devlet hastanesinde ameliyat olanlar.... arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var...

çok saol canım bilgilendirdiğin için..bu önerini dikkate alıcam. ameliyat olmuş biri olarak seni dinlemeliyim..

amin teşekkür ederim ama yakın hastanelerde plastik cerrah yokki..:44:

ege üniversitesi yiğit tiftikçioğlu ile mutlaka görüş derim ben. benim bugün 43.günüm ve çok memnunum. geçmiş olsun

canım peki ameliyat için çok sıra bekledin mi? birde ne kadar ödedin onuda yazarsan sevinirim teşekkürler

ben üniversite hastanesinde çok iyi bi profesöre ameliyat oldum. sonuçtan gayet de memnunum. ille de özel hastanede yaptırmak gerek diye bşy de yok bence.

Geçmiş olsun canım sen hangi hastanede ve hangi dr.a oldun?

geçmiş olsun canım gerçekten büyük bi şanssızlık yaşamışsın.... ( bende bu yüzden devlete gitmeye korkuyorum

canım cevabın için teşekkürler sanada geçmiş olsun... ben özele muayene için gittiğimde dr. bana ameliyatın 2 saat süreceğini ve 1.5 saat sonra taburcu olacağımı söyledi kalmam gerektiğini bilmiyodum....

teşekkür ederim canım,ben her ihtimale karşı 1 gün hastanede kalınıyor diye biliyorum ama doktorun öyle dediyse öyledir..her doktorun farklı yaklaşımı var tabi.ben ameliyat olduğum zaman 2saat kalıp taburcu olan hasta vardı ama sadece burun ucundan ameliyat olmuştu o,yarım saat falan sürdü ameliyatıda zaten..seninki de zor bi ameliyat değildir belki,doktorun ona göre söylemiştir canım

Son düzenleme:
bende istiyorum ameliyat ama cok korkuyorm

bende 18 kasımda osmaniye devlet hastanesinde hem burun hem kulak estiği olucam.doktorum 700-950 arası bir rakam ödeneceğini söyledi,heyecanla bekliyorum.beni devlette olmaya ikna eden şey ameliyat olmuş bir tanıdığımdı.burnu hem büyük,hem kemerli,hemde aşağı doğru uzundu.şimdi yüzüne yakışan kalkık bi burnu var,onu görünce yıllardır ertelediğim ameliyatı olmak istedim..bakalım neler olacak..

bende devlette muayene oldum 1 ile 1.5 milyar arası olabileceğimi söyledi doktor.

bende üniversite hastanesinde olacagım, edirnede cok arastırdım özelde yapana doktorlar yerine, herkes üniversite hastanesindeki bir doktoru önerince ona olmaya karar verdim, hastalarıyla da görüştüm burnundan mutsuz olan kimse de yok hepsi memnunlar o yüzden özeldi devletti diye düşünmeyin önemli olan doktor ve becerisi

cok haklisin canim ben devletde oldum cok basarili bir amaliyat gecirdim özel devlet önemli degil doktor iyi olsun yeterki..

istanbulda devlet hastanesinde bildiğiniz iyi bir plastık cerrah var mı,burnumu özelde aptırdım ama kemikli kaldıı.devlette olmak daha mantıklı gelıyor artık.ama doktor bılmıyorum hıc.istanbulda var mı bıldıgınız

devlet hastanesinde ameliyat olanlar memnun musunuz?artı ücret ödeniyor mu?kbb doktoruna gitsem "burnumu böyle bırakma sorunları düzeltirken burnumu da düzelt " desem yapar mı?
illaki kemik etler alınırken bozulacak şekli ama eskisi gibi yaparlar mı yada düzeltirler mi ?????

bilgilendirir misiniz?sizler sadece estetik mi oldunuz?devlette estetik doktoru var mı?plastik cerrah ta mı oldunuz?

bu konularda hiçbir bilgim yok.sadece yıllar önce kbb doktor ameliyat demişti ama ben hem ameliyattan hemde şekli bozulacak diye korktum

şimdiden teşekkür ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…