• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devam mı tamam mı demeliyim kızlar??

humas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2008
96
0
0
Adana
arkadaşlar yaklaşık iki yıl önce tanıştığım küse barışa görüştüğüm biri vardı hayatımda.Farklı şehirlerde yaşıyoruz ve ben okulumu bitirmeme rağmen onun hala bir senesi var + askerliği..kısacası bu aradaki mesafe ve zıt düşmelerle en az iki yıl daha demek...yaşımız cok küçük değil. Evlenecek duruma geldik. işim gücüm olduğu için öncelikli olarak ben yani..İlişkimizdeki olumlu yön karşılıklı sevgi ya da bağlılık ancak zaman bunu fazlasıyla yıprattı;gözlemliyoruz..Şimdi o benden bi karar vermemi istiyo ; ya onla çıkmaya devam etmek ya da bitirmek tamamen.. Aslinda istediği cıkmaya devam etmek ancak bunu da ben istemiyorum uzun süreli flörtün iki tarafı da her yönden yıprattığına inanıyorum. Aramızdaki mesafe de cabası...Siz olsanız ne yapardınız??,benneyaptımki

İçinizden nasıl geliyorsa öyle yapın...

İstemiyorsanız ki istemiyorsunuz kabul etmeyin o halde.

Kimse sizi bu konuda zorlayamaz elbette ,kararı verecek olan gene sizsiniz.

Uzun süreli flörtlerden haz almıyorsunuz anladığım kadarıyla,bu adamında önünde 2 yıl belki de fazlası var.

İçinizde kuvvetli bir sevgi ve istek olsaydı buraya konu açmazdınız zaten,bence siz de cevabı biliyorsunuz :teselli:

sanırım artık istediğin şey flörtten daha çok hayatına bir an önce şekil vermek
hayatında olan insanla böyle birşeyin olabilmesi için de gereken zamana tahammülün kalmamış
O.....Mavi'ye katılıyorum cevap zaten ortada

Seviyo musun humascıyım eğer seviyorsan devam etmelisin tabisiii
Önemli olan budur tatlım...
Mesafeleri ve zamanı sevgiylen aşklan aşacaksınız sositososito

arkadaşlar yaklaşık iki yıl önce tanıştığım küse barışa görüştüğüm biri vardı hayatımda.Farklı şehirlerde yaşıyoruz ve ben okulumu bitirmeme rağmen onun hala bir senesi var + askerliği..kısacası bu aradaki mesafe ve zıt düşmelerle en az iki yıl daha demek...yaşımız cok küçük değil. Evlenecek duruma geldik. işim gücüm olduğu için öncelikli olarak ben yani..İlişkimizdeki olumlu yön karşılıklı sevgi ya da bağlılık ancak zaman bunu fazlasıyla yıprattı;gözlemliyoruz..Şimdi o benden bi karar vermemi istiyo ; ya onla çıkmaya devam etmek ya da bitirmek tamamen.. Aslinda istediği cıkmaya devam etmek ancak bunu da ben istemiyorum uzun süreli flörtün iki tarafı da her yönden yıprattığına inanıyorum. Aramızdaki mesafe de cabası...Siz olsanız ne yapardınız??,benneyaptımki

olumlu yön gerçekten var mı:1shok:

hayatının belli bir dönemine gelmiş siz ve en azından 2 sene içerisinde yaşayamayacağınız düşünceleriniz var. ortada bir gerçek var bunu görmüşsünüz. ayrılmak istiyorsunuz. ayrı şehirlerde olmak kolay değil hele sevgi yoksa bu zaten yürümez.

2 sene iş bulma faslı derken önünüzde en az bir 3 yıl var.

her ne kadar kararını vermiş gibi görünsende yine de sormak istiyorum.

siz gerçekten birbirinizi seviyor musunuz?

birbirinizle mutlu olacağınıza inanıyor musunuz?

Arkadaşım uzun süreli ilşki yıpratıyor diye bir kural yok evlenenler nasıl yapıyorlar
aradaki mesafede dert değil dayanmak tabiiki guç (ben de şu an uzaktayım ) ama insanın Çekemeyeceği şey başına gelmeyenmiş başına gelince öyle bir çekiyor ki ben bunu bizzat tecrübe edindim...
Dediğim gibi bunlar sevgi saygı bağlılık sadakat önkoşuluyla çekilecek şeyler
ancak bunlardan biri sekteye uğruyorsa bir problem var demektir..
Sen kendinde bunlardan birini eksik görüyorsan bence bitirmen en hayırlısı olur hem senin için hem karşı taraf için...

