Ne diyorsun e o zaman beni aşacak Bizi durum sanırım 5 sene önce bile 500 iseDevlette aşılama ücretsiz sadece ilaçlara para veriliyor 5 sene önce ilaçlar 500 e yakın tutmuştu diye hatırlıyorum
Aşılama bile masrafliysa galiba tüp Bebek işide hayal olucak bana para olmayınca ne anladım ben bu işten hani devlet 3 kere destek oluyordu nerde oDevlette aşılama ücretsiz sadece ilaçlara para veriliyor 5 sene önce ilaçlar 500 e yakın tutmuştu diye hatırlıyorum
O zamanlar özelde aşılama 2 bin civarıydı + ilaçAşılama bile masrafliysa galiba tüp Bebek işide hayal olucak bana para olmayınca ne anladım ben bu işten hani devlet 3 kere destek oluyordu nerde o
Ben bu ay aşılama sürecine girdim ama ondan önce Haziran da rahim filmim çekildi ve eşimden sperm testi alındı fakülte devlet olduğu için bunlara para ödemedik. Bu ay aşılama için iğne başladık aşılama da bir kereye mahsus devlet yardım ettiğini söylediler ve ilaç 500 600 gibi bişey tuttu yani illaki bi para ödeniyor devlette olsaMerhaba arkadaşlar bende 2 yıldır evliyim çocuğumuz olmadı ve aşılama tedavisi için yolun başındayım şuan. Tahliller verme aşamasındayım daha yeni başladım. Yeni muayene oldum. Daha adetin 2. ve 21. Günü kan verme, hsg filmi, eşin sperm testi vs bunların hiçbiri olmadı henüz.
Merak ettiğim 2 konu var ve bilgim yok. Aşılama tedavisi ücretsiz mi ücretli mi oluyor? bilgisi olan varmı varsa beni bilgilendirir misiniz? Rakamla belirtir misiniz?
Birde tüp Bebek konusu aşılama tutmazsa oluyormuş sanırım hani olurda mecbur kalırsam diyorum fiyatlari nasıl oluyor bide onu merak ediyorum. Tecrübeli arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum yardımcı olur musunuz..
Canım bizden sprem testine bile para alinacak 80 TLBen bu ay aşılama sürecine girdim ama ondan önce Haziran da rahim filmim çekildi ve eşimden sperm testi alındı fakülte devlet olduğu için bunlara para ödemedik. Bu ay aşılama için iğne başladık aşılama da bir kereye mahsus devlet yardım ettiğini söylediler ve ilaç 500 600 gibi bişey tuttu yani illaki bi para ödeniyor devlette olsa
Ben devlette 2 aşılama 1 tup bebek yaptim evet ilac konusuna gelince ilaclar biraz pahali ben gecen sene asilamada ilaclari 600tl ye almıştımAşılama bile masrafliysa galiba tüp Bebek işide hayal olucak bana para olmayınca ne anladım ben bu işten hani devlet 3 kere destek oluyordu nerde o
Sigorta yok mu nasıl para alınıyorCanım bizden sprem testine bile para alinacak 80 TL
Ben de anlamıyorum ve doğruysa duyduğum kadarıyla mültecilere ücretsizmiş bu işlemler, bize gelince onu karşılamaz bunu karşılamaz...Sigorta yok mu nasıl para alınıyor
Hangi şehirdesiniz yani çok şaşırdım sperm testine ücret alınmasına parası olmayan ne yapasın evlat hasreti mi çeksin. Siz de sorun ne neden çocuk olmuyor ben de pco hastalığı var mesela o yüzden olmuyor. Ve bu söylediğiniz şeyin doğruluk payını bilmiyorum ama ben de duymuştum onlara ücretsiz yapıldığınıBen de anlamıyorum ve doğruysa duyduğum kadarıyla mültecilere ücretsizmiş bu işlemler, bize gelince onu karşılamaz bunu karşılamaz...
Var sigortaSigorta yok mu nasıl para alınıyor
Biz temmuzda yaptırdık ücretsizdi yani 80 çok değil ama nerde görülmüştür devlette muayeneye yada teste ücret alındığıVar sigorta
Canım merhaba öncelikle inşallah hayırlı zamanda gelir bebişlerimiz kucağımıza rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıcakla ... sen hangi ildesin ankara şehir hastanesinde başlıyorum bende AMH 0.94 o yüzden tüp bebek dediler özelde bir deneme bşarısız oldu geçen sene bu yıl tekrar denemek istiyoruz özele güç yetmiyor devlete gidelim dedik ama devlettede alınıyormuş sanırım kurul onaylarsa mı rapor çıkıyor nasıl oluyor her devşet hastanesinde transfer işlem ücreti aynımıdır ilaçları eczaneden alınca %20sinimi ödüyoruz sadeceBen devlette 2 aşılama 1 tup bebek yaptim evet ilac konusuna gelince ilaclar biraz pahali ben gecen sene asilamada ilaclari 600tl ye almıştım
Tup bebekte ise 3000tl tuttu devlet ucretsiz ama ilaclarinda bir kismini karsiliyor normalde ilaclar daha pahali tup bebekte birde transfer ucreti aliyorlar gecen ay yaptim ben 1500tl transfer ucreti odedik totalde 4500 tl ye mal oldu devlette tup bebek tabi disarda ozelde 30 bin civari oda ilaclar haric bildigim kadariyla
Artık alıyorlarBiz temmuzda yaptırdık ücretsizdi yani 80 çok değil ama nerde görülmüştür devlette muayeneye yada teste ücret alındığı
Gerçekten mi ya iyice suyu çıktıArtık alıyorlar
Valla 80 yazıyordu vereceğim fiyat randevu fisinde günü gittim vezne 100 aldı tuhaf fiş ney alınan neyGerçekten mi ya iyice suyu çıktı
Merhaba teşekkür ederim canim inşallah en kisa zamanda hepimize nasip eder RabbimCanım merhaba öncelikle inşallah hayırlı zamanda gelir bebişlerimiz kucağımıza rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıcakla ... sen hangi ildesin ankara şehir hastanesinde başlıyorum bende AMH 0.94 o yüzden tüp bebek dediler özelde bir deneme bşarısız oldu geçen sene bu yıl tekrar denemek istiyoruz özele güç yetmiyor devlete gidelim dedik ama devlettede alınıyormuş sanırım kurul onaylarsa mı rapor çıkıyor nasıl oluyor her devşet hastanesinde transfer işlem ücreti aynımıdır ilaçları eczaneden alınca %20sinimi ödüyoruz sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?