Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm canim herseyin iyi gitmesine cok sevindim. nasil gorunudugunu merak ediyorum. diyorum ya benim sanssizligim akillarini baslarina topladi. ameliyati kimin yaptigini biliyormusun. cok merak ediyorum.
Canim sanada resim falan cektirmislermiydi yoksa yeni uygulama mi bu birde ameliyata girmeden 3-4 kere toplanip hocalariyla birlikte muayene ettiler
canım ben ankara sincan devlet hastanesinde yatırdım başar kaya doktorum
cnmm doktorun farklıdır ama..bnm doktrum gıttı oradan..esabıl beye mı oluyorsunnCanım ben de sincan devlet hastanesinde ameliyat olmayı düşünüyorum bir haftaya kadar lütfen bana resimlerini atar mısın![]()
arkadaşlar devlet hastanesinde ameliyat oldu benim arkadaşlarım,ameliyat korkum olmasa bugun gider olrum,ilgilenenlere duyurulur.bu arada ben bu korkuyu nasıl yenebilirim,tavsiyelerinizi bekliyorum.
Devlet hastanesinde olucam bir kez gittim doktor bir ay sonrasında gel yapalım ameliyatı dedi anestezi korkumdan gidemedim şimdi tekrar gidicem doktora gün almaya devlet hastanesinde ameliyat olan arkadaşlar korkmama gerek varmı korkulacak bişey varmı ?![]()
Doktoru arastr canm doktor iyiyse korkulacak bişi yok
Doktorun yaptığı burunları gördüm ilk gittiğimde yaptığı burunlar fena değildi güzeldi benim korkum genel anestezi uyuyup uyanamakSen ameliyat oldunmu canım ?
Canm bana soruyorsan evet ben oldum. 3 ay önce
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Evet sana sormuştum canım :) Bir problem varmı canım memnunmusun burnundan ?
Evet sana sormuştum canım :) Bir problem varmı canım memnunmusun burnundan ?
Eki Görüntüle 1072445 burda 2 ay falan olmuştu ameliyat olalı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
cnmm doktorun farklıdır ama..bnm doktrum gıttı oradan..esabıl beye mı oluyorsunn