Merhaba eğer aşılama olacaksanız haplada iğneylede olabilir sizin yumurta durumunuza göre veryorlar. Sonra çatlatma iğnesi olacaksınız yumurtalara bakıp yine size gününü saatini söyleyecekler. Çatlatma ipnesinden 36 saat sonra aşılamanız yapılacak aşılama yapılacağı gün eşiniz 2saat öncesi sperm verecek onlar yıkanacak seçilecek size transfer edilecekHapla aşılamamı oluyor kızlar bilgi verebilir misiniz acaba. Klomen verdi beş gün kullancam Cinsellik yasak değil bunda dedi 10 gün sonra kontrole gel iğneyi biz demeden vurma dedi. Aşılamada eşimin spermi lazım değilmi ? Onunla ilgili herhangi bişey demedi bilgisi olan yardımcı olursa çok sevinirim
Benimde tam bir bilgim yok ama buradan edindiğim bilgilere göre, siz yumurta büyütüp çatlatma
Merhaba eğer aşılama olacaksanız haplada iğneylede olabilir sizin yumurta durumunuza göre veryorlar. Sonra çatlatma iğnesi olacaksınız yumurtalara bakıp yine size gününü saatini söyleyecekler. Çatlatma ipnesinden 36 saat sonra aşılamanız yapılacak aşılama yapılacağı gün eşiniz 2saat öncesi sperm verecek onlar yıkanacak seçilecek size transfer edilecek
İzmirdeymişsiniz bende izmirdeyim, çiğli eğitim araştırma hastanesinde 5 kere aşılama oldum. İzmir şehir hastanesindede 7 apustosta tüp bebek transferi oldum :)
Ovilasyon tedavisi takibi yazıyor. Çatlatma olup doğal mı ilerleyeceksiniz , yoksa aşılamamı bunu söylemediler mi? Aşılama olduğuna emin miyiz yani?Böyle bi kağıt verdiler işte
Heh allah aşkına bir bilgi verin bana bu kağıt nedir? Aşılamaya başladılar mı şimdi sence? Bana 10gün sonra kontrole gel dedi hiç eşimle ilgili sperm vercek falan demediler bende çıktıkdan sonra aklıma geldi sadece çatlatma ignesinden sonra siz deneyin mi diceklee yoksa iğneden sonra tekrar gidecekmyizzzz sizin nasıl olduuuuuİzmirdeymişsiniz bende izmirdeyim, çiğli eğitim araştırma hastanesinde 5 kere aşılama oldum. İzmir şehir hastanesindede 7 apustosta tüp bebek transferi oldum :)
Hayır ya bende çıktıktan sonra aklıma geldi kağıtta ovulasyon tedavıyazınca aklım çok karıştıOvilasyon tedavisi takibi yazıyor. Çatlatma olup doğal mı ilerleyeceksiniz , yoksa aşılamamı bunu söylemediler mi? Aşılama olduğuna emin miyiz yani?
Birde izmirde nerde buldun igneyi yardımcı olur musun banaaOvilasyon tedavisi takibi yazıyor. Çatlatma olup doğal mı ilerleyeceksiniz , yoksa aşılamamı bunu söylemediler mi? Aşılama olduğuna emin miyiz yani?
İşte onu bende bilemedim onu söylemeleri gerekiyodu benim çiğlide 3 kere çatlatma oldu sadece kendimiz denedik sonrasında onlarda hap kullanmıştım. Aşılamaya geçtiğimde gonalf iğneyle ilerlemiştikk onu bi aryıp sorsanaa dahili numaraları 5005Heh allah aşkına bir bilgi verin bana bu kağıt nedir? Aşılamaya başladılar mı şimdi sence? Bana 10gün sonra kontrole gel dedi hiç eşimle ilgili sperm vercek falan demediler bende çıktıkdan sonra aklıma geldi sadece çatlatma ignesinden sonra siz deneyin mi diceklee yoksa iğneden sonra tekrar gidecekmyizzzz sizin nasıl olduuuuu
Benim tanıdık eczacım var çiğli eğit karşısında. çiğli kent eczanesi ismi oraya bi sor istersenBirde izmirde nerde buldun igneyi yardımcı olur musun banaa
Tamam arayım bi sorayım ne diye sorayım anlamaları için sen daga tecrübelisinİşte onu bende bilemedim onu söylemeleri gerekiyodu benim çiğlide 3 kere çatlatma oldu sadece kendimiz denedik sonrasında onlarda hap kullanmıştım. Aşılamaya geçtiğimde gonalf iğneyle ilerlemiştikk onu bi aryıp sorsanaa dahili numaraları 5005
Tamam canım çok teşekkür ederimBenim tanıdık eczacım var çiğli eğit karşısında. çiğli kent eczanesi ismi oraya bi sor istersen
Şey de direk ben klomen başladım bana böylede bi kağıt verildi ama. Çatla iğne olup kendimizmi deneyeceğiz yoksa aşılama mı olacağım net anlayamadım de söylememeleri okadar saçma kiTamam arayım bi sorayım ne diye sorayım anlamaları için sen daga tecrübelisin
Hiç sorun değil nolcakk senin başlığına cevap verdim sonuçta :) transferi oldum bekliyorum 19u test günüm bakalımTamam canım çok teşekkür ederimsenin tüp bebek sürecin nasıl gidiyor bu arada kendi derdime düştüm
Tamam canımŞey de direk ben klomen başladım bana böylede bi kağıt verildi ama. Çatla iğne olup kendimizmi deneyeceğiz yoksa aşılama mı olacağım net anlayamadım de söylememeleri okadar saçma ki
Hiç sorun değil nolcakk senin başlığına cevap verdim sonuçta :) transferi oldum bekliyorum 19u test günüm bakalım
Hadi inşallah çok heyecanlandımHiç sorun değil nolcakk senin başlığına cevap verdim sonuçta :) transferi oldum bekliyorum 19u test günüm bakalım
Birde izmirde nerde buldun igneyi yardımcı olur musun ban
İnşallahh ikimiz içinde güzel sonuçlarlaaa , bi sorun olursa özelden yazabilirsinTamam canım
Hadi inşallah çok heyecanlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?