devlet hastanesinde burun estetiği olanlar

varmı arkadaşlar devlet hastanesinde burun estetiği olupta uzun yıllar memnun kalan ?
devletle ozel arasinda fark yok.iki dr da ayni egitimi aliyor.tek fark parasi olan muayene acabiliyor...ben devlette oldum.ucretsiz.memnunum...bur arkadasim ozel ve cokta taninmis bir dr oldu.4000 tl....sonuc:ikimizde memnunuz....

Başka varmı olupta memnun kalan.ama daha yeni olanları sormuyorum en az 6 aylık olanlar varsa beni bilgilendirebilirlermi?

Benimki keyfi bir estetik değildi ama yine de çok memnunum. Burnumun sag içinde olan yamukluk ve tıkanıklık, östaki borumu etkiliyormus ve işitme kaybına gidiyordu. Ayrıca burnun önündeki kıkırdak parça pincik olmuş ve burnum sağa doğru düşme yolunda bağımsızlığını ilan etmişti. Manisa Hafsa Sultan KBB'de ameliyat oldum. Doktorum Gizem hanım idi. Yalnız diyeceğim o ki sağlık için değilse iki kere düşünün. Hayatımdaki en zor 1 ayı geçirdim. Ağızdan nefes alıp uyumaya çalışmak berbat birşey. Şimdi çok şükür iyiyim, rahat nefes alıyorum.

Benimki keyfi bir estetik değildi ama yine de çok memnunum. Burnumun sag içinde olan yamukluk ve tıkanıklık, östaki borumu etkiliyormus ve işitme kaybına gidiyordu. Ayrıca burnun önündeki kıkırdak parça pincik olmuş ve burnum sağa doğru düşme yolunda bağımsızlığını ilan etmişti. Manisa Hafsa Sultan KBB'de ameliyat oldum. Doktorum Gizem hanım idi. Yalnız diyeceğim o ki sağlık için değilse iki kere düşünün. Hayatımdaki en zor 1 ayı geçirdim. Ağızdan nefes alıp uyumaya çalışmak berbat birşey. Şimdi çok şükür iyiyim, rahat nefes alıyorum.
bende bursa'da devlet hastanesinde oldum canim. burun etleri radyofrekans ile yakılıp küçültüldü. Sağ burun kemiğine müdahele edildi birde düzgün nefes alamıyordum sağdan sola göre. 5 mayısta oldum şuan eskiye göre iyi nefes aliyorum fakat yinede tam olarak alamıyorum ara ara tikaniyor. Birde zaman lazım galiba doktorumda öyle dedi. 6 aya kadar bile sürebilir rahat nefes alman dedi. Burnum dokununcada ağrı yapıyor. Henüz tam toplayamadı burun sanirim kendini. zamana ihtiyacımız var anlaşılan

Back
X