Devlet hastanesinde burun estetigi

cok sevındım senın adına :) sımdıkı halındende memnunsan sorun yok :) ınsallah hep boyle davam eder... mutlu mesut yasarsın yenı burnusunla :)) sen hangı ıl ve devlet hastanesınde oldun canım ? :)

istanbul şişli etfal hastanesinde oldum ben canım umarım bi sorunum olmaz tam istediğim burun diyemesemde nefes sorunum yok ;) sizinde inşlalah basarılı gecer burun diyip gecmememk lazım bi burunla dünya güzeli olanlar var :D

istanbul şişli etfal hastanesinde oldum ben canım umarım bi sorunum olmaz tam istediğim burun diyemesemde nefes sorunum yok ;) sizinde inşlalah basarılı gecer burun diyip gecmememk lazım bi burunla dünya güzeli olanlar var :D

saol guzel dıleklerın ıcın :) son soyledıgıne guluyorum :d kesınlıkle haklısın canım :)

saol guzel dıleklerın ıcın :) son soyledıgıne guluyorum :d kesınlıkle haklısın canım :)

ben bu sitede bir sürü kız gördüm önceki burnuna bakıyosun bide sonrakine burnunu yaptırmış kızın gözleri ortaya cıkmış ne güzel gözleri vvarmış diyosun :)

ben bu sitede bir sürü kız gördüm önceki burnuna bakıyosun bide sonrakine burnunu yaptırmış kızın gözleri ortaya cıkmış ne güzel gözleri vvarmış diyosun :)

zaten benıde onlar gaza getırıyo :d ınsallah bende bıran once doktor ayarlayıp olurum amelıyat ve benımde guzellıgım cıkar ortaya :d bu arada senın burnunda ne sorun vardı ? resım gormem mumkun mu acaba canım :(

slm ben 14 gun once ank hastanesınde kemık egrılıgının yanı sıra estetık amelıyat oldum sadece tampon alcı band ve amelıyat oncesı burun fotolarına ucret odedım sıs olmasına ragmen burnumun hos gorundugunu soyluyolar doktorumdanda memnunum ayrıca
sadece dktorunuzu ıyı arastrın derım ıyı sonuc alabılmek ıcın

Şimdi nasıl burnun bir sorun çıktı mı. Bir de fiyat neydi

araştırma hastanesinde oldummm memnunum:)ssk ile hiç para vermedim..ama iyi araştırılması gerekiyorr..para verilmiycek yada az ödenecek diye her doktora olmamak lazım..ben olmadan önce olan hastalarını gördüm.akrabalarımdan olanlar var arkadaşlarım oldu..

siz ameliyat olalı çok olmuş, nerde oldunuz burnunuzdan memnun musunuz doktorunuzun adı neydi? yardımcı olursanız çok sevinirim...

slm ben 14 gun once ank hastanesınde kemık egrılıgının yanı sıra estetık amelıyat oldum sadece tampon alcı band ve amelıyat oncesı burun fotolarına ucret odedım sıs olmasına ragmen burnumun hos gorundugunu soyluyolar doktorumdanda memnunum ayrıca
sadece dktorunuzu ıyı arastrın derım ıyı sonuc alabılmek ıcın

Acaba ameliyatı ne kadara oldunuz? Birde sizi arkadas olarak ekledim kabul etmeniz mümkün mu? Özelden mail adresimi versem burnunuzun resmini mail olarak atabilir misiniz? Genelde ameliyata asistanlar giriyormuş doktorun yaptığından emin olmak özellikle devlette cok zor. Doktor icin cok olumlu yorumlar var kendisi cok ilgili bir doktormus ameliyata da ins kendisi giriyordur. Suan memnunmusunuz herhangi bir sorununuz var mı?

teşekkür ederim cevabınız için, şimdi nasılsınız memnun musunuz?

şuanda sekil ve görüntü olarak iy sayılır istersen albümüme bakabilrisin fikir amaçlı filan cok büyük bi sıkıntım yok bn daha minik olsun istedima ma daha doğal bi burnus oldu :)

Eklentiler

• $1560406_439347152859563_839978600_n.webp
    $1560406_439347152859563_839978600_n.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 119
kızlar ben 4 gun once devlet hastanesinde amelıyat oldum sadece 400 tl ye ve bu doktoruda cok arastrmadım fakat gunde 4 amelayata grıyor en az..burun estetgı için cok hastası oldgu sylenyor buda adamın işini guzel yaptgını gsterıor sanrımm.suan sargılıyım.pazartesi aldrcam bakalım onuç ne olacak.fotolarımı koycam
canım hangi hastane de oldun ve doktorunun adı nedir ?

eğer nefes alma problemi varsa ve kişi nefes alma problemini düzeltmek ve ayrıyeten de estetik ameliyat olmak istiyosa devlet hastanesi estetik parası almıyomuş, doğru mu?

bana bi arkadaş herhangi bi problemin yoksa ve sadece estetik amaçlı gidiyosan o zaman devlet hastanesi estetikten para alıyo dedi?

Ben 6 gun once oldum devlet hastanesinde her turlu saglik sorunum vardi ama ayrica seklininde duzeltilmesini istedigim icin estetigin ucretini odedim

Samatya hastanesinde oldum 35 tl harc yatirdim 40 tl resimlere odedim 710 tl de operasyon ucreti cnm cebimden 785 tl cikti ufak tefek agrilar oluyor ilk gunden beri yarin tamponlar alinicak burnum bayagi kalkik duruyor sislerim inince tam istedigim seviyeye gelecegini zannediyorum hayirlisi allahtan zaten kucuk bif burnum vardi biraz kemerim ve egrilik vardi

Merhaba ben de 14 şubatta Prof. Dr. Onur Erol'a ameliyat olacağım. Benim ki hastane masrafları dahil toplam 11000 arkadaşlar burun estetiği sonradan düzeltilmesi zor bir olay. Bence estetik cerraha ameliyat olmak daha iyi sonuçta onlar bu konuda daha uzmanlar. :34:

Samatya hastanesinde oldum 35 tl harc yatirdim 40 tl resimlere odedim 710 tl de operasyon ucreti cnm cebimden 785 tl cikti ufak tefek agrilar oluyor ilk gunden beri yarin tamponlar alinicak burnum bayagi kalkik duruyor sislerim inince tam istedigim seviyeye gelecegini zannediyorum hayirlisi allahtan zaten kucuk bif burnum vardi biraz kemerim ve egrilik vardi

slm canim herseyin iyi gitmesine cok sevindim. nasil gorunudugunu merak ediyorum. diyorum ya benim sanssizligim akillarini baslarina topladi. ameliyati kimin yaptigini biliyormusun. cok merak ediyorum.

Cok sagol cnm tabi hersey alci cikinca belli olacak ameliyathaneden narkozu yemeden once serdar ceylan geldi gordum yani gozumle serdar ceylan yapti canim

Back
X