devlet hastanesinde burun estetiği nasıl oluyor?

ladyatrofi

Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
45
0
16
İstanbul
arkadaşlar doktora gitti sadece burun ucu estetiği için 3000 tl dedi indirimde yapmıyormuş saolsun.
Şimdi perşembe devlte hastanesinden sıra aldım kbboğaza doktora gidip estetikmi olacam deyim? Nasıl oluyor bu iş anlamadım gitti

arkadaşlar doktora gitti sadece burun ucu estetiği için 3000 tl dedi indirimde yapmıyormuş saolsun.
Şimdi perşembe devlte hastanesinden sıra aldım kbboğaza doktora gidip estetikmi olacam deyim? Nasıl oluyor bu iş anlamadım gitti

cnm git doktora burnuma estetik yaptırmak istiyorum de sorar heralde nefes alma durumun nasıl diye bende devlette olmayı düşünüyorum sen hangi hstaneden sıra aldın

cnm git doktora burnuma estetik yaptırmak istiyorum de sorar heralde nefes alma durumun nasıl diye bende devlette olmayı düşünüyorum sen hangi hstaneden sıra aldın

bağcılar araştırma hastanesi kulak burun boğaza
Sonuçları buradanda yazarsanız sevınırım ben bagcılar devlete gecen yıl muayeneye gıttım plastık cerrahiye direk burun amelıyatı ıstıyorum dedım anlattılar yaparız dedıler uzun uzunda ılgılendıler sordugunuz tum sorulara cevap verıyorlar ama asıstanlar amelıyata gırecek olanlar hocalarıymış 1500tl demıslerdı bana tabı hocayı hıc görmemıştım orası ayrı :1::1:

Bana kalırsa KBB ciye ben estetik olacağım dememelisin:)Çünkü kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki onlar salt estetik amaçlı operasyonlara sıcak bakmıyor.Devlettekiler için diyorum.Ama bir sorunun vardır bunun yanında ufak tefek estetiksel şeyleride doktoruna söylersin insiyatifli bir hekimse ameliyat esnasında istediklerini yapabilir.
Ama ben estetik olacağım diyeceksen direkt olarak bunu Plastik Cerrahlara dersen sana estetiksel yönde daha detaylı bilgiler verir.Çünkü onların işi salt estetik.Bense devlet hastanesinde plastik cerraha oldum estetik ameliyattı çünkü.KBB ye bir sorun olmadığı taktirde ben estetik olmaya geldim diyemiyorsun çok rahatlıkla devlet hastanesinde.Ha olan yokmudur elbetki vardır.Her hastane ve her hekim farklı mutlaka...

Bana kalırsa KBB ciye ben estetik olacağım dememelisin:)Çünkü kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki onlar salt estetik amaçlı operasyonlara sıcak bakmıyor.Devlettekiler için diyorum.Ama bir sorunun vardır bunun yanında ufak tefek estetiksel şeyleride doktoruna söylersin insiyatifli bir hekimse ameliyat esnasında istediklerini yapabilir.
Ama ben estetik olacağım diyeceksen direkt olarak bunu Plastik Cerrahlara dersen sana estetiksel yönde daha detaylı bilgiler verir.Çünkü onların işi salt estetik.Bense devlet hastanesinde plastik cerraha oldum estetik ameliyattı çünkü.KBB ye bir sorun olmadığı taktirde ben estetik olmaya geldim diyemiyorsun çok rahatlıkla devlet hastanesinde.Ha olan yokmudur elbetki vardır.Her hastane ve her hekim farklı mutlaka...

hangi devlet hastanesinde estetik oldun

bende aynı fikirdeyim devlette bir kbb doktoruna ameliyat olucaksan eğer estetik operasyon yaptırmak istiyorum diyerek gitmemelisin eğer nefes alma problemi yada deviasyonun varsa ki deviasyon en duzgun burunda bile olabilicek bişey bunu dile getirmelisin sonra da ameliyat esnasında burnumun kemerini yada genişliği rahatsız oldugun neyse bununda düzeltilmesini istemelisin seni geri çevirceklerini sanmıyorum bende bir kbb doktoruna olucam ameliyatımı daha kesin degil ama büyük ihtimalle devlette olucam sskyla birlikte 1500 tl odeme yapıcakmısım sadece

cnm senin istediğin estetik bunuda sadece estetik plastik reknstrktf dr na yaptırmalısın sonra istemediğin ve çok sorunlu bir burunla karşılaşabilirsin şuanki halini bile ararsın cnm ayrıca nefes sorunun varsa kbb dr girer ameliyatına ama devlette nasıl olur bilemem ben özelde oldum hem estetik dr hem kbb girdi ameliyatıma çok memnunum ben asla kbb estetik yaptırmazdım forumu iyice araştır bak acele etme estetik dr na bile yaptırıp beğenmeyenler var iyi düşün cnm hayırlısı olsun :49:

Ben devlet-özel diye önyargılı olmamak gerektiğini düşünüyorum. Benim ameliyat olacağım doktor devlet hastanesinde kbb'ci.Ama ameliyatlarını özel hastane de yapıyor.
Bu doktora estetik ameliyat olan kişileri gördüm ve çok başarılı ve doğal burunlar yaptığını düşünüyorum. Umarım benim ameliyatım da güzel geçer, herkes istediğini buruna kavuşur :)