uzun süreli flörtün ilişkiyi yıprattığına inanmıyorum ben.anladığım kadarıyla bazı sebeplerden dolayı yıpranmışsınız.eğer devam etmek istemiyorsanız bir an önce bitirin bence

bence ıcınıze sınmeyen bır seyler var
oyle olmasa idi bize fıkırlerımızı sormaz dırek "devam" derdınız
olmuyorsada zorlamanın bır anlamı yok bence boshayallersmile

ilk önce sunu merak ettim o sizden cevap mı bekliyor. yani size ayrılalım mı nedersin gibi bi soru sormuş.yanı siz isterseniz devam edecek cocuk için fark eden bişey yok olsanızda olur olmasanızda gibi anladım ben. hımm bence cokta düşünülecek birşeyı kalmamışşş

Bir ilişkide bir kere ayrılmaya gör..Yeniden birleştiğinizde hiçbir şey eskisi gibi olmuyor.
(Tecrübeyle sabittir..)
Şayet sevginizin mesafeleri aşacağına ve yaşlandığınızda vitriniyle değil yüreğiyle anlaşacağınızı düşünüyorsanız ayrılmak kadar saçma bir şey olamaz.Fakat biz bunları yapamayız diyorsanızda daha fazla birbirinize acı çektirmeyin..Zaman ne kadar uzun olursa unutmasıda o denli zor olur..

İçinizden nasıl geliyorsa öyle yapın...

İstemiyorsanız ki istemiyorsunuz kabul etmeyin o halde.

Kimse sizi bu konuda zorlayamaz elbette ,kararı verecek olan gene sizsiniz.

Uzun süreli flörtlerden haz almıyorsunuz anladığım kadarıyla,bu adamında önünde 2 yıl belki de fazlası var.

İçinizde kuvvetli bir sevgi ve istek olsaydı buraya konu açmazdınız zaten,bence siz de cevabı biliyorsunuz :teselli:

sanırım haklısınız.

sanırım artık istediğin şey flörtten daha çok hayatına bir an önce şekil vermek
hayatında olan insanla böyle birşeyin olabilmesi için de gereken zamana tahammülün kalmamış
O.....Mavi'ye katılıyorum cevap zaten ortada

Hayatıma bir yön vermek istiyorum kesinlikle, ancak bunun için acele de etmeyeceğim.. Dediğim gibi çok uzak olmamız birbirimizi neredeyse hiç görmememiz ve en son ayrılığımızda yaşananlar beni bu noktaya getirdi açıkçası..Bir de arkadaşlardan biri size mi bırakmış devam edip etmemeyi demiş. Bana yaptığı yanlıştan sonra çok dil döktü ve bana göre hafife alınmayacak bi yanlış olduğunu söylediğim için en sonunda sen ver kararını; zorla güzellik olmuyo tarzı konuştu.

Arkadaşım uzun süreli ilşki yıpratıyor diye bir kural yok evlenenler nasıl yapıyorlar
aradaki mesafede dert değil dayanmak tabiiki guç (ben de şu an uzaktayım ) ama insanın Çekemeyeceği şey başına gelmeyenmiş başına gelince öyle bir çekiyor ki ben bunu bizzat tecrübe edindim...
Dediğim gibi bunlar sevgi saygı bağlılık sadakat önkoşuluyla çekilecek şeyler
ancak bunlardan biri sekteye uğruyorsa bir problem var demektir..
Sen kendinde bunlardan birini eksik görüyorsan bence bitirmen en hayırlısı olur hem senin için hem karşı taraf için...

sana katılıyorum dilal, eğer bir aradaysan ya da sık sık görüşebiliyorsan, cok şey paylaşmışsan ve o insandan eminsen uzun süreli ilişkide sıkıntı yoktur. Ancak biz birbirimizi cok uzun süreli görmüyorduk dolayısıyla paylaşımımız çok az oluyordu.En son hayatımda netlik olsun senelerce flört edemem hele de söz nişan olmadan deyip ayrıldığımda 3-4 ay görüşmedik. Bu süre zarfında buna bi kız aşık olmuş sözde arkadaşça bir kaç kez görüşmüşler.Kız sevdiğini söyleyince bu da benim sevdiğim var demiş reddetmiş...Böyle bir olayı uyduracak birisi değil arkadaşlar ancak benim görüşüm böylesi birşeyi kaldırmaz. Hayatında olmasam da kalbindeysem bi insanın değil birinin ona açılması; o kızla bi yerlerde "dostça"bile oturmaması lazımdı..

