• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Devlet hastanesi diyetisyen önerisi

MutluBulut_

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2012
17.006
9.114
448
önceligim devlet hastanesinde bir diyetisyen bulmak bu konuda tavsiyeniz varmi? yada ücreti düsük ama yine tavsiye edebileceginiz diyetisyen olabilir kizlar yardimlarinizi bekliyorum :)

Son düzenleme:
Merhaba kizlar ben 5-6 yil önce diyetisyene gidip 10 ayda 37 kilo vermistim.tabi bu kiloyu koruyamadim bazi dönemler tekrar gittim sonra yine aldim.kendimi bir diyetisyen kontrolünde olmayinca malesef frenleyemiyorum. Daha önceki diyetisyenimi aradim ücreti 90 tl olmus üstelik 20 günde bir gitmem gerek.Simdi ilk önceligim devlet hastanesinde bir diyetisyen bulmak bu konuda tavsiyeniz varmi? yada ücreti düsük ama yine tavsiye edebileceginiz diyetisyen olabilir kizlar yardimlarinizi bekliyorum :)

selam eda naptın buldun mu bır dıyetısyen ? ıstanbulun neresınde oturuyorsun avrupa anadolu ?
ben anadolu yakasında oturuyorum yarın bı devlet hastanesıne gıdecegım diyetisyen için kuzenım ınanılmaz kılo verdı . ben de oyle olmasını ıstıyorum on kılo fazlam var :(

selam eda naptın buldun mu bır dıyetısyen ? ıstanbulun neresınde oturuyorsun avrupa anadolu ?
ben anadolu yakasında oturuyorum yarın bı devlet hastanesıne gıdecegım diyetisyen için kuzenım ınanılmaz kılo verdı . ben de oyle olmasını ıstıyorum on kılo fazlam var :(
Merhaba kimseeden tavsiye gelmeyince eski diyetisyenime gitmeye basladim :)

Inss tekrrdan istedigin bedene ulasirsin bende yarin tahlil sonuclarimi alacagim bakalim heycanliyim biraz zayifladiktan sonra cocuk dusunuyorum cunku ince olmam lazim o asamadan once, sora hayatta veremem heralde :KK49:

Inss tekrrdan istedigin bedene ulasirsin bende yarin tahlil sonuclarimi alacagim bakalim heycanliyim biraz zayifladiktan sonra cocuk dusunuyorum cunku ince olmam lazim o asamadan once, sora hayatta veremem heralde :KK49:
canim gittin mi :) insallah.. Bende Rabbim nasip.ederse hedef olarak.zayiflamayi koydum bakalim :)

canim gittin mi :) insallah.. Bende Rabbim nasip.ederse hedef olarak.zayiflamayi koydum bakalim :)

gıttımm canım ya doktor benı gondermedı dıyetısyene cunku degerlerım normal cıktı saglık acısından problem yok dıe yollamadı :)
ozel dıyetısyene gıdecek kadar da kılom yok fazla. kendı kendıme yapmaya basladım yarın ıkı hafta dolucak gunde 1200 kalorıyı gecmıcek sekılde yemege calısıyorum spor yapıyorum pılav makarda hamur ısı vs bunlarda uzak duruyorum ve 3 lt su ıcıyorum. bırıncı hafta da 1.9 kg verdım ıkıncı hafta ne kadar olmus bılmyorum pazartesı sabahı tartı gunum :)

gıttımm canım ya doktor benı gondermedı dıyetısyene cunku degerlerım normal cıktı saglık acısından problem yok dıe yollamadı :)
ozel dıyetısyene gıdecek kadar da kılom yok fazla. kendı kendıme yapmaya basladım yarın ıkı hafta dolucak gunde 1200 kalorıyı gecmıcek sekılde yemege calısıyorum spor yapıyorum pılav makarda hamur ısı vs bunlarda uzak duruyorum ve 3 lt su ıcıyorum. bırıncı hafta da 1.9 kg verdım ıkıncı hafta ne kadar olmus bılmyorum pazartesı sabahı tartı gunum :)

senın nasıl gıdıyor baslamıs mıydın dıyete ?

canim cok kilon yoksa kendin ver tabi ve azken onlemini al :) ben dun gittim yine kontrole toplamda 9.5 kilo verdim simdi verdigi diyet biraz yavaalatacak az kilo vericem cunku hizli gittim :)

masallah yaa superr vermıssın tebrık edıyorum .
aynen baktım aldım basımı gıdıyorum durr deme vaktı geldı dedım:eek:
gunluk yaklasık 1000 kalorı alıyorum yavas ılerlıyo bıraz sankı ama saglıklı olan bu sanırım
dıyet arkadasım.com u buldum bı arkadasın tavsıyesıyle kalorı takıbımı oradan yapıyorum.

masallah yaa superr vermıssın tebrık edıyorum .
aynen baktım aldım basımı gıdıyorum durr deme vaktı geldı dedım:eek:
gunluk yaklasık 1000 kalorı alıyorum yavas ılerlıyo bıraz sankı ama saglıklı olan bu sanırım
dıyet arkadasım.com u buldum bı arkadasın tavsıyesıyle kalorı takıbımı oradan yapıyorum.

vermen gereken cok kilo yoksa yavas gitsede olur canim ne kadar kilo.verdin

Back
X