Merhaba, 15 ay oldu hala hamile kalamadım. Ben ve eşimde de hiçbir sıkıntı yok. Bütün tahlillere baktırdık. Rahim filmi de dahil. Sizlere hem aşılamanın tutma yüzdesini soruyorum. Çünkü bildiğim kadarıyla bir sıkıntı olursa bu tedaviyi yapıyorlar. Ama dediğim gibi biz de yok. Hem de ilaçların fiyatlarını öğrenmek istiyorum. Kafam çok karışık, beklesem mi yoksa aşılama yapsam mı ? Bilemiyorum. Yaşım da 30 sizlerden destek bekliyorum.
Asilama sıkıntı olduğu zaman yapılmıyor bi kere onu netlestirelim. Sebepsiz infertilite de hem asilama hem tüp yapılıyor. Tutma yüzdesi %15-30 arası gibi bi sey. Ilac fiyatı konusunda güncel bilgim yok ama asilama da çok bi sey tutmuyo. Igne dışında verilen ilaçları devlet karşılıyor igne de 3 4 bin bandindadir sanirim.
Devlette yapma şansın varsa bekleme dene derim. Ozeller çok daha maliyetli. Beklemek yada yaptırmak senin tercihin. Eger yaptirirsan da maks 2 deneme olsun.
Merhaba, 15 ay oldu hala hamile kalamadım. Ben ve eşimde de hiçbir sıkıntı yok. Bütün tahlillere baktırdık. Rahim filmi de dahil. Sizlere hem aşılamanın tutma yüzdesini soruyorum. Çünkü bildiğim kadarıyla bir sıkıntı olursa bu tedaviyi yapıyorlar. Ama dediğim gibi biz de yok. Hem de ilaçların fiyatlarını öğrenmek istiyorum. Kafam çok karışık, beklesem mi yoksa aşılama yapsam mı ? Bilemiyorum. Yaşım da 30 sizlerden destek bekliyorum.
Bende 2 senelik evliyim geçen sene 8 haftalık düşük yapıp kürtaj oldum ondn snrada olmadı. Tüm değerlerim normal rahimfilmi de öyle eşimde gayet sağlıklı ama olmadı bizimde temmuzda ve ağustosta aşılama yaptırdm devlette benm malesef tutmadı ama bnmle beraber yaptıran ablanın tuttu onunda ilkti snra benle birlikte başka bi abla vardı yaşı 32-33 onunda tutmamıştı o tarihlerde daha geçen hafta hamile kalmış kendiliğinden :) Soğan suyu içmiş sadece 3 gün. Bende dün başladım soğan suyuna bakalm bende de olumlu sonuç verir inşallah. Kısacası aşılama da nasib işi ilktede tutan var benm gibi 2-3 kere yapılıp tutmayanda . Ha bu arada ben aşılamada femara kullandım ikisindede benm amh değerim 1.30 ken femara yüzünden 3.30 oldu gizli pcos olabilirm şuan o yüzden dikkatli olmak gerekiyo
Asilama sıkıntı olduğu zaman yapılmıyor bi kere onu netlestirelim. Sebepsiz infertilite de hem asilama hem tüp yapılıyor. Tutma yüzdesi %15-30 arası gibi bi sey. Ilac fiyatı konusunda güncel bilgim yok ama asilama da çok bi sey tutmuyo. Igne dışında verilen ilaçları devlet karşılıyor igne de 3 4 bin bandindadir sanirim.
Devlette yapma şansın varsa bekleme dene derim. Ozeller çok daha maliyetli. Beklemek yada yaptırmak senin tercihin. Eger yaptirirsan da maks 2 deneme olsun.
Neden en fazla 2 dediniz merak ettim
Bize de sebepsiz dediler 2 aşılama oldum tutmadı
Ben de bir buçuk senedir istiyorum ama yaşım 33 oldu. Biraz daha oluruna bırakmayı denesem mi yoksa oyalanmayip tüp bebek mi başlasak kararsızım
tüp bebek düşünüyorum ama korkuyorum da hem maliyetten hem ağır ilaçlardan hem süreçten.
Aşılama deneyin derim ilkinde de tutan var 3.de de duydum. Yaşın çok değil denemeye değer.
Aşılama tüp bebek kadar zorlu ve maliyetli değil.
Ben 2 kere yaptırdım devlette. Tutmadi bizim.
2.yi yeni yaptirdim hastaneye 350 TL civarı harç yatirdik. Femara kullandım 450 tl. Femarada bir kutuda 30 adet var 3 defa aşılama için yeterli.
Ovitrelle çatlatma iğnesi 650 tl civarı.
Benim aşılama maliyetim devlette bu kadar tuttu. Evliliğiniz 3 yılı aşkınsa raporlu oluyorsunuz.
Neden en fazla 2 dediniz merak ettim
Bize de sebepsiz dediler 2 aşılama oldum tutmadı
Ben de bir buçuk senedir istiyorum ama yaşım 33 oldu. Biraz daha oluruna bırakmayı denesem mi yoksa oyalanmayip tüp bebek mi başlasak kararsızım
tüp bebek düşünüyorum ama korkuyorum da hem maliyetten hem ağır ilaçlardan hem süreçten.
Bizimde sebepsizdi 2 kereye yapıp negatif sonuc aldım. 1 sene kadar normal denedik onuruna bıraktık gene olmadı. Sonra tüpe başladık bi umut. Sebepsiz olunca asilamada biraz daha şans düşüyor. Birde asilama tüp gibi değil yaptıkça şans azalıyor. Ama tüp de negatif sonuc alınınca nite tutmadı diye detaylı araştırma olayına giriyor doktorlar. Sorun nerden kaynaklanıyor diye bulup o sorunu çözmeye çalışıyorlar. Asilama klasik ilişki. Boşuna zaman para vermişim diyorum şahsım adına.
Bizimde sebepsizdi 2 kereye yapıp negatif sonuc aldım. 1 sene kadar normal denedik onuruna bıraktık gene olmadı. Sonra tüpe başladık bi umut. Sebepsiz olunca asilamada biraz daha şans düşüyor. Birde asilama tüp gibi değil yaptıkça şans azalıyor. Ama tüp de negatif sonuc alınınca nite tutmadı diye detaylı araştırma olayına giriyor doktorlar. Sorun nerden kaynaklanıyor diye bulup o sorunu çözmeye çalışıyorlar. Asilama klasik ilişki. Boşuna zaman para vermişim diyorum şahsım adına.
İnşallah hayırlı sonuçlanır süreciniz bebeğinizi alırsınız kucağınıza
Haklısınız. Sebebi yok denince insan stresten mi olmuyor biraz daha bekleyeyim diye kendini avutuyor işte ben de öyle bir dönemdeyim teşekkür ederim yorumunuz için