- 10 Mart 2012
- 1.926
- 1.010
- 398
- Konu Sahibi Kepler-452b
-
Konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın ama çok sinirlendim. Annem kanser hastası ve düzenli olarak tedaviye girmek zorunda. 1 gün bile aksamamalı ve devlet hastenesinde tedavi görüyor ama bu yeni randevu sistemi yüzünden alamıyorum. Saat 07.30'da sistem açılıyor ve pc başında bekledim o kadar tam saatinde girdim hepsi dolmuş. Tabi kızamıyorum da onlarda hasta ama bu çok saçma değil mi? Alamayanlar n'olacak? Bir boğaz agrısı vs. değilki bu, saatler bile önemli. Kime nereye nasıl bir şikayette bulunabilirim? Doktora şikayette bulunan çok hasta olmuş ama onlarında yapabileceği bir şey yok ki. Maddi durumu olmayan ölsün mü, sabır ya !
.
Canim cok gecmis olsun benim annemde kanser hastasi ve bende senin gibi bu durumun sikintisini yasiyorum. Onceden birgun once randevuyu alirdim istedigim saate ertesi gunde giderdik... Ama soyle yapmalisin cok iyi takip etmen gerekiyor. Bir hafta onceden baslamalisin randevu almaya.182 den rahatlikla randevunu alabilirsin. Bir hafta ya ya 2 -3 gun onceden...
Teşekkür ederim size de geçmiş olsun. Bir hafta önceden alamıyoruz. Şimdiki sistemde bazı bölümlere sadece 1 gün önceden randevu veriliyor. Biliyorsunuzdur bir tıbbi onkoloji bide radyasyon onkolojisi var. Tıbbi onkoloji için 1 gün öncesinden randevu alınabiliyor artık
Tesekkur ederim canim allah anneciklerimize sifa versin.Benim gecen internet kopuktu ben de 182 den aldim ama tabi 5 gun sonraya verdi. Annecigimde bana gelmisti geri donmustu sonra telefondaki bayan bana 2-3 gun onceden alin dedi ben de anlayamadim gercekten. Bence sen bi 182 yi ara bi konus ne yapman gerekiyor. Nasil diger insanlar gibi emen randevu alabilirim.
Amin amin. :) Daha önce aramıstık zaten tıbbi onkoloji için yapabilcek bir şey yokmuş. Siz radyasyon onk. almışsınız demek ki. Bu ilaca girmesi için. Alamayan için zor bir durum hele durumu daha acil olanların vay haline. Ses getircek bir yere şikayet etmek istiyorum, biri sesimizi duymalı. 1 dk içinde hepsi nasıl dolabiliyor, bilgisayarı donan, elektriği giden vs. napcak!
cnmm gece 11,50 dan sonra dene 12 den önce açılıyor sistem geçen biz 40 geçe aldık randecuyu 12 i geçerken dolmuştu hemen
Erken vakitte hastaneye gittiğin zaman da o gün için randevu alabiliyorsun.Konuyu yanlış yere açmış olabilirim kusura bakmayın ama çok sinirlendim. Annem kanser hastası ve düzenli olarak tedaviye girmek zorunda. 1 gün bile aksamamalı ve devlet hastenesinde tedavi görüyor ama bu yeni randevu sistemi yüzünden alamıyorum. Saat 07.30'da sistem açılıyor ve pc başında bekledim o kadar tam saatinde girdim hepsi dolmuş. Tabi kızamıyorum da onlarda hasta ama bu çok saçma değil mi? Alamayanlar n'olacak? Bir boğaz agrısı vs. değilki bu, saatler bile önemli. Kime nereye nasıl bir şikayette bulunabilirim? Doktora şikayette bulunan çok hasta olmuş ama onlarında yapabileceği bir şey yok ki. Sadece annem için demiyorum aynı durumda olan, maddi durumu olmayan ölsün mü. Sabır ya !.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?