- Konu Sahibi ladyatrofi
-
arkadaşlar doktora gitti sadece burun ucu estetiği için 3000 tl dedi indirimde yapmıyormuş saolsun.
Şimdi perşembe devlte hastanesinden sıra aldım kbboğaza doktora gidip estetikmi olacam deyim? Nasıl oluyor bu iş anlamadım gitti
arkadaşlar doktora gitti sadece burun ucu estetiği için 3000 tl dedi indirimde yapmıyormuş saolsun.
Şimdi perşembe devlte hastanesinden sıra aldım kbboğaza doktora gidip estetikmi olacam deyim? Nasıl oluyor bu iş anlamadım gitti
bağcılar araştırma hastanesi kulak burun boğaza
Sonuçları buradanda yazarsanız sevınırım ben bagcılar devlete gecen yıl muayeneye gıttım plastık cerrahiye direk burun amelıyatı ıstıyorum dedım anlattılar yaparız dedıler uzun uzunda ılgılendıler sordugunuz tum sorulara cevap verıyorlar ama asıstanlar amelıyata gırecek olanlar hocalarıymış 1500tl demıslerdı bana tabı hocayı hıc görmemıştım orası ayrıbağcılar araştırma hastanesi kulak burun boğaza
Bana kalırsa KBB ciye ben estetik olacağım dememelisin:)Çünkü kendi tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki onlar salt estetik amaçlı operasyonlara sıcak bakmıyor.Devlettekiler için diyorum.Ama bir sorunun vardır bunun yanında ufak tefek estetiksel şeyleride doktoruna söylersin insiyatifli bir hekimse ameliyat esnasında istediklerini yapabilir.
Ama ben estetik olacağım diyeceksen direkt olarak bunu Plastik Cerrahlara dersen sana estetiksel yönde daha detaylı bilgiler verir.Çünkü onların işi salt estetik.Bense devlet hastanesinde plastik cerraha oldum estetik ameliyattı çünkü.KBB ye bir sorun olmadığı taktirde ben estetik olmaya geldim diyemiyorsun çok rahatlıkla devlet hastanesinde.Ha olan yokmudur elbetki vardır.Her hastane ve her hekim farklı mutlaka...
Ben devlet-özel diye önyargılı olmamak gerektiğini düşünüyorum. Benim ameliyat olacağım doktor devlet hastanesinde kbb'ci.Ama ameliyatlarını özel hastane de yapıyor.
Bu doktora estetik ameliyat olan kişileri gördüm ve çok başarılı ve doğal burunlar yaptığını düşünüyorum. Umarım benim ameliyatım da güzel geçer, herkes istediğini buruna kavuşur :)
umarim basarili bir ameliyat olur. doktorunun ismini ögrenebilir miyim?
ben de devlet özel diye önyargili olmak istemiyorum, az biraz da nefes sorunu yasiyorum,
fakat ameliyat gerektirecek kadar mühim degil. esas niyetim estetik yaptirmak.
devlet hastanesi randevularini ne kadar zaman öncesinden hangi bölüme almak gerek, kafam bu konuda bir hayli karisik.
devlet fikri maddi kaygilar yüzünden agir basiyor.
iki kurum arasinda o kadar fark olur mu? aklima sigmiyor, mantikli gelmiyor...
isin en kötüsü de 2 ay sonra hic bir sosyal güvenligim kalmiyor.
o zaman nasil oluyor acaba? yoksa devlete ödenen ücret her halukarda ayni mi?
Benim de aklımda böyle sorular vardı.Ama devlet hastanesinde çalışan fakat ameliyatlarını özel hastanede yapan doktorlar var.Ben onlardan birine ameliyat olacağım şahsen.
Hastasını görüp,kendisiyle konuşunca ikna oldum. Karar vermem de fiyatta çok etkili ama ikna olmayan kişilerin bunu riske atacağını düşünmüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?