Ben devlet-özel diye önyargılı olmamak gerektiğini düşünüyorum. Benim ameliyat olacağım doktor devlet hastanesinde kbb'ci.Ama ameliyatlarını özel hastane de yapıyor.
Bu doktora estetik ameliyat olan kişileri gördüm ve çok başarılı ve doğal burunlar yaptığını düşünüyorum. Umarım benim ameliyatım da güzel geçer, herkes istediğini buruna kavuşur :)

umarim basarili bir ameliyat olur. doktorunun ismini ögrenebilir miyim?
ben de devlet özel diye önyargili olmak istemiyorum, az biraz da nefes sorunu yasiyorum,
fakat ameliyat gerektirecek kadar mühim degil. esas niyetim estetik yaptirmak.
devlet hastanesi randevularini ne kadar zaman öncesinden hangi bölüme almak gerek, kafam bu konuda bir hayli karisik.

devlet fikri maddi kaygilar yüzünden agir basiyor.
iki kurum arasinda o kadar fark olur mu? aklima sigmiyor, mantikli gelmiyor...
isin en kötüsü de 2 ay sonra hic bir sosyal güvenligim kalmiyor.
o zaman nasil oluyor acaba? yoksa devlete ödenen ücret her halukarda ayni mi?

umarim basarili bir ameliyat olur. doktorunun ismini ögrenebilir miyim?
ben de devlet özel diye önyargili olmak istemiyorum, az biraz da nefes sorunu yasiyorum,
fakat ameliyat gerektirecek kadar mühim degil. esas niyetim estetik yaptirmak.
devlet hastanesi randevularini ne kadar zaman öncesinden hangi bölüme almak gerek, kafam bu konuda bir hayli karisik.

Evet sen de benim gibi estetik amaçlı düşünüyorsun.Randevu için aradığımda hastaneyi 1 hafta sonrasına falan verebileceklerini söylediler.
Ben de madem öyle dedim gittim hastaneye Ergin Bey'le görüşmek istiyorum dedim asistanı odasına aldı beni .Çok kısa görüştük 3-4 gün
sonrasına randevu verdi detaylı görüşmek için.Bu şekilde oldu benim :D
Sonrasında randevu için tekrar gittim beni ikna etti.Kısa ve öz konuşuyor.Maddi çıkarları önemseyen bir doktor değil.Zaten devlette çalıştığı
için fiyat 1500-2000 arası.
Gidip konuşursan eğer daha doğru olacağını düşünüyorum benim estetik anlayışım ve istediğim şekil ise doktorumun görüşleri
aynı yönde olduğu için "tamam" dedim.İnş. herkes sağlıklı bir şekilde istediğini buruna kavuşur :)

devlet fikri maddi kaygilar yüzünden agir basiyor.
iki kurum arasinda o kadar fark olur mu? aklima sigmiyor, mantikli gelmiyor...
isin en kötüsü de 2 ay sonra hic bir sosyal güvenligim kalmiyor.
o zaman nasil oluyor acaba? yoksa devlete ödenen ücret her halukarda ayni mi?

Benim de aklımda böyle sorular vardı.Ama devlet hastanesinde çalışan fakat ameliyatlarını özel hastanede yapan doktorlar var.Ben onlardan birine ameliyat olacağım şahsen.
Hastasını görüp,kendisiyle konuşunca ikna oldum. Karar vermem de fiyatta çok etkili ama ikna olmayan kişilerin bunu riske atacağını düşünmüyorum.

Benim de aklımda böyle sorular vardı.Ama devlet hastanesinde çalışan fakat ameliyatlarını özel hastanede yapan doktorlar var.Ben onlardan birine ameliyat olacağım şahsen.
Hastasını görüp,kendisiyle konuşunca ikna oldum. Karar vermem de fiyatta çok etkili ama ikna olmayan kişilerin bunu riske atacağını düşünmüyorum.

cok tesekkür ederim cevabin icin. bu arada baska basliktaki yazima da cevap vermissin.
konulari tekrar etmis gibi olmusum fakat kafa karisikligina yor :-))))

fiyat olarak diger özel kurumlardan cok daha uygun bence. belki de telefonla ulasilip fotograf gonderilip iletisime gecilebilir.

arkadaşlar teşekkür ederim önerileriniz için bağcılar araştırma hastanesinde sıra aldım haziranın başına Prof. Dr Ahmet Cemal Aygıt
tanıyormusunuz bu doktoru bilginiz varmı acaba ?

bende geçtiğimiz günlerde burun ameliyatı oldumm devlet hastanesinde. doktorum kbb uzmanıydı ve cok başarılı bir ameliyat geçirdim.bence önemli olan doktor arkadaşlar hastane değil ben bir süre araştırdım özelde olupta cok kötü neticeler olan insanlar var.biraz da sans sanırım bazen aynı doktor cok güzzel yapıyor ama bazı hastasında daha kötü.belli olmuya biliyor ama doktorunuza güvenmiyorsanız bana sorarsanız yaptırmayın çünkü bu uzun bir sürec ve karşılıklı güven cok öenmli sizi anlayabilmesi cok öenmli.

Back
X