• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

devir degismis mis....

_dolce_vita_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2014
570
443
103
Diğer
slm hatunlar...
Dogru yere mi konuyu aciyorum o da ayri bi konu ama bir yardim edin bakiim ,ben mi abartiyorum yoksa bu cocuk gercekten hakli mi.(Ask konusunda biraz sansiz biriyim bununla basliim en basta)

ben 29 yasindayim yeni tanismis oldugum kiside yasca benden ufak.

her neyse dün aksam siradan bir konusma benim icin biraz üzücü ve düsündürücü oldu.

yapi geregi hemen canimli cicimli konusmam bu kiside bu yüzden bana -sözde sinirle- "sen birsey deme beceremezsinde zaten bu yasa neden geldiginide merak ediyordum ama bu durumdan kaybetiyorsun"yok efendim ben istiyormusum ki pesimden gelisin fln...bunun üstüne bende gitmek isteyen gider zorla tutmuyoruz seni dedim ve tavrimi koydum.özürler fln dilendi tabi

ama asil merak ettigim ve yorumlarinizi bekledigim, ben mi haksizim cok mu abarttim? yoksa gercekten devir degisti mi :))

İki tarafında suçu vaar bence.Yeni bir çiftsiniz sonuçta.Birbirinizi tanıma süreciniz.Böyle birbirinize çıkışmak yerine güzelce anlatmayı denemelisiniz

hayir bi de beni düsündüren sey acaba devamli olarak bu "bu yasina Kadar neden kaldin"olayi önüme gelir mi.cok kirildim :(

hayir bi de beni düsündüren sey acaba devamli olarak bu "bu yasina Kadar neden kaldin"olayi önüme gelir mi.cok kirildim :KK43:

Bunu ona sor bence canım.Çünkü ilerde problem olmasın.Yaş farkımız problem olur mu de.İlerde bunu önüme sürersen kırılırım diye anlat bence.Bir sürü çift var ve problem olmuyo aralarında :)

aslinda hep yasca benden Kücük oldu sevgililerim hic sorunda olmadi . bu kisiyede en basinda sordum olmaz felan dedi ama daha en basinda böyle birsey duyunca birde üstüne üstlük devir degisti yeni nesil demesiyle salterler atti bende:))
dedim bizim hatunlar bi akil verir;)

Benimkide benden 2 yas kücük. Bana benden yasca büyüksün ama senden hoslaniyorum demisti. Bende abartma sadece 2 yas büyügüm üstelik yasimida göstermiyorum sen benden yasli duruyorsun :KK70:Yas konusunu birdaha acmadi zaten gerci daha yeniyiz acarmi bilmem :KK14:

Benimkide benden 2 yas kücük. Bana benden yasca büyüksün ama senden hoslaniyorum demisti. Bende abartma sadece 2 yas büyügüm üstelik yasimida göstermiyorum sen benden yasli duruyorsun :KK70:Yas konusunu birdaha acmadi zaten gerci daha yeniyiz acarmi bilmem :KK14:
2 Yas sorun dgl ya,hatta konusu bile acilmaz;) sen rahat ol yani:)

Bi kitapta okumustum erkekler jendilerinden buyuk kadinlardan hoslanirmis ama kendilerindrn kucuk kadinlari severlermis bilmiyorum ama cevrmdede cok zaten ornegi kendinden buyuk biryle cikiyor sonra kendinden kucuk bi kiz bulunca buyugu birakip kucuk olanla evkeniyor tam bunla alakali 6 durumla karsialstim. Cunku erkekler dis goruntuye onem verir. Kadinlar zaten cabuk cökuyor erkek bunu bilioyr kadin cokse erkek yaninda cocugu gibi duracak onlarda bu horuntuden hoslanmaz. O yuDen kimisi citir kiz bile ariyor yani yadirgamiorum ama yasi sizden kucuk istedgm gibi yinetiyorum beni seviyor bana ilgi duyuyor diye cok baglanmayin sonra olgun kadin heveslerini birakip kaciyolar uzulursunuz:( valla kimi erkkler kendilerinden buyuk kadnlarda aski tecrube edinip kendilerinden kucuk kadinlara tattiriyolar

Kadınların cabuk çökmesi eskiden mış. Şimdi 50 yasında olup gayet de fit ve güzel görünüyor lar.
Mytears Mytears

Kadınların cabuk çökmesi eskiden mış. Şimdi 50 yasında olup gayet de fit ve güzel görünüyor lar.
Mytears Mytears
O zaman konu basligindaki gibi devir degismis:) ama yine de gercekten belli oluyor ya kuxuk erkke olgun kadin ilsikileri koskoca shakira ve sevgiliisne baksana mesela kadinndunyaca guzel oldugu halde sevgilsinn yannda ablasi gibi duruyor yinede tercih iste aman sornadan uzulmezler insallahta:)

Back
X