Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba çağıl beye bende ameliyat oldum kendisi çok iyi bir doktor işinin ehl-i.
Kendisi de Her zaman ameliyat ve iyileşme sürecimde yanında oldu.
Şuan kendine şişlide klinik açmış.
Çok memnunun tavsiye ediyorum
Kendisi 4 dörtlük bir doktor
Merhaba çağıl beye bende ameliyat oldum kendisi çok iyi bir doktor işinin ehl-i.
Kendisi de Her zaman ameliyat ve iyileşme sürecimde yanında oldu.
Şuan kendine şişlide klinik açmış.
Çok memnunun tavsiye ediyorum
Kendisi 4 dörtlük bir doktor
Merhaba arkadaşlar benim burnumda deviasyon kemik eğriliği var içinde. Nefes almamı engelliyor KBB’a görüneceğim. Ameliyat gerekiyor derlerse ben içini yaptırmışken dışınada estetik yapılsın istiyorum hazır ameliyata girmişken. Ama dış görüntü sağlık sorunu teşkil etmeyeceği icin SGK karsılamıyor ve makul fiyat sebebi ile devlet hastanesinde ameliyat olmak istiyorum. Tecrübesi ve bilgisi olam İzmir ve istanbuldaki devlet hastanelerini, doktorları önerebilirler mi?
şişli etfalin kbb bölümüne estetik ameliyat için randevu aldım. yakında ameliyat olacam. orada ameliyat olup memnun kalan var mı? bütçem özel doktorlarına yetmiyor sağlık amaçlı ameliyat olacam. yardım lütfen, olmuşken güzel olsun istiyorum