Doğuma Hazırlık Devlet h. De dogumyapanlardan byardimm?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

clenizz

Nirvana
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
43
8
Merhabalar. Muglada sadece bir ozel h. Var. Ben universite h. De dusunuyorum. Ama surec nasil ilerliyor? Odalar kalabalikti gordugumde. Eskiydi. Ozel oda normal dogum olursa ayarlamak zor. Gunu nerden bilecegim. Bu nedenle sanci odasina mi aliyorlar sonra noluyor ? Esimiz hangi evrelerde yanimizda oluyor ? Gece refakatci kalabiliyor mu? Sanci odasinda yalniz mi bekliyoruz? Gibi sorulara asama asama cvp verip yardimci olursaniz cok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

9 ay kontrole ozel hastanneye gittikten sonra mecburen devlet hastanesinde dogum yaptim. dogumhane de kaldigim sanci odasi iki kisilikti. bi bayan daha vardi ama sesi cikmiyodu hic.dogumhaneye aldiktan sonra 3 saatte bir gorusme izni vardi annem geliyodu yanima. esimi almadilar erkek yasakti sanirim sanci odasinda yalnizdim . dogumdan sonra sansima tek kisilik oda verdiler. refakatvi kaliyo evet annem kalmisti

Cevap icin cok tesekkur ederim. O ne oyle ya sanci beklerken saarlerce yalni başına , esin yok yaninda. Kabus gibi. Bi yandan agri bir yandan zaman geçmez. En guzel anlarin berbat olmaz mı ? Özelde açılma beklerken normal odanda yakınlarınla beraber oluyorsun di mi ? Oyle o yasak buvyasak değildir heralde ?

Canım özelde esin annen bekleyebiliyor agrin açılman boyunca onlardan çok destek aliyorsun heleki normal doğumda ama üniversiteler de kimse alınmıyor erkek hiç alınmaz sezeryandan sonra bile tek kalıyorsunuz

Canım bak tam olarak söyle oluyor bana Böceği uzerime gelirken görüyorum tavanda görüyorum yada duvarda görüyorum o arada uyanık mıyım tam o anda mı uyanıyorum bilmiyorum sonra ılk baslar gerçek sanıyordum kaçıyordum falan 2 3 dakıka duruyorum gerçek olmadığını Hatırlıyorum rahatlıyorum uyuyorum ya bulmuyorum neden oluyor psikologluk bi durum mu sence ??

Canım bak tam olarak söyle oluyor bana Böceği uzerime gelirken görüyorum tavanda görüyorum yada duvarda görüyorum o arada uyanık mıyım tam o anda mı uyanıyorum bilmiyorum sonra ılk baslar gerçek sanıyordum kaçıyordum falan 2 3 dakıka duruyorum gerçek olmadığını Hatırlıyorum rahatlıyorum uyuyorum ya bulmuyorum neden oluyor psikologluk bi durum mu sence ??
bu dediğini küçükken ateşlenınce banada olurdu

X