Merhaba arkadaşlar ben küçükken iki kere burnumun üstüne düşmüştüm geçen gün dr.a gittim ve burnumda kırık olduğunu söyledi... Hem kırığı düzeltmek için hemde
burun kemiğindeki eğriliği düzeltmek için ameliyat olmam gerekiyor estetikte gerekiyo yani... Ama şuan çalışmıyorum ve özel hastaneye verecek param yok... Aranızda
devlet hastanesinde ameliyat olanlar var mı? Bu konudaki fikirleriniz neler? Ve İzmir'de önerebileceğiniz bir hastane ve dr. var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim
ben de devlet hastanesinde ameliyat oldum canım,konyada..nazlı bi yapım olmasına rağmen hiç şikayetim olmadı devlet hastanesinden ve doktorumdan..tabiki özel hastanenin konforunun yerini tutmaz sonuçta tek kişilik odada kalıyorsun ama 1 gün kalıcaksın zaten o 1 gün içinde o kadar takmaya deymez bence..
Devlette ameliyat olmuş biri olarak söylüyorum sorun devlet ya da özel ilgi alaka yada konfor değil.İster devlet ister özel olsun burada en önemli detay Hekimde bitiyor.
Devlette oldum.Çünkü ne kadar farklı olabilirki yapılacak bir işlem dedim fakat doktorumu iyi seçemedim.3 kez oldum ve 4'cüye doğru gidiyorum.Aynı hekime oldum revizyonları da.Bu zamana kadar hep kendi bünyemde sorun vardır diye düşünmüştüm.Çünkü bir doktor niçin sonunu bile bile bir hata yapıpta kendi ismini lekelesin ki dedim hep.Evet belki isteyerek bu sonuçlar doğmadı ama şundan eminimki çok da fazla önemsemedi bence tabi.Ha ilgi alaka kısmı özel kadar olmasa da vardı hatta kendisi de çok üzüldü burnumun bir türlü şekil alamamasından.Ama ne fayda!!!
Vurgulamak istediğim hekim araştırması iyi yapılmalı,bünyesel etmenleri önceden görebilecek dr lar var.Ama bunlar ille de özelde diye bir kaide yok.Ben her zaman yüzde küçük bir şansızlık olasılığı olan grubun içindeymişim ki hala güzel bir buruna sahip olamadım
çok saol canım bilgilendirdiğin için. ben bir türlü karar veremiyorum özelmi devletmi diye. madii bakımdan bakılırsa devleti tercih edicem ama doktor konusuna bir türlü karar veremedim. ben izmitte yaşıyorum ve burda tanıdığım bildiğim biri yok danışacağım.. doktor şans işi elbette ama iyi bi doktor seçimi yaptığımızı nası anlıyacağız?? başkasında bir sorun olmaz da ya bende olurmu die bir tedirginlik içindeyim(
sln42 bende ameliyat olucam ama hala bi karar veremedim devletmi yoksa özelmi diya. acaba özelle devlette kullanılan aletlerde bir farklılık varmı biliyormusun bunu?? kimileri teknoloji farkı var diyor ama anlamıyorum sonuçta devlete gidenlerinde canı tatlı.. devlet hastanesinde ameliyat olmuş biri olarak artı ve eksilerini sormak isterim sana..?? mesela kontrollerde sıkıntı oluyormu??çok şey sordum kusurabakma..
kullanılan aletlerin farklı olacağını düşünmüyorum,en azından burun ameliyatı için öyledir..emin ol gözünde büyüttüğün kadar büyük bir ameliyat değil.ameliyattan çıkınca daha iyi anlıyosun bumuydu diyosunözelde olmanın tek artısı orda geçireceğin 1 geceyi odada tek başına geçirmektir.ben devlet hastanesinde kaldım odam 3 kişilikti ve hepimiz burun ameliyatı olmuştuk aslında bir bakıma zevkli bile oluyor o ortam herkes birbirine bakıp gülüyodu kontrollerde sıkıntı olmadı kesinlikle.şöyle bişey de var canım bazı devlet hastaneleri gerçekten özelleri aratmıyor bazı özel hastanelerde devlet hastanesinden beter oluyor.bu noktada seçimini iyi yapmalısın.ama ben devlet hastanesinde ameliyat olmuş biri olarak çok mutluyum hiç bi sıkıntı yaşamadım çok şükür..
ne bilim herkezden farklı şeyler duyuyorum tabi her şeyde olduğu gibi bundada risk var ama tedirgin oluyorum. bazıları kendinize yazık etmeyin devlette olup derken dieri dünya para verdim mahvoldu diebiliyor. şans tabi birazda. bu olumsuz şeler kafamı karıştırıyor..yarın bi doktordan randevu aldım bakalım nasıl geçecek. burdaki tanınmış doktorlardan. aynı zamanda devlette de çalışıyor.. umarım hayırlısı olur benim için.. senin albümünde resimlerin varmı canım ameliyat sonrası??
bizim bebek topiğinde tüm arkadaşlar özelde olmuştu..kızkardeşimde özelde oldu..çok ilgilenmediklerini gördüm kızkardeşimde..ben doğumumu devlet hastanesinde yaptımççbeş kuruş vermeden..evet yanlızca özel odada değildim..başka hiç bir sıkıntı yoktu zaten dr umuda seviyordum...memnun kalmıştım..
biz altınoluktayız burada plastik cerrahi yok..sadece kbb..var ama o yapmıyordur sanıyorum..branşı plastik cerrahi uzmanımı olmalı demek istemiştim..bilgilendirebilirmisiniz..
peki estetik cerrah olmalıyız çünkü şekil olarak onlar daha iyi yapabilirler ya iç kısmı.. burda kafam karışıyo. kuzenim estetik cerraha oldu. ama etrafımda ( berim deviasyon sorunum var burun kıkırdaklarımda kırık) kkb ye ol dien okadar çok ki deliricem artık.:2::2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?