evet bitti tamamen. hiç başlamanın bile gereği yokmuş yazık oldu kaybettiklerime gerçi karşımdakinin kaybının büyüklüğünü düşününce solda sıfır kalıyo benimki :kahve:

evet bitti tamamen. hiç başlamanın bile gereği yokmuş yazık oldu kaybettiklerime gerçi karşımdakinin kaybının büyüklüğünü düşününce solda sıfır kalıyo benimki :kahve:

Hayranım böyle kararlı hanımlara... kaydirigubbakcemile5
Elbette işiniz, statünüz kolaylaştırıyor kararınızın arkasında durmayı, neticede yolunu çizen birini olumsuz gelişmeler kolay kolay yıldıramaz...
Bizimle paylaştığınız gelişmelerin tüm "arada kalmışlara" örnek olmasını diliyorum zira gelgitler kadınları yıpratır, erkekler "Ne olacak, nasıl olacak, şunu söylemeseydim daha mı iyi olurdu?" vs. soruları sormadan bir köşede ya bekler ya da tüm yaşananları aklından siler atar. Kadınlarsa sanki arada "Leyla Mecnun" aşkı varmış gibi askıya alınmış hatta bitmiş ilişkisini kambur misali taşır ve kendine, hayata uzun süre başka şans vermez. :delphin:
Burda "aydınlığı" göstermeye çalıştığımız yorumlar için "Ayrıl demek kolay, herkes ayrılma meraklısı" tarzda eleştirilerde bulunan hanımlar için de örnek teşkil etmişsiniz.
Siz kararlı olunca karşı tarafın aşkı, bağlılığı gerçekse zaten devam ettirmek için çaba harcayacaktır, kadının kendini çekmesi erkek için net bir ayrılık kararı değil, sizi hak ediyorsa mücadeleye başlaması için bir işarettir. Yok sizi hak etmiyor mu, gidene el sallanır.Sizin yaptığınız gibi... Onunla veya onsuz hayırlısı olsun, mutluluklar... :nazar:

Hayranım böyle kararlı hanımlara... kaydirigubbakcemile5
Elbette işiniz, statünüz kolaylaştırıyor kararınızın arkasında durmayı, neticede yolunu çizen birini olumsuz gelişmeler kolay kolay yıldıramaz...
Bizimle paylaştığınız gelişmelerin tüm "arada kalmışlara" örnek olmasını diliyorum zira gelgitler kadınları yıpratır, erkekler "Ne olacak, nasıl olacak, şunu söylemeseydim daha mı iyi olurdu?" vs. soruları sormadan bir köşede ya bekler ya da tüm yaşananları aklından siler atar. Kadınlarsa sanki arada "Leyla Mecnun" aşkı varmış gibi askıya alınmış hatta bitmiş ilişkisini kambur misali taşır ve kendine, hayata uzun süre başka şans vermez. :delphin:
Burda "aydınlığı" göstermeye çalıştığımız yorumlar için "Ayrıl demek kolay, herkes ayrılma meraklısı" tarzda eleştirilerde bulunan hanımlar için de örnek teşkil etmişsiniz.
Siz kararlı olunca karşı tarafın aşkı, bağlılığı gerçekse zaten devam ettirmek için çaba harcayacaktır, kadının kendini çekmesi erkek için net bir ayrılık kararı değil, sizi hak ediyorsa mücadeleye başlaması için bir işarettir. Yok sizi hak etmiyor mu, gidene el sallanır.Sizin yaptığınız gibi... Onunla veya onsuz hayırlısı olsun, mutluluklar... :nazar:

teşekkürler umutlu ol, umarım hiç bir bayan kendinisi "mecbur" hissetmez karşısındaki erkeğe:kahve:

sevseydn bunu düşünmez beklerdn bence ayrılmalısın sana bunları düşündürttüğüne göre 3 yıl beklemene değecek bir ilşki yok ortada

Bence onu da daha fazla bekletmeden bitirin eger sizi seviosa zaten harap olmustur:çok üzgünüm: istemiyorsanız devam etmenin hicbir anlamı yok. ben 3 yıl önce sevdiime kavusacaim günü beklmee karar verdim önümzde daha 6 yıl var :uhm: allahtan yasım küçük:1rolleyes:

Bence onu da daha fazla bekletmeden bitirin eger sizi seviosa zaten harap olmustur:çok üzgünüm: istemiyorsanız devam etmenin hicbir anlamı yok. ben 3 yıl önce sevdiime kavusacaim günü beklmee karar verdim önümzde daha 6 yıl var :uhm: allahtan yasım küçük:1rolleyes:

sen avantajlıymışsın bak yaşın küçükmüş canım bizde o yok sırnaşık şey

Back
X