Devlet hastanesinde burun estetigi

Canim sanada resim falan cektirmislermiydi yoksa yeni uygulama mi bu birde ameliyata girmeden 3-4 kere toplanip hocalariyla birlikte muayene ettiler

Canim sanada resim falan cektirmislermiydi yoksa yeni uygulama mi bu birde ameliyata girmeden 3-4 kere toplanip hocalariyla birlikte muayene ettiler

resim cektirmediler kel bir doktor var ona sormustum bahtiyar fotograflar ne zaman cekilcek diye benim amcam ozellikle ilgilendi orda laborant ama girmemis serdar ceylan ve su anda sol deligimde et buyumesi var . ya ben kavga ettim serdart ceylanla ameliyattan sonra bashekim serdar ceylana yaptirtiriz dedi ama o durumda olamazdim cok mutsuzum 9 aydir. yapicak birsey yok onu sikayet ettiler ameliyatlara girmiyor diye bundan sonra giriyor iste. bende baska doktora gitmeyi dusunuyorum. ama onlara cektirmeden birakmiycam peslerini.

Arkadaşlar merhaba, bende geçenlerde Samatya Devlet hastanesinde Hasan Demirhan'a muayene oldum ve burnumdaki kıkırdak eğriliğinden dolayı ameliyat günü verildi. Bu doktoru daha önceden tanıyan? Tarafından muayene olan, ameliyat olan birileri var mı?

yarın levent göçenlere gideceğim bir bu doktora ameliyat olan var mı?

Devlet hastanesinde olucam bir kez gittim doktor bir ay sonrasında gel yapalım ameliyatı dedi anestezi korkumdan gidemedim şimdi tekrar gidicem doktora gün almaya devlet hastanesinde ameliyat olan arkadaşlar korkmama gerek varmı korkulacak bişey varmı ? :(

arkadaşlar devlet hastanesinde ameliyat oldu benim arkadaşlarım,ameliyat korkum olmasa bugun gider olrum,ilgilenenlere duyurulur.bu arada ben bu korkuyu nasıl yenebilirim,tavsiyelerinizi bekliyorum.

Canm B'nde üniversite hastanesinde oldum rinoplastiyi. Hatta burun çatım dar olduğu için kapalı olarak yapamayacaklarını. Oyuzden açmaları gerektiğini soyledi doktorum. 3. Ayım. Ben memnunum. Bnce özel Yada devletten cok doktor önmli. Birazda şans tabi. Iyi arastrıp gitmek lazım. Bn boludayım. Bizim burdaki devlet hastanesinde estetik cerrahta cok guzel yapıyormuş diye duydum. Dediğim gbi biraz şans birazda doktor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Devlet hastanesinde olucam bir kez gittim doktor bir ay sonrasında gel yapalım ameliyatı dedi anestezi korkumdan gidemedim şimdi tekrar gidicem doktora gün almaya devlet hastanesinde ameliyat olan arkadaşlar korkmama gerek varmı korkulacak bişey varmı ? :(

Doktoru arastr canm doktor iyiyse korkulacak bişi yok

Canm bana soruyorsan evet ben oldum. 3 ay önce

Evet sana sormuştum canım :) Bir problem varmı canım memnunmusun burnundan ?

Evet canm memnunum. Arada tıkanıklık oluyor ama cok değil. Şeklide hoşuma gitti. Gayet güzel yapmış doktorum:) sen olacakmısın?

Evet sana sormuştum canım :) Bir problem varmı canım memnunmusun burnundan ?

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1397648728.421021.webp burda 2 ay falan olmuştu ameliyat olalı

Back
X