Bebek Beslenmesi devam sütüyle ilgili yardım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Tane5501

Bal böceklerim❤️
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2012
354
31
arkadaslar kızım altı bucuk aylık ve 15 gun once emmeyı bıraktı.bende sağıyorum ama sagmakla ne kadar olabılır sadece gecelerı yetıyor sagdıgım sut.gümdüzlerıde önce kahvaltı sonra meyve yoğurt çorba ve kasık maması verıyorum.acaba bende devam sütü kullanmak zorunda mıyım bılenler bır bılgı verebılırmı

arkadaslar kızım altı bucuk aylık ve 15 gun once emmeyı bıraktı.bende sağıyorum ama sagmakla ne kadar olabılır sadece gecelerı yetıyor sagdıgım sut.gümdüzlerıde önce kahvaltı sonra meyve yoğurt çorba ve kasık maması verıyorum.acaba bende devam sütü kullanmak zorunda mıyım bılenler bır bılgı verebılırmı
Merhabalar bebeğin daha çok küçük anne sütü en faydalı şey onun için ama yetmediği durumlarda elbette devam sütü kullanmalisin ek gıda iki çay bardağıni gecmemeli.devam sütüyle ilgili tek tavsiyem iyi araştırman ben bebelac veriyordum ama çok şikayet okudum artik kullanmamaya karar verdim.

Ben bebekliğinden beridir hem anne sütü hem devam sütü veriyorum, ilk başta bebelac 1 kullandım, 2 numaraya geçeceğim zaman int.ten yorumları okudum, 2 numara topak topak oluyormuş, inanmadım ve 2 numara aldım, gerçekten berbattı, kızım biberonda çekemiyordu, sonra aptamil 2 ye geçtim, kızım şu an 8 aylık, bir ay sonra aptamil 3 e geçecem, fiyatı biraz pahalı ama bebeklerimiz için o kaliteye değer..

Kahvaltısı için çavdarlı, yulaflı kaşık maması
Gece için 7 tahıllı ya da armutlu muhallebi

Sma ve aptamil en iyiler diye biliyorum doktoruna danış yada markette ikisini eline al ve değerlerini karsilastir :KK66:

Kahvaltısı için çavdarlı, yulaflı kaşık maması
Gece için 7 tahıllı ya da armutlu muhallebi
Bu tür mamalarda gdo var bebislerimizi en azından belli yasa kadar doğal besleyelim kızlar.ben sabahları oğluma bıldırcın yumurtası ve kasar lorunu azicik süt ve un ekleyerek cirpiyorum krep yapıp önüne veriyorum kendisi yemeyi çok seviyor 8 aylık bebekte kendisi yiyebilir deneyin bence çok hoşuna gidecek

Bu tür mamalarda gdo var bebislerimizi en azından belli yasa kadar doğal besleyelim kızlar.ben sabahları oğluma bıldırcın yumurtası ve kasar lorunu azicik süt ve un ekleyerek cirpiyorum krep yapıp önüne veriyorum kendisi yemeyi çok seviyor 8 aylık bebekte kendisi yiyebilir deneyin bence çok hoşuna gidecek
Sadece kaşık maması yapıp vermiyorum,mesela kahvaltıda, 2 kaşık hazır mama, 1 tatlı kaşığı üzüm pekmezi, 1 tatlı kaşığı keçi peyniri, 2 tane cici bebe ve tam bir yumurta sarısı, bunları karıştırıp yediriyorum

Merhabalar bebeğin daha çok küçük anne sütü en faydalı şey onun için ama yetmediği durumlarda elbette devam sütü kullanmalisin ek gıda iki çay bardağıni gecmemeli.devam sütüyle ilgili tek tavsiyem iyi araştırman ben bebelac veriyordum ama çok şikayet okudum artik kullanmamaya karar verdim.
Canim bizimki kesinlikle geçiyor iki bardağı o zaman kesin vermeliyim bu formül sütlerden

Ben bebekliğinden beridir hem anne sütü hem devam sütü veriyorum, ilk başta bebelac 1 kullandım, 2 numaraya geçeceğim zaman int.ten yorumları okudum, 2 numara topak topak oluyormuş, inanmadım ve 2 numara aldım, gerçekten berbattı, kızım biberonda çekemiyordu, sonra aptamil 2 ye geçtim, kızım şu an 8 aylık, bir ay sonra aptamil 3 e geçecem, fiyatı biraz pahalı ama bebeklerimiz için o kaliteye değer..
Canim yeni doğduğunda bizde takviye amaçlı milupa kullandık hiç sevmedi çoğunu denedik hiçbirini begenmedi formül sütlerin. Yeterki o iyi beslensin kaç kutu alıp attığımızi sayamadm şu altı buçuk ayda :)

Arkadaşlar ben bir arkadaşımıın tavsiyesiyle şu süte başladım kızım bunu çok sevdi hiç kullanan var mi formül sütlerden daha faydalı değil midir sizce IMG-20150325-WA0006.jpeg IMG-20150325-WA0008.jpeg

Sma ve aptamil en iyiler diye biliyorum doktoruna danış yada markette ikisini eline al ve değerlerini karsilastir :KK66:
Eğer kullanmaya başlarsam sma tercihim olacak bir onu denemedm ve çok iyi olduğu anne sütüne en yakın onun olduğu söyleniyor

Eğer kullanmaya başlarsam sma tercihim olacak bir onu denemedm ve çok iyi olduğu anne sütüne en yakın onun olduğu söyleniyor
Canım hero baby i bi arkadaşım kullanıyor çok memnun diğer mamalar kabiz yapmış bundan memnundu.Sma ya gelince en iyi o ama biraz pahalı sevip sevmeyecgi belli değil o yüzden ilk başta en küçük boyunu al dene

Ben Hipp devam sütünü kullanıyorum topak topak yapıyor ama ıcıyor benım bebıs? Kullanan varmı Hipp i?

X