gitmiyor malesef.
Allahtan hayırlısını isteyin bence.
mutluluklar..

Back
X