- Konu Sahibi karbeyaz00
...
Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar sevgilimle 2 bucuk aydır beraberiz onceki konularımda detaylı yazmıstım herseyi.
Biranda basladık herseye 2 haftada sevgili olduk ama sanmayın ki öle aklımız ki hava sürekli ilişki kuran birileriyiz.
İkimizin de 3 yıl boşluktan sonraki sevgilisiyiz.
Zamanla bazı hareketleri bni ondan soğuttu örneğin kız gibi ağlar cok duygusaldır .
Cimri olduğunu düşünüyordum bunu paylastım onla meger bn calısıyorm o calısmıyor diye cekiniyormus baba parasıyla artistlik tasladığını düşünürüm diye dengeliyormus hesabı coğu zaman.
Birde kendisini begenmiyordu önceki ilişkilerinde terkediliği için hep özgüveni gitmiş..
İyi yönlerine gelince beni cok seviyor taparcasına asık bana hayatını bana adadı bu kısa süre zarfında tek istediği benim resmen arkadasları zaten cok yoktu ama benden sonra hiçbirini istemedi öyle.
Ünivertsitedeyiz aynı okulda sürekli dipdibeydik nefes almadan.. bi haftasonu ayrıydık.
Bu süre zarfında gelgitlerim olmaya basladı soğumus gibiyim ama ona sölemedm basta sonra tutamayıp kendimi söledim 3-4 gün önce mahvoldu ama bnde mutlu değilim. Psikolojikmen ilişkiden de korkuyorum kaçıp gidesim tek basıma acı cekesim var içimi kemiriyo evlencği kişi böyle birimidir düşünceleri filan diye. Aşık değilim sadece seviyordum güvenilir ve beni cok seviyor.
Şimdi ara verdik 1 hafta hiç konusmamaya yine karsımdas cok ağladı bni soğutuyo bu durum ama elinde değil karakteri öyle duygusal baya.
Şimdi daralıyorum ara ara 2 gündür arasam mı diyorum dönmek istiyorum bi yandan yine soğurum diye korkuyorum onuda iyice yalama yapmak istemiyorum. Çok kararsızım..
Anızda sevdiğinden böle başlarda soğuyup düzelen varmı ilerde aşık olunabilir mi?
Sizde suan terkettim gibi durum ama pişman olurmuyum bu tarz bişe yaşayan varmı![]()
Kızlar sevgilimle 2 bucuk aydır beraberiz onceki konularımda detaylı yazmıstım herseyi.
Biranda basladık herseye 2 haftada sevgili olduk ama sanmayın ki öle aklımız ki hava sürekli ilişki kuran birileriyiz.
Zamanla bazı hareketleri bni ondan soğuttu örneğin kız gibi ağlar cok duygusaldır .
Cimri olduğunu düşünüyordum bunu paylastım onla meger bn calısıyorm o calısmıyor diye cekiniyormus baba parasıyla artistlik tasladığını düşünürüm diye dengeliyormus hesabı coğu zaman.
Birde kendisini begenmiyordu önceki ilişkilerinde terkediliği için hep özgüveni gitmiş..
İyi yönlerine gelince beni cok seviyor taparcasına asık bana hayatını bana adadı bu kısa süre zarfında tek istediği benim resmen arkadasları zaten cok yoktu ama benden sonra hiçbirini istemedi öyle.
Ünivertsitedeyiz aynı okulda sürekli dipdibeydik nefes almadan.. bi haftasonu ayrıydık.
Bu süre zarfında gelgitlerim olmaya basladı soğumus gibiyim ama ona sölemedm basta sonra tutamayıp kendimi söledim 3-4 gün önce mahvoldu ama bnde mutlu değilim. Psikolojikmen ilişkiden de korkuyorum kaçıp gidesim tek basıma acı cekesim var içimi kemiriyo evlencği kişi böyle birimidir düşünceleri filan diye. Aşık değilim sadece seviyordum güvenilir ve beni cok seviyor.
Şimdi ara verdik 1 hafta hiç konusmamaya yine karsımdas cok ağladı bni soğutuyo bu durum ama elinde değil karakteri öyle duygusal baya.
Şimdi daralıyorum ara ara 2 gündür arasam mı diyorum dönmek istiyorum bi yandan yine soğurum diye korkuyorum onuda iyice yalama yapmak istemiyorum. Çok kararsızım..
Anızda sevdiğinden böle başlarda soğuyup düzelen varmı ilerde aşık olunabilir mi?
Sizde suan terkettim gibi durum ama pişman olurmuyum bu tarz bişe yaşayan varmı![]()
Asik degilsen gec bence.
Ben o hatayi yaptim, asik olmadigim biriyle iyi bir insan oldugu icin ciktim, sonra terk ettim ve ziyan ettigim zamana acidim. Bu hatayi ben yaptim, bence sen de yapma.
Yani iyi yonleri kotu yonleri diye liste yapiyorsan zaten sevmiyorsundur, sevseydin seviyorum der gecerdin , Allah Allah yapsam mi yapmasam mi diye dusunmezdin. Sevmedigin biriyle olmak icin cok gencsin, ben sahsen evde kalmaya dogru gidiyorum ve sevmedigim biriyle olmayi yeni yeni dusunmeye basladim.
Bir de aglayip zirlamasini ben hic begenmedim, psikolojik santaj yapiyor, kendini acindiriyor resmen.
Ayrı kaldığınız 1 haftalık süreçte onu özlediniz mi hayatınızda bir boşluk yarattı mı ? Cevabınız evetse sadece fazla iç içe olmanın verdiği bunalmak sizinki.. Ama eğer hayır özledim diyorsanızda ciddi anlamda soğumuşsunuzdur.
biz hanımlara çoğu zaman rahat batıyo sanırım![]()
Önceki konunu okumuştum hatırladım.
Şahsen ben böyle bi'adamla yapamam.
Adam ağzıyla ben eziğim, beni nasıl sevdin falan diyomuş üstüne bi'de ağlıyosa ben çekemezdim açıkcası.
Erkekler de ağlar da biz pek alışkın değiliz onların böyle olurolmadık her şeyde bizler gibi salya sümük moduna geçmesine
Ben kendim zaten en ufak sözde gözüm dolar sevgilim bu karakterde olsa acıların çifti gibi gözümüzün yaşı kurumaz
Bence dün ara vermişsiniz bırak biraz kendini dinle seviyosan dayanamazsın zaten, ara vermek illa bitmek demek değil biz iki buçuk yılda küçük bi'ara vermiştik yarıyo açıkcası bize.
Bi'de biz de üniversitede aynı bölüm, aynı sınıftaydık. Heran dipdibe olmayın, git kız arkadaşlarınla takıl o da erkek arkadaşlarıyla takılsın. Sürekli dipdibe olunca gözüne batar hale geliyo daha çok didişiyosun. Karşılıklı konuşun kim ister sevgilisinin eziğim ben demesini...